Vi guider
Urter, der gør underværker
Hvorfor ikke tage et kig i naturens skatkammer, hvis du vil gøre noget godt for din sundhed og dit immunforsvar? For naturens godterier såsom blade, blomster, stængler, rødder og bark, kan måske hjælpe meget mere, end du tror. Derfor er skatkammeret blandt andet værd at besøge, hvis du døjer med søvnproblemer, har ramt overgangsalderen eller trænger til at give immunsystemet et ordentligt boost – og her har vi håndplukket tre tilskud, der retter sig mod lige netop disse udfordringer.


Naturen kan være forunderlig på mange måder. Betagende bjerglandskaber, klukkende bække, bølgende marker og magiske skovområder. Men naturen kan også være forunderlig, når det gælder dens skatkammer af spirer, kerner, blade, blomster, stængler, rødder og bark, der i den rette sammensætning og form hjælpe med at pleje både sundhed og immunforsvar.

Natur-Drogeriet er baseret på det danske firma, Drogeriet, der blev grundlagt tilbage i 1945, og hvis der er noget, virksomheden sætter i højsædet også den dag i dag, er det at udnytte naturens egen kompleksitet.
Og hvad betyder det nu lige? Jo, altså, en plante er jo en kompleks størrelse i sig selv – og hver eneste af dem indeholder mere end 100 forskellige aktive vand- og fedtopløselige indholdsstoffer - phytokemikalier – der har hver deres funktion. Nogle har betydning for plantens farve, andre for smag, duft og konsistens, imens nogle stoffer står for at beskytte planten mod sygdom, skadedyr og miljømæssige udfordringer.


Det er samspillet mellem alle disse forskellige stoffer og den unikke sammensætning af dem, som Natur-Drogeriet vægter højt i både bestsellere og deres udvikling af nyklassikere.
For Natur-Drogeriet har et bredt sortiment med mange spændende produkter, og du kan finde både kosttilskud, naturlægemidler, urteteer, tørrede droger, olier og meget andet.
Her ser vi på tre stærke tilskud, der fokuserer på hvert deres indsatsområde.


Rødkløver Kapsler: Hjælper til en roligere overgangsalder


Det er ikke til at komme udenom, at overgangsalderen kan være en udfordring. Nogle bliver ramt mere end andre, men de klassiske symptomer som hedeture, svedeture, rastløshed og irritabilitet, kan være generende for mange. Rødkløver kan hjælpe med at bidrage til en rolig overgangsalder og lette de gener, du måske oplever.

Rødkløver indeholder nemlig fra naturens side plantesteroider, og som noget nyt indeholder Rødkløver Kapsler fra Natur-Drogeriet også et ekstrakt af rødkløver, så indholdet af isoflavoner bliver stabilt og endnu bedre kan hjælpe ”varme” og hormonelle kvinder. Der er altså hele to forskellige slags rødkløver-ekstakter i denne spændende, lille sag. Effekten opnås ved et dagligt indtag af 4 kapsler før måltiderne, og hvis du ønsker det, kan pulveret taget ud af selve kapslerne og mikses i mad eller drikke.


TryptoN*at: Hjælper den gode nattesøvn lidt på vej 


Træt af at have svært ved at falde i søvn – eller træt af at føle dig udmattet i løbet af dagen, fordi din nattesøvn har været for urolig?

TryptoN*AT indeholder aminosyren Tryptofan.
Derudover indeholder TryptoN*at udtræk fra urter som baldrian, der hjælper til en normal søvnrytme. Samtidig er vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, med til at mindske netop træthed og udmattelse.
Prøv TryptoN*AT inden sengetid - gerne med en teskefuld honning, da Tryptofan skal tilføres gennem kosten.


FAST LAV PRIS
SPAR 110,-
Natur Drogeriet Trypton*at 120 kaps.
179,95 kr.289,95 kr.Spar 110,-

Urte-pensil: En unik urte-blanding til immunsystemet 


Et sundt immunforsvar er altid optimalt for vores fysik og helbred, og her kan naturens egenskaber virkelig komme os til gode. Den enestående og populære Urte-pensil har været en sikker bestseller siden 1976.   

Urte-pensil indeholder en unik blanding af grønne urter og rødder som bl.a. echinacea, der bidrager til immunsystemets normale funktion.
Den daglige dosis lyder på 5 kapsler 1-4 gange dagligt, hvor du får urterne i deres reneste form fra rod til blomst.


FAST LAV PRIS
SPAR 180,-
Natur Drogeriet Urte-Pensil 360 kaps.
319,95 kr.499,95 kr.Spar 180,-

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Helseeksperten guider: Få mere energi i hverdagen

Matas LIVE

Helseeksperten guider: Få mere energi i hverdagen

Af Matas

Træthed, koncentrationsbesvær og manglende energi rammer rigtig mange mennesker. Vores energiniveau er tæt kædet sammen med kosten, og om vi får alle de vitaminer og mineraler vi har brug for. I dag guider Solarays helseekspert dig til, hvad du kan gøre for at sikre energiniveauet dette efterår og vinter!

Læs Mere
Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Matas LIVE

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Af Matas

Vi gør meget ud af at pleje vores hud, hår og krop udefra, men overser tit, at vi faktisk kan gøre rigtig meget for øget sundhed og velvære indefra også. Marianne er helserådgiver og ekspert i kosttilskud; i dag guider hun dig til at finde de produkter, som kan hjælpe dig med skønheden indefra.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Kvinde, kend dine kosttilskud

Vi guider

Kvinde, kend dine kosttilskud

Af Nya Vecht

Hvis du er en kvinde i din bedste alder, ved du sikkert også, at der er nogle tilskud, som er gode for dig over 40 år.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.