Vi guider

Førstehjælp til tørre lokker

Oplever du også, at dit hår kan føles træt og slidt i løbet af dagen? Og har du overvejet, om det kan skyldes dit brug af stylingredskaber? Så læs med her – For Björn Axén har netop lanceret et nyt produkt skræddersyet til alle os, der ikke kan lade være med at køre glattejernet gennem lokkerne og krølle håret op. Det hedder Anti Break Treatment, og det er et produkt, der hjælper til lækkert velplejet hår, uden at du skal gå på kompromis med dine hårstyles. Ikke dårligt, vel?

Du kender det måske – den ene dag har du lyst til et glat og sleek look, den næste må der gerne være godt gang i krøllerne. Men vi ved det jo alle sammen godt – det er ikke godt for håret at udsætte det for al for meget varme, og det fornuftige råd er da også at give håret en pause ind imellem.

Men nu kan du heldigvis gøre dit for, at komme det skadede hår til undsætning, og forebygge at det tager al for meget skade, når det skal styles. For Björn Axén har netop lanceret et nyt produkt til deres populære Repair serie – og det er til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra for dine lokker!

Anti Break Treatment


Ja, navnet siger jo i virkeligheden sig selv – for det her produkt går virkelig til kamp for at forebygge, at dit hår knækker. Det er en varmebeskyttende leave-in behandling, som forhindrer spaltede spidser og slitage på hårstråene.

Udover at styrke håret, så gør den det også nemt og let at redde ud og hjælper med at håret bliver mere smidigt. Og det vil vi jo gerne have, når vi redder håret igennem med hårbørsten, så hårene ikke knækker.


Den er beriget med naturlig E-vitamin og panthenol, som beskytter og giver glans og fugt. Så alt i alt et vidunderprodukt, som er ideelt til dig, der gerne vil passe på dit hår – and lets be real, don’t we all?

Få det optimale ud af din hårpleje


For at få mest ud af din Bjørn Axén Anti Break Treatment, så kan du med fordel kombinere den med resten af den skånsomme Repair-serie. Björn Axén er kendt for professionel og miljøvenlig hårpleje, som genopbygger, fugter og nærer tørt og skadet hår ved hjælp af plejende mineraler og proteiner. Håret efterlades styrket og med flot glans.

Lyder det som noget for dig? Så bliv hængende og læs mere om den lækre serie af produkter!
Repair Shampoo


Når håret er tørt og skadet, er det vigtigt at starte rigtigt, hvis det skal på rette kurs. Repair shampoo fra Björn Axén plejer og genopbygger dit hår, og som en ekstra bonus tilfører den også fugt til din hovedbund.

Og når du nu kan svinge med et glansfuldt hår efter vask, gør det jo heller ikke noget, at den dufter skønt.Repair conditioner


Repair conditioner er den naturlige efterfølger i dit nu nyvaskede hår. Fordel det fra cirka midtlængderne af dit hår og ud i spidserne. Produktet skal have love til at sidde lidt og virke, så giv det et par minutter – så er det langt mere effektivt. Vælg mellem Repair Deep Conditioner, der er til dig, der har brug for ekstra hjælp til et meget tørt eller skadet hår eller Deep Repair, som byder på ekstra elasticitet og fugt med hjælp fra plejende mineraler og proteiner.Og så er det tid til den vigtige finish


​​​​​​​Nu burde dit hår være dejlig nemt at redde ud, men møder du lidt modstand, så er Björn Axén Wet Hair Brush Detangling & Blowout klar til kamp og velegnet til alle hårtyper. Slut af med Hair Oil Smooth & Shine with Argan Oil og skift kruset hår ud med silkebløde og skinnende lokker.

Relaterede artikler

Redaktionens 5 favoritter til tørt sommerhår

Vi guider

Redaktionens 5 favoritter til tørt sommerhår

Det er sommer, det er sol, og det er tørt hår - desværre. For ligeså skønt varme, hav og sol er, lige så slidende kan det være på lokkerne. Så er det godt, at vi her på redaktionen ved præcis, hvilke produkter vi skal hive frem i sommermånederne til at give håret ekstra fugt – nemlig Striberne! Her får du vores absolutte hårfavoritter fra Striberne, når det kommer til at pleje et tørt sommerhår. Og det har ikke været nemt kun at vælge én favorit hver, kan vi røbe.

Læs Mere
Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hairstudio

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejede hud, er det velplejede, silkeblødt hår. I indslaget her afslører jeg, hvilke hårprodukter, der har forvandlet mit ellers tørre, slidte hår til en blød manke.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.