Vi guider
Sarah Posin: Mine makeup favoritter
I dag inviterer vi skønne og søde Sarah Posin inden for i Stories ”studiet”, og vi tager en snak om, hvilke makeupprodukter der er fast inventar i hendes kosmetikpung. Hun løfter også sløret for hemmeligheden bag hendes overdådigt lange øjenvipper, som mange af os sukker efter (amen, se dem lige engang). Læs med, hvis du gerne vil se hendes guide til et simpelt, men smukt look.

Skønne Sarah Posin - der er lige så sød, som hun ser ud - gæster vores Stories univers i dagens indlæg, hvor det skal handle om hendes makeup-favoritter. Hun har også sagt ja til at fortælle os lidt om hendes hår- og stylingrutine på et senere tidspunkt, så stay tuned - vi er først lige begyndt... Velkommen til Stories familien, skønne Sarah, og ordet er DIT!

Velkommen til Sarah

Hej med jer. Mit navn er Sarah Posin, og til daglig skriver jeg om beauty, træning og meget mere på min personlige blog.


Jeg har glædet mig meget til at gæsteblogge på Matas' digitale indholdsunivers, Stories, og til at vise jer, hvilke beauty-favoritter jeg har en svaghed for - og det er ikke så få endda, hehe... Egentlig er jeg meget til et simpelt look, hvilket min makeuprutine og looket her i topbanneret afspejler. Herunder giver jeg et indblik i, hvad det er for nogle produkter, jeg aldrig slipper jerngrebet om. Hyggeligt, I læser med! Kh Sarah <3

Mega Volume Collagen Mascara 

Mega Volume Collagen Mascara fra L´oreal har været en af mine favoritter i mange år. Det er altid den mascara, som jeg vender tilbage til, fordi jeg ved, at den bare får mine vipper til at spille.


Det jeg godt kan lide ved denne mascara er, at den har et lækkert stort børstehoved, i de klassiske børstehår, som får mine vipper til at bukke så fint og giver dem ekstra volumen. Den formår virkelig at skabe både fylde og længde, som jeg elsker, og samtidig adskiller den nemt mine vippehår - uden at få vipperne til at klumpe. En anden bonus ved denne mascara er, at jeg kan have den på hele dagen, selv under en svedig træning, uden at mascaraen drysser eller smitter af – det lyder næsten som om, at den er umulig at fjerne, men det er nu ikke tilfældet.


Mascaraen har bare en fantastisk konsistens, som får min vipper til at ’stivne’ – altså de holder formen hele dagen uden at klaske sammen.


Det betyder meget for mig, at jeg ikke skal være nervøs for, om min mascara sidder, som den skal i løbet af dagen. Med Mega Volume Collagen Mascara fra L´oreal, kan jeg både lægge et diskret lag mascara, eller bygge vipperne op for et mere makuppet look.

​​​​​​​

Er du mere til en gummibørste, kan jeg anbefale Maybelline Lash Sensational!

M2 Eyelash Activating Serum  

Hvem havde troet, at man kunne gro sig lange, naturlige vipper på kun 3 uger. I starten var jeg en del skeptisk over for dette produkt, da det lød lidt for godt til at være sandt. Vippeserum har nu været et fast produkt hos mig i flere år, og jeg må indrømme, at jeg nok er blevet lidt afhængig af de lange vipper.


M2 Eyelash Activating Serum er et af de bedste vippeserum produkter, som jeg har prøvet – da det skaber hurtigt og synlige resultater for mig.
Jeg kan tydeligt se, hvordan mine vipper vokser sig længere, fyldigere og mere kraftige på kun 3 uger (på produktet står der, at det kan tage op til 8 uger).


Her er et af mine tidligere før og efter billeder, hvor du kan se resultatet – der er kun tre uger mellem de to billeder:


Tip! Hvis du bruger vippeserum, så er det vigtigt at din makeupfjerner ikke indeholder olie, da olien kan danne en hinde, der forhindrer produktet i at virke. Jeg bruger ’Matas Gele Øjenmakeupfjerner uden parfume’, da den ingen olie indeholder.

Youngblood Mineral Foundation 

Youngblood Mineral Foundation begyndte jeg at bruge for en del år siden. Jeg blev mere bevidst omkring, hvilke produkter og hvilke ingredienser jeg proppede på min hud, da jeg døjede en del med urenheder i de yngre år.
Med Youngblood Mineral Foundation får jeg et alt i ét produkt, som holder hele dagen, uden at skulle friskes op.


Produktet blender sig flot ind i huden og efterlader den med en fantastisk glød, farve og dækkeevne – derudover kan huden stadig ånde, og du bemærker ikke at du har noget på din hud.


Ønsker jeg at lave skygger, så er det faktisk nemt at bygge den op, så det også er muligt at lave skygger, hvor man ønsker farven skal være ekstra mørk.

Tromborg Blush Vintage 

For at opnå en kraftigere skygge effekt eller tilføje lidt ekstra farve til mine kindben, så bruger jeg her Tromborg Blush i farven Vintage.


Den giver et meget naturligt og frisk boost til mine kindben og kommer i en lille praktisk indpakning, så jeg nemt kan have den med i pungen eller tasken. 

Sådan mestrer du din blush som en prof

Vi guider

Sådan mestrer du din blush som en prof

Der er intet som en god blush, der kan få din hud til at stråle. Men hvordan skal du lægge den, så den passer til din ansigtsform, og hvilken nuance skal du vælge? Vi guider dig på vej.

Læs også

NYX Professional Makeup Ash Brown

Mine bryn ser måske fyldige ud og folk bliver ofte overrasket, når jeg fortæller, at jeg faktisk tegner dem op. Micro Brow Pencil fra NYX hjælper mig virkelig til at ‘skjule’ de små huller jeg har I mine bryn og den formår at gøre det på en meget diskret måde, så det ser meget naturligt ud.


Jeg synes det er en kæmpe fordel, at farven kommer i en lille pind, som man skruer op og ned – på den måde er det meget nemmere at kontrollere og forme brynene, så man får den helt rette form, og det er muligt at lave små fine hair strokes i brynet.


Jeg starter altid med at børste mine hår, med det lille børstehovede. Herfra former jeg mine bryn, ved at tegne dem op fra bunden af mit bryn, ud til hvor brynet laver sit knæk. Derefter lave jeg små hair strokes op igennem brynet, så farven bliver fordelt.


Til slut børster jeg mine bryn for at skabe et mere naturligt resultat. Får du for meget farve på dit bryn, kan du også altid bruge førstehovedet til at børste farven væk.

Tromborg Brow Fix Clear 

Tromborg Brow Fix Clear er et af mine nyeste must haves og er absolut også blevet et af de mest uundværlige.


Efter jeg har tegnet mine bryn op, afslutter jeg med min gennemsigtige Brow fix, så brynene får den helt rigtige form og sidder, hvor de skal hele dagen.


Tip! Du kan også bruge Tromborg Brow Fix Clear til dine vipper, hvis du ønsker en mascara fri dag, men alligevel har brug for lidt hold i vipperne.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lipstick 

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lipstick er et af mine favoritprodukter når det kommer til pleje af tørre læber. Jeg har altid Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lipstick med i tasken eller stående ved natbordet, da den efterlader mine læber dejligt fugtet.


Har jeg en sprække eller tørre neglebånd, så er Elizabeth Arden Eight Hour altid også guld værd.
Jeg har aldrig været den helt store lipgloss pige, selvom jeg nu synes, det ser så flot ud på andre. Desværre formår jeg altid at få viklet mit hår ind i det, og det bliver hurtigt noget værre klistret noget.


Elizabeth Arden Eight Hour efterlader mine læber med et fint, shiny look, som faktisk ser rigtig fint ud, selvom det jo egentlig bare er en plejende læbepomade.


Hvis du er mere til farve, så har Elizabeth Arden faktisk lavet et hav af forskellige farver i samme variant som denne. ​​​​​​​

Sarahs neglesalon  

Vil du gerne lære, hvordan du kan lave smukke negle, der holder længe? Sarah har lavet sin egen neglesalon her på Stories, hvor hun tager dig gennem en nem step-guide, så du kan skabe lige de negle, som du drømmer om.


I slideren her kan du se et udpluk af skønneste lakker fra Le Mini, men hvis du gerne vil have den fulde guide, så hop ind på Sarahs indlæg her.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.