Vi guider
Biosym: Hele familiens (og vegetarens) kosttilskud
Biosym er et kosttilskudsbrand, der tilbyder produkter af høj kvalitet, der er baseret på videnskabelig forskning og imødekommer specifikke behov samt forskellige livsstile, uanset om man er vegetar, veganer eller omnivor.

Biosym har gjort det til deres mission at forbedre livskvaliteten i danske hjem gennem grundig forskning i naturlige ingredienser og dedikeret arbejde! Det betyder også, at de tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder multivitaminer, mineraler, probiotika og andre kosttilskud. I denne artikel stiller vi skarpt på fire af Biosyms kosttilskud til hele familien samt til forskellige behov.

Hele familiens (og vegetarens) kosttilskud

Hvis du mangler et multivitamintilskud, der kan bruges af alle, så skal du ikke lede længere. OmniX er et højdoseret multivitamintilskud, der indeholder hele 26 vitaminer, mineraler og sporstoffer i optimale doser. Det indeholder ikke jern eller K-vitamin, men er ellers identisk med Biosyms Omnimin i forhold til indholdet af næringsstoffer.


OmniX er velegnet til personer, der ikke ønsker at indtage jern og/eller K-vitamin i et kosttilskud. For K-vitamin kan dette skyldes brugen af blodfortyndende medicin.
Det her kosttilskud er også populært blandt vegetarer, da produktet er registreret hos ”The Vegetarian Society”, hvilket er en garanti for, at produktet er 100 % vegetarisk.


Det indeholder desuden ingen laktose eller gluten. Tilskuddet har et lavt indhold af hjælpestoffer. Tabletterne er lyseblå på grund af de naturlige farvestoffer.


Dosering:
Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1-2 tabletter om dagen. Kosttilskud bør ikke overskride den anbefalede daglige dosis. De bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Opbevar uden for børns rækkevidde.


Børnenes multivitamin (veganer eller ej)

Hvis De fleste børn har svært ved at sluge tabletter. Men det skal ikke sætte en stopper for, at de får deres daglige multivitamin-tilskud.


OmniMINI Multi er udviklet til børn i alderen 3-10 år og indeholder de nødvendige vitaminer og mineraler for en krop i vækst. Det specielle ved OmniMINI Multi er, at den også velegnet til børn, der lever af vegansk kost.
Kosttilskuddet indeholder bl.a. calcium, D-vitamin, jod og jern, som alle er vigtige for børns udvikling.


Calcium og D-vitamin er nødvendige for en normal udvikling af knogler hos børn. Jod bidrager til en normal vækst hos børn, mens jern bidrager til en normal kognitiv udvikling hos børn.
Produktet er sødet med sukker og fruktose, og der er tilsat en naturlig aroma fra kirsebær, jordbær og hindbær. Biosym bruger methylerede vitaminer i deres multivitaminprodukter, som er vitaminer, der ikke skal omdannes i kroppen før optagelse.Dosering:
Den anbefalede daglige dosis for børn fra 3-10 år er 1-2 tyggetabletter. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.Kvinde, kend dine kosttilskud

Vi guider

Kvinde, kend dine kosttilskud

Hvis du er en kvinde i din bedste alder, ved du sikkert også, at der er nogle tilskud, som er gode for dig over 40 år.

Læs også

Vitamin til gravide - med "mavevenligt" jern og cholin som de eneste i Danmark


Kosttilskuddet OmniGravid er en multivitamin med 25 næringsstoffer, der er specielt sammensat for at dække det øgede behov for næringsstoffer før, under og efter graviditeten. OmniGravid indeholder en særlig form for organisk bundet jern kaldet Ferrochel, som er et effektivt og "mavevenligt" jerntilskud med klinisk dokumentation fra uafhængige forskere. Det er mavevenligt, da optages hurtigt og effektivt i tarmen og dermed ikke giver mavegener.


Gravide anbefales at få 400 μg folsyre dagligt. OmniGravid indeholder 400 μg folsyre pr. dagsdosis i en methyleret form, så det optages direkte i kroppen.Dette multivitamin til gravide er det eneste i Danmark, der indeholder cholin. Det indeholder desuden så få hjælpestoffer som muligt og har naturlig farve fra gulerødder og blåbær.


Dosering: Anbefalet dagsdosis til voksne: 2 tabletter. Kosttilskud bør ikke overskride den anbefalede daglige dosis. De bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Opbevar uden for børns rækkevidde.


Smeltetablet til nerve- og immunsystemet


Kosttilskuddet OmniVegan B12 er en højt doseret smeltetablet med vitamin B12 i en aktiv form. Vitamin B12 bidrager til en normal funktion af nerve- og immunsystemet samt til energistofskiftet. Det hjælper også med at mindske træthed og udmattelse og med at omsætte homocystein på en normal måde.


Homocystein er en naturligt forekommende aminosyre, der findes i kroppen. Det spiller en rolle i vævsdannelsen og er nødvendigt for en række kropsfunktioner. Vitamin B6, B12 og folsyre spiller alle en rolle i at opretholde et normalt niveau af homocystein i kroppen.Vitamin B12 spiller også en rolle i celledelingsprocessen og er nødvendigt for en normal dannelse af røde blodlegemer.


Dosering:
Den anbefalede daglige dosis for voksne og børn fra 11 år er 1 smeltetablet.
Tabletten anbefales smeltet i munden. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan have afførende effekt. Den daglige dosis bør ikke overskrides.


Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.


Biosym OmniVegan Multi 90 tabl
209,95 kr.

Hvad og hvem er Biosym?

Brandet Biosym blev grundlagt i 1986 med det formål at forbedre livskvaliteten i danske hjem. Gennem grundig forskning, en passion for naturlige ingredienser og dedikeret arbejde lancerede virksomheden sin første produktlinje. Siden da har Biosym lanceret en række produkter af høj kvalitet, som er fremstillet af naturlige råvarer og designet til at støtte en sund livsstil.

Biosym fokuserer på at tilbyde produkter af høj kvalitet, der er baseret på videnskabelig forskning og formuleret for at imødekomme specifikke behov. De tilbyder en række forskellige produkter, herunder vitaminer, mineraler, probiotika og andre kosttilskud. De er især også kendte for at producere kosttilskud med øje for vegetarer og veganere.

Siden Biosym startede, har virksomheden løbende forbedret sine produkter for at opfylde de skandinaviske forbrugernes behov, som gennem årene har ændret sig i forhold til kost og livsstil.

På verdensplan er der masser af forskning inden for næringsstoffer, antioxidanter og kosttilskud. Men det er vigtigt at kunne skelne den gode, brugbare forskning fra den dårlige. Biosym har kvalificeret, uddannet personale, der vurderer kvaliteten af hvert enkelt studie samt virksomhedens egen forskningsdatabase.

Et øget fokus på forskning giver Biosym mulighed for at sammensætte næringsstoffer på den mest optimale måde. Derudover evaluerer Biosym løbende alle sine leverandører for at sikre det bedste resultat for sine forbrugere.

Her er 4 produkter fra biosym, som du også vil elske:

2 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Bliv klogere på kosttilskud fra danske Biosym

Vi guider

Bliv klogere på kosttilskud fra danske Biosym

Af Amalie Schiller

For små 35 år siden kom en ny, dansk spiller til verden inden for udviklingen og fremstilling af kosttilskud. Det hele startede med en far og en søn, der sammen havde et mål om at højne folkesundheden i de lande, Biosym var repræsenteret i. I dag er virksomheden lokaliseret i Ikast og producerer fortsat høj kvalitets kosttilskud, der er baseret på den seneste forskning.

Læs Mere
Den store guide til kosttilskud

Matas LIVE

Den store guide til kosttilskud

Af Matas

Kosttilskud kan være lidt af en jungle at navigere i: hvad har man behov for? Hvilken dosis skal man vælge? Hvornår på dagen skal de tages? Alt det - og mere til - guider vi til i dag, hvor vi lærer dig alt der er værd at vide om de mest almindelige kosttilskud. Du kan stille vores sundheds- og helserådgiver alle de spørgsmål du vil undervejs.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.