• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Skønhedsshot mixet af 10 unikke eksotiske olier

Ztrengz har sammensat et komplet olieshot. Det indeholder alle de kendte beautyolier sammensat til et stærkt beautymix.

Ztrengz Beauty Oil indeholder olie fra økologiske hørfrø, argan, kæmpenatlys, chia, hybenkerne, hamp, sesam, egyptisk sortkommen, kaktus og blade fra rosmarin. De økologiske koldpressede olier fra planteriget giver dig et perfekt omega 3 og 6 shot.

Om Ztrengz Beauty Oil

Alt samlet i én


Forestil dig en blanding af unikke og fantastiske olier i én magisk flaske og så har du Ztrengz Beauty Oil.


Ztrengz har opnået meget høj kvalitet gennem 16 års erfaring med udvikling og sammensætning af netop disse lækre dråber, som er et perfekt sundhedsmix - med et tvist af rosmarin i smagen.


Forestil dig en blanding af unikke og fantastiske olier i én magisk flaske og så har du Ztrengz Beauty Oil.

Hvilke olier er i blandingen?


Ztrengz indeholder alt fra den søde nøddeagtige smag af hørfrøolie beriget med omega-3  fedtsyrernes rigdom til Marokkos arganolie, som er ekstremt rig på antioxidanter. Derudover indeholder den:


  • Cleopatras mirakeleliksir, kæmpenatlysolien, som har været kendt og brugt i hele verdenen i flere årtusinder. En af de meste brugte planter inden for det medicinske ikke mindst på grund af indholdet af GLA.
  • Chiaolien er moder jords naturlige anti-age produkt. Ikke sært at den sammen med hybenkerne olie er kendt som hudolien over alle.
  • Kaktusolie er udvundet i en meget tidskrævende og omstændig procedure. Produktionen af en liter kaktusfigen olie tager 36 timers manuelt arbejde, og der bliver brugt over en million kaktusfigenfrø. Frøene bliver adskilt fra frugten af cirka et ton kaktusfigener. Denne proces er med til at gøre denne olie til en sjælden men særdeles overset olie når det kommer til skønhed.
  • Hampefrøolie der ligesom de andre olier er enestående i sin fedtsyresammensætning og indhold. Hampefrøolien i Ztrengz Beauty Oil indeholder ikke THC Sortkommen olie og er kendt som baggrunden for  Cleopatras legendariske skønhed.

Relaterede produkter

Urtekram Hampefrøolie Ø koldpresset 500 ml
149,95
Du optjener 15 point
Urtekram Hørfrø- & kæmpenatlysolie Ø 500 ml
109,95
Du optjener 11 point
Udo's Choice Ultimate Oil Blend 1000 mg 90 kaps.
179,95
Du optjener 18 point
New Nordic Green Oil 120 kaps.
187,95
Du optjener 19 point

Relaterede artikler

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Bag om brandet

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Af ChriChri

Havtorn er både sundt for krop og hår. Se ChriChri-redaktionens test af Matas Striberne havtorn serie til håret og hør hvilke vidundre bærret er fyldt med.

Læs mere
Giv din krop et vitaminboost

Vi guider

Giv din krop et vitaminboost

Af Trine Brøndsted

Vores helse kategori bugner af skønne kosttilskud samt vitaminer, der kan hjælpe dig til at få flere gode vaner ind i hverdagen. I dagens indlæg fremhæver vi nogle favoritter fra helsehylden til din inspiration. Hvilket kosttilskud kan du ikke undvære?

Læs mere