Menu
Vi guider

Velduftende gaveideer fra Ralph Lauren

Ralph Lauren er så meget mere end stilsikre poloshirts og Rachel Greens arbejdsgiver i seriefavoritten Friends. Ralph Lauren står nemlig også bag nogle af verdens mest eksklusive og storsælgende dufte – og her guider vi dig til tre af vores absolutte yndlinge fra anerkendte modehus. Så hvad enten du søger velduftende julegave til ham eller hende (eller lidt forkælelse til dig selv), finder du lynhurtigt inspiration her!

De fleste kender nok det ikoniske logo med en ridende polospiller, der er Ralph Laurens signatur. Den respekterede designer indtog den amerikanske modbranche med sin første tøjkollektion allerede tilbage i 1967 og er sidenhen blevet lidt af et synonym for det klassiske, lækre look, der er gennemført ned til mindste detalje. Men Ralph Lauren er ikke bare værd at skele til, når man skal finde på bløde pakker, man kan lægge under juletræet. Det anerkendte designbrand står også bag nogle af de mest elskede dufte til både mænd og kvinder, og siden den første Ralph Lauren parfume blev lanceret i 1978, er mange siden flere kommet til. Fælles for de forførende dufte er ikke bare de eksklusive flakoner med førnævnte logo, men også tidsløse, stilsikre dufte, der afspejler al den diskrete ekstravagance og selvsikre enkelhed, brandet står for.


Her får du et håndplukket udvalg af vores tre storfavoritter Ralph Lauren, så du kan blive inspireret til årets julegaver til dem, du holder af!

En eksklusiv klub

Med Ralph's Club Eau de Parfum kommer du med i en eksklusiv forsamling af stil- og kulturikoner. Det er en autentisk, maskulin duft skabt til manden, der til fulde nyder livet omkring ham.


Med kraftfulde noter af lavendel og salvie og varm fyldighed fra cedertræ, skaber duften kort sagt en diskret, naturlig elegance, som er umulig at modstå.

Intens, sensuel og elegant

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Parfum er en forførende duft bygget op omkring kontrasten mellem frisk bergamot, varme noter af jordnære vetiver og ravgule træsorter.


Den er til manden, der vil skille sig ud fra mængden – intens, sensuel og elegant.

Feminin og sprudlende 

Ralph Lauren Woman er nøje sammensat til at udstråle et både feminint og stærkt duftindtryk, der samtidig afspejler Ralph Laurens dynamiske ånd.


Det er en sprudlende og elegant blomsterduft med topnoter fra solbær, pærer og rabarber og sensuelle bundnoter fra sandel-og cedertræ og som tiltrækker interesse og komplimenter igen og igen.

Relaterede artikler

Matas store julegaveguide - i alle prisklasser

Matas LIVE

Matas store julegaveguide - i alle prisklasser

Af Matas

Se med, når vi guider dig til fantastiske julegaveidéer i alle prisklasser. Uanset om du er på udkig efter noget til din egen ønskeliste, eller en gave at glæde andre med, har vi noget til dig i dagens video!

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Guide: Julegaven alle vil elske

Vi guider

Guide: Julegaven alle vil elske

Af Matas

Julen nærmer sig med hastige skridt, og selvom det kan være noget så hyggeligt at være ude at shoppe gaver til veninderne, kæresten og resten af familien, kan det også være udfordrende (og tidskrævende) at hitte på de helt rigtige overraskelser. Men fortvivl ikke! Vi har samlet nogle af vores bedst-sælgende dufte, så du lynhurtigt kan finde en julegave, der vækker glæde og i den grad forkæler den heldige modtager – uanset om det er en mand eller kvinde.

Læs Mere