• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

NYHED! Isotonic Hydra-Serum fra OSKIA

Det hypede hudplejebrand OSKIA lancerer nu en helt ny form for fugtserum. Med Isotonic Hydra-Serum ønskede OSKIA ikke blot at tilføre huden øjeblikkelig fugt i form af Hyaluronsyre, men derimod at ’bio-hacke’ hudcellerne og herved stimulere deres egen produktion af fugt. Vi gør dig klogere på nyheden her.

Er du på jagt efter en ny fugtserum? Så læs godt efter her! OSKIA har nemlig udviklet en fantastisk fugtserum, der muligvis imødekommer netop din huds behov. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at den kan sit kram!

Hvad er bio-hacking?

OSKIA har altid arbejdet på at forbedre hudens cellulære funktioner og processer og anvender ingredienser, der forstærker hudens egenskaber. Med fokus på et optimalt fugtniveau i huden har OSKIA undersøgt de kemiske reaktioner og processer i hudens egen syntese af Hyaluronsyre – så i stedet for blot at tilføje Hyaluronsyre i formlen har OSKIA udviklet deres eget ’Biomimetic Hydra Complex’ – en kombination af 16 aktive ingredienser, der tilsammen styrker og booster hudens Hyaluronsyre-syntese og samtidig tilfører byggestenene til Hyaluronsyre. Dette er en mere langsigtet tilgang til at forbedre hudens sundhed såvel som øjeblikkeligt at gennemfugte og berolige huden.

Hvad kan denne serum gøre for din hud?

OSKIA Isotonic Hydra-Serum er en biomimetisk fugtserum, hvilket betyder, at den skaber et optimalt fugtniveau i din hud – både ved at tilføre øjeblikkelig fugt, og samtidigt stimulere langvarig cellulær fugt. Resultatet er en mere fyldig og gennemfugtet hud i balance.

Udover at booste hudcellernes fugtniveau og ’plumpe’ huden er denne serum også beriget med anti-inflammatoriske ingredienser, der beroliger huden samt planteceramider, der styrker hudens barriere. OSKIA Isotonic Hydra-Serum er velegnet til alle aldre og hudtyper – særligt tør og irriteret hud. Serummen kan med fordel anvendes efter en peelende ansigtsbehandling for at fugtmætte og berolige huden.

Oskia Isotonic Hydra-Serum 30 ml
689,95
Optjen 69 point

Relaterede produkter

Oskia Super 16 Pro-Collagen Super Serum 30 ml
829,95
Optjen 83 point
(11)
Oskia Renaissance Mask 50 ml
549,95
Optjen 55 point
Oskia Retinoid Sleep Serum Level 1 - 0.2% 30 ml
649,95
Optjen 65 point
Oskia Renaissance Hand Cream 75 ml
249,95
Optjen 25 point
Oskia Restoration Oil 30 ml
659,95
Optjen 66 point

Relaterede artikler

Kultbrandet OSKIA lanceres i Matas

Nyhed

Kultbrandet OSKIA lanceres i Matas

Af Matas

Det hypede hudplejebrand OSKIA er endelig lanceret i Matas. OSKIA er et high performance, naturligt og effektivt hudplejebrand fra London, som er pionér inden for ’Nutritional Skincare’ og vinder af mere end 135 internationale priser.

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
Redaktionen tester 7 forskellige serum

Vi guider

Redaktionen tester 7 forskellige serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet 7 forskellige sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage