• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Vi guider

Giv din hovedbund – og dit hår – optimal pleje

De fleste af os ved, hvor vigtigt det er at vaske håret regelmæssigt og pleje lokkerne med en god balsam eller lækker hårkur. Men hvad kan man ellers gøre for at optimere sin hårrutine og give håret den bedste grobund – bogstavelig talt? Her guider vi til en håndfuld målrettede produkter, der bl.a. giver hovedbunden den opmærksomhed, den fortjener.

En hovedbund i balance er afgørende for hårets ve og vel, så når jeg nu går til kamp for optimale vilkår for lokkerne, vil HairLust være en selvskrevet del af fremtidens rutine. Det danskudviklede mærke har nemlig både kosttilskud, der fokuserer på at vedligeholde et normalt hår indefra, samt en lang række produkter, der plejer håret og hovedbunden udefra. Alt i HairLusts sortiment er tilmed baseret på indhold af naturlige, veganske ingredienser, og de fleste produkter er økologisk certificeret og fri for bl.a. parabener, silikone og sulfat. Så her kan du se, hvad rutinen fremover byder på!   

Kærlighed til rødderne

Scalp Massage Brush fra HairLust gør det let at give hovedbunden lidt ekstra kærlighed. Børstens bløde, fleksible silikonepigge sikrer en skånsom eksfoliering af hovedbunden, mens blodcirkulationen til hårrødderne samtidig stimuleres - og det giver bogstavelig talt dit hår den bedste grobund.


Børsten hverken river eller trækker i håret, og derfor er den også helt perfekt til krøltopper, der benytter sig af Curly Girl-metoden.


Anvendelse: Massagebørsten kan bruges i tørt hår eller i badet i kombination med shampoo eller hovedbundsscrub.

Stimulerende detox

Rester fra stylingprodukter, naturlige olier og mineraler fra kalkholdigt vand, ophober sig ofte omkring hår og hårrødder. Udover at det kan gøre hovedbunden irriteret, tør eller fedtet, kan det også tynge håret og gøre det fladt.


HairLust Hair & Scalp Detox Scrub er en hovedbundsscrub, der skånsomt, men grundigt fjerner både produktrester, skæl, snavs og sebum og hjælper med at få hovedbunden i balance. Indeholder økologiske ekstrakter bl.a. fra acai, rosmarin og havre, der virker plejende og stimulerende på hovedbunden, mens peelende korn fra abrikoskerner renser i dybden.


Detox-scrubben indeholder desuden aktive mikro-proteiner, der styrker og genopbygger håret indefra, forlænger vækstcyklussen og efterlader håret mere modstandsdygtigt.
Økologisk, vegansk og velegnet til Curly Girl-metoden.


Anvendelse: Påfør lidt af scrub´en i vådt hår, og brug fingerspidserne til at massere produktet forsigtigt ind med rolige, cirkulære bevægelser. Skyl ud og gentag. I anden vask aktiveres skumprocessen, og erstatter din almindelige shampoo. Skyl håret grundigt og afslut med balsam. Anvend ugentligt eller efter behov.​​​

Pleje med fordele

En afbalanceret hovedbund er afgørende for et sundt og stærkt hår – og denne leave-in hovedbundskur giver de bedste forudsætninger. HairLust Scalp Follicle Treatment & Volumizer sørger ikke bare for beroligende lindring, fugt og pleje, hvis du er udfordret af en tør hovedbund. Kuren indeholder også RootBioTec™, som er et potent rodekstrakt, der kan reducere hårtab ved at virke hæmmende på dannelsen af DHT i hårsækkene. Økologisk, vegansk og fri for sulfat, silikone, parabener og mineralvoks.


Anvendelse: Brug Scalp Follicle Treatment & Volumizer efter behov i rent, nyvasket, håndklædetørt hår. Ryst produktet godt før brug, spray det 5-8 gange direkte i hovedbunden og massér det derefter nænsomt ind. Kan bruges dagligt.

Let it grow

Det er nok ingen overraskelse, at hvad du putter i munden, også har indflydelse på dit hår. Men selvom de fleste af os har de bedste intentioner om at spise en sund og varieret kost, kan det være en idé at tage et kosttilskud, der er særligt målrettet hårets trivsel.

HairLust Hair Growth Formula Tablets er et vitamin -og mineralrigt kosttilskud, der blandt andet indeholder biotin, selen og zink, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Tabletterne er veganske og fri for både gluten, soja og laktose.  


Anbefalet dagsdosis er 2 tabletter om dagen, og tegner du abonnement, kan du spare 20%.

Sukkerfri vitaminer

HairLust Hair Growth Formula Gummies er tyggevitaminer, der bl.a. takket være silica fra bambusekstrakt, vitamin A, C, E, B5, B6, B12 samt biotin og zink, bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

Disse gummies er veganske og indeholder hverken gluten, soja og laktose, ligesom de heller ikke indeholder kunstige smags- eller farvestoffer.


Anbefalet dagsdosis er 3 gummies om dagen, og tegner du abonnement, kan du spare 20%. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Få sundt hår med økologisk hårpleje fra HairLust

Nyhed

Få sundt hår med økologisk hårpleje fra HairLust

Af Matas

Du bliver, hvad du spiser, siger man, men du bliver i dén grad også, hvad du smører på din hud eller bruger til dit hår. Med den nye serie af proteinrige, veganske og økologiske hårprodukter fra det innovative danske hårplejebrand, HairLust, behøver du ikke gå på kompromis med hverken sundhed eller skønhed.

Læs Mere
Plej dine lokker med HairLust

Nyhed

Plej dine lokker med HairLust

Af Matas

Sæt tænderne i de velsmagende vingummier fra HairLust, og plej dine lokker - indefra og ud. Vi har samlet 2 populære produkter fra det skønne mærke, der har vundet indpas hos alle dem, der bare gerne vil bibeholde hårpragten og styrke håret.

Læs Mere