• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

5 trin til et smukt efterårslook

Med efteråret følger også de mørkere nuancer både på træerne men også i makeuppen. Find en lidt mørkere læbestift frem og stjæl Charlottes smukke efterårslook med brændte nuancer på øjnene og smukke highlightede kindben.

Charlotte er beautyblogger og har blandt andet været finalist i nordic face awords, som afholdes af NYX professional makeup hvert år. Vi lokkede hende til at lave et lækkert og stilrent look, som inkorporerer efterårets smukkeste nuancer – og som tilmed er nemt at skabe selv. Følg de fem steps til et festligt efterårslook her.

1

Prep huden

Charlotte har klartgjort huden med Mac foundation blandet med et par dråber af en liquid booster fra NYX Professional Makeup. Boosteren giver ekstra glød til huden.


Du skal ikke nødvendigvis bruge en masse concealer eller foundation, hvis du ikke føler behov for det. I det tilfælde kan du bare duppe det på der, hvor du har ujævnheder du vil dække.


Hvis du har brug for at mattere huden kan du børste lidt pudder i T-zonen (pande, næse, hage).


2

Tid til glow!

Brug en bronzer som et 3-tal: Start fra midten af panden og tegn et 3 tal ned mellem kindbenene og slut af på kæben. Hvis det lyder lidt for avanceret, så suger du bare kinderne ind på bedste old school vis og lægger lidt bronzer her. Det vigtigste er alligevel highligteren!


Brug en creme highlighter øverst på kindbenene og blend den ind i huden. Hvis du ligesom Charlotte er totalt glow-a-holic så kan du tilføje en pudderhighlighter ovenpå.


Slut af med blush og blend den ud i både bronzer og highlighter.


(82)
Rimmel Natural Bronzer 021 Sunlight
59,95
DU OPTJENER 6 Point
(0)
MAC Mineralize Matte Blush Warm Soul
224,95
DU OPTJENER 23 Point
3

Bryn

Er der noget der er talt mere om end bryn i beauty verdenen her på det sidste? Næppe! Bryn er in og du kan nemt tegne dine op med Benefits Ka-Brow bryncreme. Brug lete håragtige strøj, der giver det mest naturlige resultat som Charlottes.


Har du tydelige bryn i forvejen kan du nøjes med at sætte dem med en bryngel. Gosh har lavet en prisvenlig og holdbar version.


Ultimativ highlighter guide – fremhæv dit glow

Vi guider

Ultimativ highlighter guide – fremhæv dit glow

En highlighter fremhæver dine bedste features og giver din hud et smukt og lysende look. Uanset alder og hudtype, så kan lidt ekstra shine få din hud til at poppe på en kedelig onsdag eller festlig fredag aften.

Læs også
4

Øjenmakeuppen

Brug en brun/rødlig mat øjenskygge på hele låget. Derefter lægger du lidt lys champagnefarvet shimmer i øjenkrogen. Læg så en lidt mørkere brun i den ydre øjenkrog. Charlotte har brugt paletten her.


Du kan godt bruge samme børste til alle farver, så længe du lige tørrer penslen af imellem hver påføring. Men et absolut must er en blending børste bagefter, så du kan blende farverne rigtig fint ind i hinanden og undgå at ligne en tre-farvet is, når du lukker øjnene.


Slut af med sort liner men kun øverst, det åbner øjet mere end at lægge det i den våde kant nederst. Og selvfølgelig mascara (eller vipper, hvis du er til det).


(10)
M.COSMETICS Professional Blending Brush No. 114
55,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 6 Point
(89)
Nilens Jord Eyeliner Pen 164 Black
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(11)
DUFFLashes Faux Mink Monroe
179,95
DU OPTJENER 18 Point
5

Final touch med læbestiften

Charlotte har brugt en mørk flydende læbestift.


Når du arbejder med flydende produkter er det endnu mere vigtigt at bruge en læbeblyant. Den holder for det første farven fra at flyde ud i linjerne omkring munden og så skaber den samtidig en lige kant, der gør det let at fylde ud med farve.


Relaterede produkter

(186)
L'Oréal Paris Unlimited Macara Black
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(0)
Smashbox Cover Shot Eye Palette Petal Metal
239,95
DU OPTJENER 24 Point
(75)
MAC Prep + Prime Fix+ Original
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede artikler

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Af Amalie Schiller

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Af Amalie Schiller

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021