• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Din sundhed

Bliv klogere på Q10

Q10 findes i vores celler hvor det fungerer som et led i dannelsen af energi, men hvad er grunden til, at vi også finder ingrediensen i flere hudplejeprodukter?

Q10 er en af de mest populære ingredienser indenfor målrettet hudpleje. Bliv klogere på hvorfor og læs om fordelene i artiklen her.

Virkning

​​​​​​​Q10 er en antioxidant, som er med til at beskytte huden mod oxidativ stress og frie radikaler, som blandt andet opstår på grund af påvirkninger som  forurening og soleksponering.

Fordele og anvendelse

Fordelen ved at anvende Q10 er, at det er med til at bekæmpe den oxidative stress, som sker i vores celler.

Det gør at Q10 altså er oplagt at bruge, hvis du gerne vil have hudpleje, som arbejder med alderstegn både forebyggende, og hvis tegnene er opstået.

Vær opmærksom på...

Selvom Q10 er en antioxidant, må du ikke glemme solcremen. UV-beskyttelsen beskytter huden mod både aldring, pigmentforandringer og andre solskader.

Bonus info

Q10 er også kendt under navnet Coenzyme Q10, og på ingredienslisten (INCI) hedder det Ubiquinone. Q10 findes naturligt i kroppen, men aftager med alderen hvilket er en af grundene til at huden mister fasthed med tiden.

Relaterede hudtilstande og hudindikationer

  • Anti-age​​​​​​​

Populære produkter med Q10

Relaterede artikler

Bliv klogere på anti-age

Vi guider

Bliv klogere på anti-age

Af Matas

Produkter formuleret til den modne hud kaldes ofte anti-age produkter, og dækker over en betegnelse af hudpleje, der er målrettet fine linjer, rynker og pigmentforandringer. For at forstå hvilket behov den modne hud har er det afgørende at vide mere om hvordan huden ældes og hvilke faktorer, der kan være medvirkende til at fremskynde denne proces.

Læs Mere
Er din hud moden til anti-age produkter?

Vi guider

Er din hud moden til anti-age produkter?

Af Cathrine Eriksen Fris

Det sker for os alle før eller siden – tiden sætter sine spor på vores hud. Men hvorfor ældes huden egentlig, hvordan bremser du for tidlig ældning og hvilke hudplejeprodukter kan hjælpe dig med at ældes med ynde? Få svarene her.

Læs Mere
Ultimativ anti-age: Vi guider

Matas LIVE

Ultimativ anti-age: Vi guider

Af Matas

Se med, når kemiingeniøren og ernæringseksperten guider til anti-age indefra og udefra. Plaisir lancerer nogle helt særlige nyheder som hjælper med at booste din daglige hudplejerutine, og det vil ernæringsekspert Pernille Tørnes fortælle meget mere om. Find også ud af, hvad kemiingeniøren vil anbefale at du supplerer din hudplejerutine med, hvis du ønsker øget elasticitet og fasthed i huden. Vi har desuden sikret et helt særligt tilbud under LIVEN, hvor du får 35% på alt fra Plaisir!

Læs Mere
Eksperten Guider: Effektiv anti-age hudplejerutine

Matas LIVE

Eksperten Guider: Effektiv anti-age hudplejerutine

Af Matas

Det kan hjælpe dig yndefuldt gennem årene, hvis du booster din hud med lækre produkter, der udsætter tidens tegn, og hvis du sørger for at forsyne din hud med pleje, der giver glød. Men hvornår skal man begynde at bruge anti-age i sin hudpleje, hvilke ingredienser er mest effektive, og hvor begynder jeg? Se med i denne live, hvor materialist og kosmetiker Zita Gaston står klar til at guide dig gennem den optimale anti-age hudplejerutine og du kan stille hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere