• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Vi guider: De skønneste sommerdufte

Dit valg af duft kan selvfølgelig følge dig året rundt, men du kan også lade sæsonen sætte sit præg på, hvilken parfume eller eau de toilette, du finder frem efter badet. Vi har samlet fem skønne sommerdufte, der er det perfekte akkompagnement til de kommende måneder, så læs med og lad dig inspirere. Måske finder du en ny favorit eller bliver mindet om kærligheden til en elsket klassiker.

Vi er omgivet af dufte hele tiden, og de kan både vække minder og skabe nye, uforglemmelige oplevelser. Men der er ingen tvivl om, at duften af sommer er noget ganske særligt. Fra varm asfalt, nyslået græs, søde bær og solcreme til blomstrende haver og lange, milde nætter med middag fra grillen og liflig rosé i glasset. 

Mange af os har personlige favoritdufte, som vi bruger dag efter dag uanset årstid. Men faktisk kan det være en idé at lade sit valg af duft følge sæsonen. Hvor en lidt tungere duft kan noget helt specielt om vinteren, er især de lettere dufte med friske blomsternoter oplagte hen over sommeren. Vi har udvalgt en velduftende håndfuld af vidunderlige sommerdufte, der på hver deres måde er det perfekte match til de kommende måneder.

White Tea Ginger Lily White Tea

Ginger Lily fra Elizabeth Arden er indbydende, varm og samtidig vidunderlig frisk. Med sine skønne noter af ingefærlilje, italiensk mandarin og bergamotte bliver du taget på lidt af et eksotisk eventyr, imens noter af hvid te og cedertræ fuldender helheden og inspirerer til personlig refleksion, nydelse og velvære. En klar favorit, der leder tankerne hen på en lun sommerdag.

For Her Musc Noir


For Her Musc Noir fra Narciso Rodriquez er en sensuel, elegant og blomstret duft med et strejf af orientalske noter. Med topnoter fra saftige blommer, hjertenoter fra blandt andet hvid cedertræ, roser og heliotrope-blomster og en base baseret på varm læder, er For Her Musc Noir mere vovet, mystisk og forførende end de andre dufte i For Her-serien – og vi er ærlig talt vilde med den!


Daisu Eau So Intense


Daisy Eau So Intense har med sine noter af blandt andet pære, jordbær, honning, rosenknopper og grønt mos et lidt dybere twist end den klassiske Daisy-duft fra Marc Jacobs. Inspireret af solnedgangens gyldne farver giver den dig følelsen af at bide i et smagfuldt, saftigt jordbær på en varm dag. And we love it!


Hello Gorgeous!

Gorgeous! fra Michael Kors er skabt som en hyldest til den selvbevidste kvinde, og er en duft, der emmer af styrke og sensualitet. I note-registeret står en hvid blomsterbuket i forførende kontrast til de mere varme noter af tobak og træ, og resultatet er en duft, der får vores sommervarmeste anbefaling! 

Alive

Drømmer du om en let, levende og opløftende sommerduft, så kan du godt indstille jagten og stille ALIVE fra modehuset Boss forrest i samlingen af favoritter. Imens sprudlende æble blander sig med fængslende vanilje og raffineret cedertræ, får ALIVE dig til at sætte pris på livets små glæder og er dermed en af vores absolutte yndlinge!   

(55)
Hugo Boss Alive Eau de parfum 30 ml
479,95
Optjen 48 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Ahh.. Kan i mærke det? De lyse morgener, den friske luft og solens stråler, der så småt begynder at kysse vores kinder. Træerne har fået deres blade tilbage, og de fine påskeliljer er så småt kommet frem fra deres skjul. Foråret er ankommet! Jeg kan umuligt være den eneste, der elsker denne tid på året. Særligt på grund af de lysere tider, men også fordi jeg ved, at der altid kommer en række nye dufte at gå de lysere tider i møde med ;) Og det er lige præcis dem, det skal handle om i dag.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Sidste år tog jeg et dyk ned i vores datamaskine for at undersøge, hvilke dufte, der var blandt de bedst sælgende på matas.dk. I dag – et halvt år senere – tog jeg endnu et kig for at se, om top 10 duftene fra forrige år havde fået en overhaling af nogle andre vidundere. Dét kan jeg afsløre, at nogle af dem faktisk har. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre, hvilke dufte, der er kundernes mest foretrukne – og jeg må sige, at i har god smag! ;)

Læs Mere
5 dufte, der får dig i sommerhumør

Vi guider

5 dufte, der får dig i sommerhumør

Af Anja Mille Blum

“Spray, delay... and walk away” er tricket, jeg på bedste Jonatan Van Ness-manér ynder at ty til, når jeg har brug for at komme i sommerstemning. For mig er dufte nemlig dét, som mest effektivt kan genkalde mine skønneste sommerminder. Derfor har jeg i denne artikel samlet 5 af sæsonens bedste sommerdufte lige nu.

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere