Vi guider
Hvilken rensetype er du? Find dit match fra Nivea
Det er vigtigt at få renset huden, så den holder sig sund og smuk. Men hvilken slags rens, bør du vælge? Find dig selv i guiden her, så du får købt den helt perfekte rens fra Nivea.

Makeup, rester af solcreme, forurening og støv. Det er bare nogle af de ting, som vores hud dagligt kan blive udsat for. Derfor er det vigtigt at rense den grundigt – så tager den også bedre imod cremen bagefter. Men mens nogle elsker at bruge tid på hudpleje, vil andre bare have det overstået hurtigt. Kan du allerede nu fornemme hvilken rensetype, der passer på dig?


Psst!
Fra den 11/6 til den 24/6 får du en gratis mascara med, når du køber 2 Nivea renseprodukter.

​​​​​​​

Find din rensetype:

Den spontane

Du kender den spontane type på, at de altid er glade for at prøve nye ting. Det er dem, der først hopper i den nyeste rutchebane i forlystelsesparken og som fredag nat ringer for at høre, om de ikke lige kan låne sofaen efter en aften ude. Kan du kende dig selv?


Du skal uden tvivl have fat i Nivea Essentials Sensitive Cleansing wipes! De kan nemt smides i tasken og genlukkes uden problemer, og så indeholder de 0% parfume. Hav dem med dig på farten, så du altid kan rense ansigtet uanset hvilket eventyr, du skal ud på næste gang.

Den utålmodige

Bliver du irriteret ved tanken om at stå på badeværelset i længere tid end højest nødvendigt? Den utålmodige type vil langt hellere hoppe under dynen eller se et ekstra afsnit af yndlingsserien fremfor at bruge tid på at gnubbe makeuppen af.


Hvis du er den utålmodige type, duer det ikke med 2-3 avancerede rensetrin og vandpjask ned ad gulvet og dig selv. Snup Niveas Micellair Expert water på en enkelt vatrondel, som du kører over ansigtet helt uden du behøver skylle efter. Den skal bare lige rystes før brug. Og vupti – du kan nu bruge tiden på at indhente lidt skønhedssøvn i stedet.
​​​​​​​

Micellair Expert water fjerner nemt selv langtidsholdbar makeup og indeholder 0% parfume.

Den grundige

Den grundige type gør sjældent noget halvt, og det er dem, der afleverer alle opgaver til tiden og som altid ringer, når deres veninder har brug for det. Makeuppen sidder også som den skal, og det er aldrig tilfældigt, når der skal vælges mascara. Måske er den endda vandfast, så den holder den helt perfekte bue på vipperne?


Er det dig, vil Niveas Double Effect Eye Makeup Remover være det oplagte valg. Den opløser hurtigt og grundigt vandfast mascara samtidig med, at den beskytter og plejer vipperne. Du kan med fordel rense resten af ansigtet med fx Nivea Micellair Expert water efterfølgende.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Kend dit renseprodukt

Vi guider

Kend dit renseprodukt

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Rensemousse, rensemælk eller hvad med en rensebalm? Der findes mange former for ansigtsrens, og de har hver deres fordele. Her guider vi dig gennem de mange forskellige typer ansigtsrens.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Vi guider

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Hvornår udløber din makeup? Guide til holdbarhed

Vi guider

Hvornår udløber din makeup? Guide til holdbarhed

Af Isabel Marschall Thostrup

Din yndlingsmascara holder desværre ikke evigt. Der kan komme bakterier og andet snavs i alle makeupprodukter over tid, og derfor er det vigtigt at skifte dem ud i tide. Her får du en komplet guide til holdbarhed på al din makeup.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.