• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Spot Trenden

Er du også fan af gul? Gul makeup er en mega-trend

Gul er overalt; gule velourpuder, vamsede plaider, sennepsfarvede lune sweatre og nu også i makeuppen. Den varme solfarve har vundet alles hjerter i år. Og gul er faktisk ret let at bruge i makeup – hvem skulle have troet det?

Der er ikke en farve, der har været søgt mere på i år end gul! Uanset om du går efter en panggul eller noget mere roligt som sennepsgul, så får du her et par tips til, hvordan du selv kan inkorporere farven i dit look

Den gule neglelak, der blev udsolgt

OPI lavede i år en vanvittigt populær solgul neglelak, der blev udsolgt hurtigere end de kunne følge med i produktionen. Også den fine pastelgule neglelak fra Essies midsommerkollektion er enormt populær og blev også hurtigt udsolgt.  


Begge lakker er dog på lager igen, så hvis du ikke lige er til gul øjenskygge, så er den gule neglelak et rigtig godt bud i stedet.


(44)
essie Neglelak 648 Summer Soul Stice
99,95
DU OPTJENER 10 Point
Forårsnegle: 5 farver, der hitter til foråret 2020

Spot Trenden

Forårsnegle: 5 farver, der hitter til foråret 2020

Dette forår bliver en sæson, hvor der er skruet ekstra op for pangfarverne. Det gælder ikke kun, når outfittet skal vælges, men også når der skal lakeres negle. Se hvilke farver der hitter modebilledet her, og hvordan dine negle kan følge med forårsmoden 2020.

Læs også

Hvid øjenskyggeprimer

Hvis du vil bruge gul øjenskygge eller eyeliner, så husk en lys primer under, så farven træder frem og ikke ser mudret ud.


NYX Professional Makeup har lavet en hvid øjenskyggeprimer, som er perfekt under gul. På den måde er du sikker på at få præcis den farve, som er i produktet, når det lander på huden.

Gul, gul, gul

Der findes masser af gule farver hos de store makeupbrands, især makeupartisternes favoritter som MAC, Nyx Professional Makeup og Smashbox har smukke gule nuancer i sortimentet.


Du kan bruge gul øjenskygge eller du kan prøve en gul flydende eyeliner, der er mere diskret men som stadig ser ret cool ud.


Som regel fungerer gul bedst i kombination med nogle mere neutrale farver. Derudover kan det være en god idé at rammet øjet ind med en mørkere eyeliner for at fremhæve øjnene og lade den gule farve træde mere frem.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret