• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Forførende Flowerbomb: Den perfekte julegave!

Det kan være svært at vælge, hvilken gave man skal give sin kære i julegave. Men én ting er sikkert – med en dejlig duft går du sjældent galt i byen. Viktor & Rolf har denne jul en skøn gaveæske, som vil glæde under hvert et juletræ. Lad os tage et kig på den samt nogle all time favoritter fra brandet.

Den hollandske design-duo Viktor & Rolf er kendt for deres sprudlende og forførende dufte, som altid har et twist af noget originalt. Det luksuriøse og avangarde modehus har denne jul skabt en gaveæske, som vi næsten ikke kan holde fingrene fra! Lad os tage et kig på, hvad du kan klikke i julegave-kurven denne december.

Den ikoniske Flowerbomb

Man kan næsten ikke sige Viktor & Rolf uden at sige Flowerbomb. Den ikoniske duft har efterhånden fundet plads på mange badeværelseshylder, og det med god grund.


Den skønne og uimodståelige duft har noter af buskrose, sambac jasmin, orkidé og indisk osmanthus. Den dufter himmelsk, som gik du i en dejlig blomsterhave en sommerdag. Kender du én, der skal forkæles med en ny og dejlig duft, så er Flowerbomb det oplagte valg.

(36)
Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum 30 ml
519,95
Du optjener 52 point

Flowerbomb Gaveæske

Om du kender én, der er vild med Flowerbomb – eller du måske selv er, for man må gerne give sig selv en julegave (eller flere!) – så kan det være, du skal gå med Viktor & Rolf Flowerbomb gaveæske.


Sammen med den vidunderlige parfume får du ydermere en lækker, skummende showergel, så du kan tage den magiske duft med i badet. Derudover får du også en skøn, blød bodylotion, så hele din krop kan dufte dejligt denne vinter. En rigtig god kombination til hende, der elsker en god duft af blomster!

Og lad os så også lige tage et moment, hvor vi sætter pris på den super cute indpakning. Så fint!

Viktor & Rolf Flowerbomb Gaveæske
311,97
Førpris 519,95
Du optjener 32 pointFavoritter fra Flowerbomb-familien

Er du som os vild med Flowerbomb? Så husk, at der findes flere versioner i Flowerbomb-familien. Prøv eksempelvis Flowerbomb Midnight, som er en fortryllende og intens duft perfekt til en god fest, hvor du virkelig skal vende hoveder. Er du på udkig efter en lille adventsgave til dig selv, så er den perfekt til julens mange sammenkomster.

Du kan også prøve Viktor & Rolf Flowerbomb Dew, som er tilsat et pust af friske forårsroser, der giver en frisk og sensuel undertone. Det er en dejlig let og lækker version af Flowerbomb-parfumen.

Relaterede produkter

Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Toilette 20 ml
179,97
Førpris 299,95
Du optjener 18 point
Viktor & Rolf Flowerbomb Bodylotion 200 ml
419,95
Du optjener 42 point
Viktor & Rolf Flowerbomb Showergel 200 ml
419,95
Du optjener 42 point

Relaterede artikler

Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs mere
Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Matas LIVE

Vi guider til julens fedeste gaveæsker!

Af Matas

Så er det nu! Julens gaveæsker og -kalendere er landet, og vi står klar til at guide dig til de fedeste af slagsen! Hvad end du er til luksus, naturlige produkter eller makeup har vi fundet noget frem til dig. Julen er en travl tid i beauty, så lad os hjælpe dig med at navigere i alle de spændende produkter og hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Læs mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Isabel Thostrup

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs mere
Eksplosion af blomster med Flowerbomb Viktor&Rolf

Nyhed

Eksplosion af blomster med Flowerbomb Viktor&Rolf

Af Matas

Ønsker du en duft som nærmest føles som en eksplosion af blomster? Så er Viktor&Rolfs ikoniske duftserie, Flowerbomb, lige noget for dig!

Læs mere