• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Kun det bedste til far: 5 dufte, han vil elske

Han var der for dig, da du skulle flytte, ordne årsopgørelsen, installere opvaskemaskinen, køres til og fra fest i teenageårene – og selvfølgelig til at give dig et stort kram, når du havde brug for det. D. 5. juni er det Fars Dag, og i år kan du vise ham med velduft, hvor meget du holder af ham.

De tunge læs han har båret, de lækre bøffer han har stegt og ikke mindst al den kærlighed, han har givet dig. Der er ingen, der rigtig kan måle sig med far – og for det fortjener han en velduftende hyldest! D. 5. juni fejrer vi igen Fars Dag, som er årets bedste anledning til at vise ham din taknemmelighed for alt det, han har beriget dit liv med.

På denne særlige dag fortjener far det bedste i hele verden, og derfor anbefaler vi, at du giver ham en parfume. For mens gadgets går i glemmebogen, bliver dufte genanvendt dag efter dag flere år ud i fremtiden – og findes der en bedre gave til far end dit duftaftryk på hans hverdag? Vi tror det næppe.

Vi har herunder samlet fem af de bedste herredufte, som du kan lade dig inspirere af, når du parfume-shopper til far.

Den aromatiske

Er din far til aromatiske, interessante dufte med et strejf af sødme og masser af dybde? Så er Pradas Luna Rossa Ocean duften til ham. I denne duft forenes musk, grønner urter, frisk citrus og behagelig lavendel under en aromatisk paraply af velduft.


Topnoterne bergamot, malurt og pink peberbær giver et umiddelbart interessant og anderledes sanseindtryk og suppleres af klassiske noter som lavendel, iris og salvie i midten. Bundnoterne inkluderer blandt andet musk, patchouli og et strejf af karamel.


Sammen skaber duftnoterne en fuldendt og velafrundet duft, der egner sig perfekt til både forårets spirende optimisme og sommerens naturlige glæde – og med lige dele lethed og tyngde passer til dagstimerne, såvel som aftenens brise.

Fars Dag: Her er de bedste gaveidéer

Matas LIVE

Fars Dag: Her er de bedste gaveidéer

Fars dag nærmer sig, men hvad giver man manden der har alt? Se med i dag for vores bedste bud på gaver, der helt sikkert vil bringe glæde. Du er også velkommen til at stille spørgsmål undervejs og lade os hjælpe dig med at finde det helt rigtige til netop din far!

Læs også

Den hjertelige

Leder du efter en duft, der er både sød og varm – præcis ligesom din far – er Valentinos Born in Roma Yellow Dream Uomo et godt bud. For i denne duft får du begge dele; varme fra krydrede kilder og frugtig sødme.


Det umiddelbare duftindtryk er sødme og citrus i en skøn forening med topnoterne ananas, mandarin og appelsin, der erstattes af et krydret hjerte af ingefær, og kanelsødme, der giver associationer til julens nybagte brunkager. I bunden møder du vanilje og ceder, der bidrager til parfumens sødme og varme, som afrunder duftens alsidige natur, der egner sig både til sommer og vinter, dag og aften.


Forær denne til din kærlige og knusende far, som fortjener en hjertevarmende duft, uanset sæson.Tip! Sådan påfører du parfume

De velduftende parfumedråber er dyrebare – så lad os sørge for at få dem til at holde længst muligt. Påfør parfumen på pulsområderne; halsen, håndleddet eller bag øret, og gør det gerne lige efter badet, når huden er helt renset for andre dufte. Det er nemlig kropsvarmen, som aktiverer duften og får den til at holde ved hele dagen.​​​​​​​

Den sommerlige

Vi går ind i en dejlig, solrig sæson, og hvis du vil forære din far et strejf af sommerfriskhed, er klassikeren Acqua Di Gio fra Giorgio Armani det helt rigtige duftvalg til Fars Dag. Det er en af de helt populære herredufte, og det er der en god grund til.

Duftens alsidige friskhed træder allerede tydeligt igennem i topnoterne, der består af bergamot, jasmin, appelsin og neroli, mens duftindtrykket rigtig intensiveres, når hjertenoterne møder næsen. Her træder frugtig fersken, blomstret fresia og hyacint; krydret rosmarin, alpeviol koriander og muskatnød i karakter og definerer duftens udtryk. Endeligt cementeres parfumen i bundnoternes musk, ceder, patchouli og amber, som giver det endelige DNA og positionerer parfumen som en vaskeægte klassiker, som på én og samme tid er opsigtsvækkende og genkendelig.

Forkæl din far på fars dag - 5 betænksomme gaver

Vi guider

Forkæl din far på fars dag - 5 betænksomme gaver

Kære far. Tak, fordi du altid står klar med begge arme til at gribe mig, når jeg er på nippet til at falde. Da jeg var lille, og blev spurgt, hvilken superheltinde jeg vil være, var mit svar altid min far. Jeg vil nok erkende, at jeg har udsat den mand for en del – særligt gennem mine teenageår. Alt fra taxakørsel kl. 04 om morgenen til at fikse min computer, når den ikke ville samarbejde. Derfor skal han naturligvis forkæles med de bedste produkter fra skønhedsuniverset på fars dag d. 5. juni!

Læs også

Den moderne

Y-parfumen fra YSL ramte hylderne for første gang i 2018, og med sin krydrede kerne er det en yderst vellykket fortolkning af den klassiske herreduft. Den egner sig perfekt til den kvalitetsbevidste far, som har mod på spændingen ved at prøve noget nyt, men samtidig ønsker det klassiske holdepunkt, som vækker opsigt på den allerbedste måde.


Topnoterne æble, ingefær og bergamot udgør en interessant fusion af krydret friskhed, som i hjertenoterne kombineres med salvie, enebær og blomstrende storkenæb. I bunden giver tonkabønne, ceder og vetiver tyngde og sørger for en gennemført aromatisk duftoplevelse.


Den er krydret og frisk, frugtig og varm – og den oplagte gaveidé til faren, der fortjener noget særligt.

Den fyldige

Er din far glad for fyldige dufte, der er lidt anderledes end de mere traditionelle af slagsen, er Ralph’s Club fra Ralph Lauren et oplagt valg.


For i modsætning til de konventionelle citrus- og blomsternoter introducerer denne parfume en anderledes tilgang til herreduften, som har masser af tyngde. Med mørke trænoter og et pift af krydderi,er Ralph’s Club med garanti en gave, din far vil huske dig for.

​​​​​​​

Topnoterne lavendel og salvie sørger for et behageligt og imødekommende førstehåndsindtryk, der får en fyldig twist i den markante hjertenote af cedertræ. Når bundnoten af græsarten vetiver indtræder, er duftens fyldighed komplet.

Relaterede artikler

Fars Dag inspiration: Forkæl ham, du holder af

Nyhed

Fars Dag inspiration: Forkæl ham, du holder af

Lørdag d. 5. juni er ikke hvilken som helst dag. Udover at det er Grundlovsdag, er det også dagen, hvor alle fædre skal hyldes! Læs med her og lad dig inspirere af vores velduftende gaveforslag og vidunderlige hudplejeprodukter, der gør faren til dine børn eller din egen far endnu skønnere.

Læs Mere
Luna Rossa Ocean , den nye duft til mænd fra PRADA

Nyhed

Luna Rossa Ocean , den nye duft til mænd fra PRADA

Af Matas

Et magnetisk kald efter nye opdagelser bygget på overbevisningen om, at vi med teknologien som en forlængelse af os selv, kan skubbe grænserne, nytænke hvad der er muligt og nå nye højder for en af de mest populære dufte. En duft forstærket af de seneste teknologier indenfor molykylær destillition, der udvider feltet for naturlighed.

Læs Mere
Sommerdufte til ham & hende fra Giorgio Armani

Vi guider

Sommerdufte til ham & hende fra Giorgio Armani

Af Anja Mille Blum

To nye sommerdufte fra Giorgio Armani er hovedkaraktererne i denne artikel, hvor jeg ser nærmere på de nyhederne og afslører, hvorfor det er de perfekte dufte til den solrige årstid.

Læs Mere
Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Vi guider

Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Af Ida Marie Winge

En god deodorant er en uundværlig hjælp, hvis du vil holde lugten af sved på afstand. Markedet for deodoranter til mænd er stort – og det kan være svært at overskue, hvilken der er den rigtige og bedst til dit behov. Vidste du for eksempel, at det ikke er ligegyldigt, om du vælger en deodorant eller en antiperspirant?

Læs Mere
Sådan sammensætter du en hudplejerutine til mænd

Matas LIVE

Sådan sammensætter du en hudplejerutine til mænd

Af Matas

Hvad er egentlig forskellen på mænd og kvinders hud? Og hvilke produkter er de vigtigste at have i en herrehudplejerutine? I dag har vi teamet up med Kiehl's for at give dig den bedste vejledning i hudpleje til mænd. Hint: vi lover også at dele virkelig gode tilbud undervejs!

Læs Mere