• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-4 hverdage
Spot Trenden

K-Beauty trenden har ramt Matas

K-Beauty er koreansk hudpleje og makeup, og mange af de koreanske brands har opnået kultstatus på skønhedsscenen med deres innovative, effektive og virkelig gode-til-prisen produkter.

K-Beauty handler ikke om et striks hudplejeregime, men om at opnå en smuk, fejlfri hud indefra og ud. Derfor har koreanerne en mere rituel tilgang til deres hudpleje, hvor de ynder at sætte tid af dem selv. For at skabe indre såvel som ydre velvære.  

Den koreanske hudplejerutine består af 10 trin, der alle handler om at få og opretholde en sund og gennemfugtet hud fri for pigmentfejl. Læs om de 10 trin her:

1

Oliebaseret rens  

Oliebaserede renseprodukter fjerner effektivt makeup, solcreme og overskydende olie fra din hud og efterlader huden blød og fugtet.


2

Vandbaseret rens

Efter et oliebaseret renseprodukt skal du bruge et vandbaseret renseprodukt, der fjerner de sidste urenheder. Dette renser din hud i dybden, hvilket forhindrer urenheder i at opstå.   


Mizon Snail Cushion Foam Cleanser 120 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point
3

Exfoliator

Du skal ikke eksfoliere din hud dagligt, især ikke hvis du har meget sensitiv hud. Ved at eksfoliere huden et par gange om ugen fjernes døde hudceller, og samtidig understøtter du fornyelsen af din hud.
​​​​​​​


Mizon Vita Lemon Peeling Gel 150 g
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Vi guider

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Bag om kultproduktet; micellar waters. Ethvert brand med respekt for sig selv har efterhånden udviklet en micellar water. Her får du en guide til 5 forskellige slags, så du kan finde præcis den, der passer til dig.

Læs også
4

Toner

Koreanske tonere er mildere end dem, vi er vant til, og indeholder sjældent alkohol. De hjælper dig med at genoprette hudens naturlige pH-balance, som forbereder huden til bedre at kunne optage de følgende produkter.


Cremorlab O2 Couture Hydra Balancing Toner 150 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point
5

Essens

Essens er en helt ny type produkt på vores breddegrader, og kan bedst beskrives som en blanding af toner og serum. Den er pakket med fugtgivende ingredienser og går et lag dybere ned i din hud, end en toner kan. Du påfører essens ved at duppe den på ansigtet med hænderne, start med kinderne og arbejde dig opad.


Cremorlab TEN Cremor Mineral Treatment Essence 270 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
6

Serum

Serum er mere koncentreret i formularen end essens. Som regel er de målrettet et specifikt hudproblem som pigmentering, urenheder, rynker mv. Ligesom med essens skal serum duppes på huden med hænderne.


Mizon AHA 8% Peeling Serum 50 ml
349,95
DU OPTJENER 35 Point
7

Ansigtsmaske

Indenfor koreansk hudpleje bør der anvendes en form for maske hver eneste dag. Det kan være en sheet maske, en “overnight sleep” maske, en mudder maske – mulighederne er mange.

Sheet masker er dog de letteste og er også meget lækre at bruge. Du lægger masken på dit ansigt, lader den virke i 10-30 minutter, hvorefter du tager den af og fordeler resten af virkestoffet i ansigtet.


Starskin Red Carpet Ready
79,95
DU OPTJENER 8 Point
8

Øjencreme

Huden omkring dine øjne er sart, og derfor er det vigtigt, at du anvender en god øjencreme for at forebygge ældningstegn.

Øjencremer er meget koncentrerede cremer, som du dupper med ringfingeren på huden rundt om øjnene.


Mizon Snail Repair Eye Cream 15 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
9

Creme

Vælg en ansigtscreme der passer til din hudtype og dit behov. Der findes rigtig mange forskellige typer ansigtscremer, men fælles for dem alle er, at deres formål er at hjælpe dig med til at forsegle fugten i din hud.


Cremorlab Hydro Plus Snow Falls Melting Cream 60 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
10

Solfaktor

Solcreme er et vigtigt trin i din morgenrutine, også selvom solen ikke skinner. Solcremer i dag blevet udviklede, så det ikke behøver være end fedtet oplevelse, at smøre dem i dit ansigt.


Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 15 50 ml
224,95
DU OPTJENER 23 Point

7 skin

Hvis du ikke allerede er helt forpustet, findes der faktisk også en koreansk hudplejemetode, der hedder 7 skin. Den kan bruges som alternativ til 10 trins hudplejerutinen, og indebærer kun brugen af ét produkt. Dette skal til gengæld påføres syv gange i træk.


Metoden blev først populær blandt fedtede hudtyper, der ikke har et stort behov for fugtighedscreme, men alligevel bør tilføre huden en masse fugt. Som de kolde vintermåneder begyndte, blev rutinen også populær blandt tørre hudtyper.Du kan bruge enten toner (uden alkohol eller frugtsyre), mist, essence eller first treatment som produkt.


Måske har du ikke behov for præcis syv lag, men prøv dig frem med tre eller fire. Du ved selv bedst, hvad din hud har behov for.


Relaterede produkter

Skin Republic Collagen Infusion Face Mask
49,95
DU OPTJENER 5 Point
Mizon Vita Lemon Peeling Gel 150 g
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Relaterede artikler

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
7 trin til et makeuplook i lilla nuancer

Spot Trenden

7 trin til et makeuplook i lilla nuancer

Af Nicoline Kongedam

Lilla er en af de helt store farver i modebilledet, men hvordan bruger du den smukke farve bedst muligt? VI har lavet en guide med 7 trin til, hvordan du kan bruge lilla nuancer i din makeup til at skabe et eventyrligt look.

Læs Mere
EYEKO –den ultimative mascara

Bag om brandet

EYEKO –den ultimative mascara

Af Matas

Læs mere om det super trendy britiske kultmærke Eyeko og vejen til den ultimative mascara

Læs Mere
Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Af Trine Brøndsted

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs Mere
8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Matas

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud – ligesom den smukke stjernefrisør, Gun-Britt Zeller!

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-4 hverdage