Menu
Vi guider

3 velduftende gaveidéer fra Armani du skal kende

Spred julehumøret, og forær en skøn duft til dine kære! Uanset hvem du søger en gave til, så har vi og Giorgio Armani 3 af de mest velduftende gaveidéer.

Sì-familien indeholder forskellige skønne dufte, der gør det muligt for dig, at finde netop din favorit. Prøv f.eks. den forførende Sì Passione Eclat Eau de parfum. Eller overrask manden med Armani Code le Parfum – en nyhed i Armanis (og vores) rækker! Denne attraktive, varme citrusduft, kan fange alles opmærksomhed!


"Den er hverken for sukkersød eller for stærk i min næse. Den er blot rig, indbydende og elegant”

Den perfekte duft til den moderne kvinde

Her får du chik luksus for alle pengene fyldt med italiensk elegance, der passer perfekt til kvinden, der siger ”ja” til livet.


Jeg (Pernille fra redaktionen) synes virkelig, at Armani har formået at skabe den perfekte blanding af mandarin, solbærnektar og siciliansk bergamotte, der tilsammen skaber en meget feminin og blomstret duft. Neroli, egyptisk jasmin og tyrkisk rose understreger det feminine og afrundes perfekt med patchouli og vanilje. En vaskeægte hyldest til den moderne kvinde.


I mine øjne egner parfumens intensitet sig specielt godt til den voksne kvinde. Det er en selvtillidsskabende parfume, der skriger ”her kommer jeg”.

Den er hverken for sukkersød eller for stærk i min næse. Den er blot rig, indbydende og elegant.


Topnote: Solbærnektar
Hjertenote: Maj-rose og fresia
Bundnote: Vanilje, patchouli, trænoter og ambra


”Virkelig en vanedannende duft. Den er krydret, frisk og let, samtidig med at den er blød og omsluttende”

Sig ja på din egen måde!

Sì Passione Eclat er en moderne, modig og feminin parfume, der symboliserer den passion, der inspirerer til at afsløre sine styrker og nærme sig verden med ynde og selvstændighed.


Det er en parfume, som tilhører rosenblomstfamilien og åbner med mousserende noter af bergamotte, der er høstet bæredygtigt i den italienske region Calabria, og byder på en frisk, saftig Almindelig Aftenstjerne-note, der er skabt til Giorgio Armani.

Den blander sig med en solbærakkord, der afslører en ny, grøn og sprød fortolkning af denne signaturfrugt fra Si-duftene.


To fængslende noter af rose er i hjertet af duften: Centifolia-rosen, der er håndplukket i Grasse-regionen i Frankrig, giver noten en blød og pudret effekt, som blandes med en citronagtig facet og et pebret touch. Samtidig understreger rosen fra Damaskus, "rosernes hovedstad" i Tyrkiet, blomstens feminine og karakterfulde dimensioner.


I baggrunden bringer hvid moskus renhed, sødme og sensualitet til duften, mens Madagaskars Bourbon-vaniljeinfusion giver en sødlig varme. Virkelig en vanedannende duft. Den er krydret, frisk og let, samtidig med at den er blød og omsluttende.


Topnote: Lys solbær-akkord og bergamotte
Hjertenote: Trådpæoner og damascena-roser
Bundnote: Hvid moskus og vanilje

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs også


”Denne attraktive, varme citrusduft, kan fange alles opmærksomhed.  Den er stærk, men også følsom, eksklusiv, men også jordnær med træagtige noter”

Nyheden til ham!

Søger du en maskulin duft, er Armani Code le Parfum nyheden for dig! Denne attraktive, varme citrusduft, kan fange alles opmærksomhed.  Den er stærk, men også følsom, eksklusiv, men også jordnær med træagtige noter.


Som kvinde elsker jeg virkelig mandeparfumer – af en eller anden årsag foretrækker jeg faktisk mere at dufte til mandeparfumer end kvindeparfumer. Og den her kan altså noget helt særligt. Den er varm og forførende, og jeg forestiller mig en moderne og sofistikeret mand bære den.


Den har uimodståelige topnoter af bergamotte og citron samt bløde noter af oliventræblomst, træ og tonkabønne – og duften holder længe!


Når duften skal fornys, kan man blot genopfylde selve flasken ved at købe en separat solgt refill-taske. Ret sås smart!


Topnote: Mandarin, appelsin, bergamotte, citron
Hjertenote: Rosmarin, lavendel
Bundnote: Tonkabønne absolut, cedertræ, moskus og vanilje

Her er 4 produkter fra Armani, som du også vil elske:

4 artikler om Armani, vi anbefaler, du også læser:

Velduftende nyhed fra Armani: My Way Intense

Nyhed

Velduftende nyhed fra Armani: My Way Intense

Af Anja Mille Blum

Så er der en spændende nyhed til alle, der elsker en sødlig og feminin blomsterduft. Giorgio Armani har nemlig lanceret en intens version af deres populære My Way duft til hende. Læs med, når vi dykker ned i de skønne noter her.

Læs Mere
Gaveguide: Beautydrømme fra Armani

Vi guider

Gaveguide: Beautydrømme fra Armani

Af Matas

Julen er som bekendt hjerternes tid, og hvis du vil forkæle din udkårne eller andre, du holder af, med lidt ekstravagant luksus, er Giorgio Armanis beauty univers et oplagt sted at starte. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du savner inspiration til din egen ønskeliste, for Giorgio Armani er et sandt skatkammer, når det gælder ikoniske dufte og uforlignelig makeup. Vi tager dig med på opdagelse blandt vores egne favoritter lige her!

Læs Mere