• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Forkæl din far på fars dag - 5 betænksomme gaver

Kære far. Tak, fordi du altid står klar med begge arme til at gribe mig, når jeg er på nippet til at falde. Da jeg var lille, og blev spurgt, hvilken superheltinde jeg vil være, var mit svar altid min far. Jeg vil nok erkende, at jeg har udsat den mand for en del – særligt gennem mine teenageår. Alt fra taxakørsel kl. 04 om morgenen til at fikse min computer, når den ikke ville samarbejde. Derfor skal han naturligvis forkæles med de bedste produkter fra skønhedsuniverset på fars dag d. 5. juni!

Jeg ved, at skønhedsuniverset er en jungle for min far at navigere i – og så er det jo her, at jeg kan betale ham tilbage med min ekspertise. Er du ligeså heldig som mig, og har en superhelte-far? Eller måske kender du en mand, der fortjener at vide, hvor god en far han er? Så håber jeg, at du kan blive inspireret af de fars dag gaver, der er blandt mine top 5 til mænd <3

5 betænksomme gaver til fars dag

1. En duft efter din fars smag 

En god duft er aldrig en tosset idé. Er din far til de krydrede dufte, er jeg overbevist om, at The Scent fra Hugo Boss vil være det perfekte match. Selvom jeg har overrasket min far med duften før til jul, overvejer jeg stærkt at give ham en ny én. Hvis jeg kender min far ret, holder han sig gerne til dufte, som han før har været glad for. Så mon ikke jeg klikker The Scent hjem endnu engang?


Alligevel kunne jeg godt overveje at gå væk fra duften, han plejer at gå med, og i stedet prøve at udfordre ham til at gå med en ny ;) Forandring fryder jo, ik? Hvis jeg skulle gå væk fra de krydrede dufte og vælge en frisk en til ham, vil jeg nok kaste mig ud i ’’Y’’ fra Yves Saint Lauren. Den har jeg duftet til flere gange, og den emmer altså bare af sommer!

2. Effektiv hudpleje

Selvom jeg gennem årene har forsøgt at lære min far om vigtigheden ved at bruge hudplejeprodukter, så tror jeg desværre ikke, at han har forstået det 100% endnu.. Men der er håb forud!


Skal din far forkæles med hudpleje, der både virker effektivt og samtidig er maskulint at have stående på badeværelset? Så overrask ham med et produkt fra Beauté Pacifiques serie ’’Masculinity’’. Serien består af en fugtgivende ansigtscreme, med og uden anti-age ingredienser, en exfolierende face scrub samt en behagelige ansigtsrens.


Du kan også gå efter Matas Striber Men, som jeg selv overveje at købe til min far. Produkterne er budgetvenlige, indeholder plejende ingredienser, også er de faktisk også nogle af de mest solgte til mænd.

3. Lækker skægpleje 

Nu har min far ikke selv den helt store løvemanke, når det kommer til skæg. Men jeg tror nu, at det vil klæde ham. Har du en far, eller kender en mand med meget eller en smule skæg? Så tror jeg, at han vil blive ret begejstret for lidt lækkert skægpleje. Til mænd med fuldskæg er Cleansing Bread Shampoo fra Barberians CPH et effektivt produkt, der går ind og plejer i dybden.


Er din far tværtimod manden, der barberer sit skæg af med en barberskraber (ligesom min), så er Barberians CPH pre-shave oil et must! Den tilfører en glat overflade og forbereder huden inden barbering. Måske jeg skulle give ham en?

Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs også

4. En ny barbermaskine  

Apropos skæg og barbering, så er det måske en helt ny barbermaskine, din far eller mand mangler? Hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du trygt og sikkert gå efter Philips OneBlade Pro, som er en revolutionerende hybrid styler, der er udviklet til alt slags skæg.


Den kan både trimme, barbere og skabe en klar linje – så hvis han har langt skæg, og blot ønsker at korte noget af det af, så skaber Philips OneBlade Pro den flotteste kant. Et multiprodukt, der kan sit kram!

5. Gaveæsken med lidt af det hele

Jeg forstår dig udemærket, hvis du synes, det kan være rigtig svært at vælge den helt rigtige gave til faren! Så hvis du har svært ved at vurdere, hvad der vil falde bedst i hans smag, så overrask ham med en gaveæske, der har lidt af hvert som alle mænd kan bruge. Den er altid god og sikker, og hvem kan ikke lide at få en ækse med lidt forskelligt indhold?


Matas Men Kropspleje gaveæske indeholder alt det bedste til mænd med en velduftende hår- og bodyshampoo, nærende bodylotion og en deo stick, der giver en frisk fornemmelse.  ​​​​​

Relaterede artikler

Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
10 tips til den bedste barbering

Vi guider

10 tips til den bedste barbering

Af Matas

Barberkost og kniv, skraber og gele – en god barbering har mange faconer. Uanset om du er til retro-metoden eller mere moderne værktøjer, guider vi dig til den bedste barbering.

Læs Mere
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Af Amalie Schiller

Skæg kommer i mange forskellige former og looks. Nogle mænd foretrækker det glatte look, andre sværger til stubbelooket mens nogle arbejder på at gro et fuldskæg. Hvad end om du er til den ene eller anden type skæg, er det altid en god idé at benytte det rette barbergrej til netop dit skæg og det look, du selv foretrækker og ønsker at skabe. I indslaget her guider jeg til 4 forskellige typer barbergrej, så du kan blive klogere på, hvad der er bedst for dig og dit skæg.

Læs Mere