Menu
Vi guider

Her er årets 7 mest populære gaveæsker fra Lancôme

Hvis du endnu ikke har fået klikket julens gaver hjem, jamen så kan vi med garanti hjælpe dig med at finde de helt rette gaver til dem, du elsker. Her viser vi dig årets 7 vilde gaveæsker fra Lancôme, der både byder på gamle klassikere og nye favoritter. Uanset om det er hudpleje, makeup eller dufte du leder efter, så har vi gaveæsker, du er nødt til at se!

Er du fan af Lancôme? Eller kender du nogen, der er? Eller er du måske nysgerrig på at opleve, hvad hypen egentlig handler om? Så læs med her. Jeg (Pernille fra redaktionen) ELSKER gaveæsker! Det er en god måde at afprøve nye produkter på (eller stocke up på favoritproduktet) – og så endda til en brøkdel af normalprisen! Lancôme har igen i år valgt at forkælet os alle med fine gaveæsker indeholdende cremer, mascaraer og parfumer!


"Gaveæsken har en værdi af 942 kr., men du kan få den for kun 469,95 kr.!"

Perfekt gave til fugtelskeren

Vinteren kan godt trække masser af fugt ud af huden – og for at det ikke skulle være nok, så render mange af os stresset rundt i julegaveræset.

Derfor vil det også være super betænksomt netop at forkæle en, du holder af, med en gaveæske indeholdende hele 4 fugtgivende og beroligende produkter, der virkelig påvirker fugtbalancen i huden.

Alle produkterne i gaveæsken er specialdesignet til netop at give huden det fugtboost, som den har brug for.


Sættet indeholder:
En Hydra Zen Dagcreme i full size, det vil sige 50 ml., en Hydra Zen Natcreme i travel size på 15 ml. og en Hydra Zen øjencreme i travel size på 5 ml. Cremerne er særligt velegnet til tør og sensitiv hud - her fugtes huden i op til 24 timer, og huden beroliges. Med Hydra Zen dag-, -nat, og –øjencremen får du intens og langvarig fugt, uden at huden føles fedtet eller glinsende. Den absorberes desuden hurtigt i huden, og efterlader den blød.


Til sidst men ikke mindst indeholder gaveæsken også Advanced Génifique Serum i travel size, det vil sige 10 ml. Her får du en smagsprøve på Lancômes ikoniske serum, der med en silkeagtig tekstur trænger hurtigt ind i huden og fugter. Den er baseret på mikrobiomvidenskab og er beriget med et kompleks af syv præ- og probiotika-ekstrakter, der bidrager med at skabe balance i hudens mikrobiom.


Gaveæske har en værdi af 942 kr., men du kan få den for kun 469,95 kr.!


”Gaveæsken har en værdi af 1.073 kr., men du kan få den for kun 664,95 kr.!”

Perfekt gave til mor, konen & mormor

Hvorfor ikke give en moden kvinde, du holder af, lidt forkælelse til hendes hud?

Lancomes Rénergie-serie er en luksuriøs fugtgivende og opstrammende hudplejeserie til den modne hud.
Serien er über-populær – se bare anmeldelserne på Matas.dk, hvor dagcremen f.eks. får 4,6 stjerner ud af 100 anmeldelser.

Maria på 48 skriver: ” Lækker luksus til mit ansigt. Drøj i brug. Ny yndlings. Anbefalinger herfra.”


Gavesættet indeholder:
Rénergie Multi-Lift Ultra Dagcreme i full size – dvs. 50 ml. og natcremen fra samme serie i travel size – dvs. 15 ml. Cremerne er beriget med pro-løftende hørfrøekstrakt, der giver huden en smuk glød, reducerer fine linker, rynker, pigmentpletter og gør din hudtone klar og frisk!


Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra-serien er den nye stjerneserie inden for Rénergies anti-age-ekspertise!


Cremerne har en let og delikat tekstur, der nemt absorberes i huden og efterlader den med en smuk glød og ekstra blødhed.


Til sidst, men ikke mindst, får du også Advanced Génifique Serum i travel size – dvs. 10 ml., et ansigtsserum, der er et musthave i din hudplejerutine og det første trin til en smuk hud.


Her får du et ikonisk serum med en skøn fugtgivende tekstur, der trænger hurtigt ind i huden ogpasser til alle kvinder, alle aldre og alle hudtyper - selv den sensitive. Med et kompleks af syv præ- og probiotika-ekstrakter bidrager de med at skabe balance i hudens mikrobiom.


Gaveæske har en værdi af 1.073 kr., men du kan få den for kun 664,95 kr.!


”Gaveæsken har en værdi af 736 kr., men du kan få den for kun 484,95 kr.!”

Perfekt til den elegante kvinde, der elsker livet

Her er den perfekte gaveæske til kvinden, der skal have lidt af det hele – både hudpleje, duft og makeup, hvor alt understreger glæden ved livet.


Og hvis du kender en elegant, glad og feminin kvinde, der ønsker et liv fyldt med lys, lykke og frihed, så har Lancôme en perfekt gave til hende!
Sættet indeholder:
En eau de Parfum i fullsize (30 ml.), som er en lækker, sensorisk gaveæske i form af en ny, uimodståelig blomsterduft, som de fleste kvinder vil elske at finde under juletræet.

Med topnoter af pære og solbær, hjertenoter af iris, appelsinblomst og jasmin samt bundnoter af tonkabønne, patchouli, vanilje og praliné (fransk konfekt) er duften en deklaration til verden om, at livet er smukt, når du vælger din egen vej til lykke! Duften understreger et livssyn om, at der kan findes inspiration og glæde i de små ting.


En Génifique Serum i travelsize (10 ml.), Lancômes ikoniske serum, der med en silkeagtig tekstur trænger hurtigt ind i huden og fugter. Den er baseret på mikrobiomvidenskab og er beriget med et kompleks af syv præ- og probiotika-ekstrakter, der bidrager med at skabe balance i hudens mikrobiom.


Og sidst men ikke mindst, får du da også lige en Hypnôse Mini Mascara i travelsize (2 ml.), som giver skræddersyet volumen, og resultatet afhænger af, hvor mange lag der påføres.


Gaveæske har en værdi af 736 kr., men du kan få den for kun 484,95 kr.!


”Gaveæsken har en værdi af 453 kr., men du kan få den for kun 229,95 kr.!”

Volumen til HVER. ENESTE. VIPPE.

Stjernen i denne gaveæske er Hypnôse Lash Idole Mascaraen, der løfter og giver volumen udover det sædvanlige!

Det er en forholdsvis ny og revolutionerende mascara, der er klumpfri og løfter, giver fylde og fanger hver eneste vippe.


Mascaraen har derudover noget af en gamechanger-børste med 360 mikrobørstehår, der sikrer, at hver eneste vippe separeres, løftes og får volumen!


Udover en full size Hypnose Lash Idole, indeholder sættet også:
En full size øjenmakeupfjerner på 30 ml og en travel size Advanced Génifique Serum på 10 ml, der med en silkeagtig tekstur trænger hurtigt ind i huden og fugter. Den er baseret på mikrobiomvidenskab og er beriget med et kompleks af syv præ- og probiotika-ekstrakter, der bidrager med at skabe balance i hudens mikrobiom.


Gaveæske har en værdi af 453 kr., men du kan få den for kun 229,95 kr.!

2 vinternyheder fra Matas du skal kende

Nyhed

2 vinternyheder fra Matas du skal kende

Matas har været i beauty-laboratoriet og er stolte af endnu engang at kunne introducere dig for nyheder, som, vi tror, bliver dine nye favoritter til ansigt og krop.

Læs også


”Gaveæsken har en værdi af 510 kr., men du kan få den for kun 264,95 kr.!”

Perfekt til volume-elskeren!

Hypnôse mascaraerne er elsket af mange og er blevet lidt af nogle klassikere, som man aldrig går galt i byen med. Mascaraerne i denne gaveæske giver skræddersyet volumen, og resultatet afhænger af, hvor mange lag der påføres.


Volumen bygges op lag for lag – og man kan faktisk opnå op til 8x mere volumen! Det er altså helt ekstremt meget volumen! Jeg elsker, at man kan skræddersy det på den måde, da forskellige begivenheder kræver forskellige looks. Her har du altså både en mascara til hverdagsbrug, men potentielt også til nytårsfesten!


Udover at mascaraen giver volumen udover det sædvanlige, så er formlerne også beriget med Provitamin B5, som beskytter og plejer vipperne, så de bliver bløde og smidige.
Pia på 61 år skriver:

”Bedste mascara! Vender altid tilbage til dette lækre produkt. Nem at arbejde med og opbygning af flere lag. Brugt mærket i mange år”.

Gaveæsken indeholder:
Hypnôse Mascara i sort, Hypnôse Drama Mascara, Mini Hypnôse Doll Eyes og Mini Hypnôse Volume-á-Porter. Alle i travel size.


Gaveæske har en værdi af 510 kr., men du kan få den for kun 264,95 kr.!


”Gaveæsken har en værdi af 390 kr., men du kan få den for kun 264,95 kr.!”

Perfekt gave til det perfekte øje-blik

Leder du efter det perfekte ”øje-blik”, skal du ikke lede længere. Her har du den perfekte gaveæske, der vil føre blikket til øjnene hver eneste gang!

Med en dragende eyeliner og lange, perfekte vipper, får du her uimodståelige dragende øjne til enhver lejlighed!


Sættet indeholder:
En full size Définicils Mascara, der giver lange og perfekt adskilte vipper.

Définicils Mascaraen giver lange og perfekt adskilte vipper farvet fra rod til spids. Den forlænger vipperne uden at klumpe, giver perfekt farve og holder hele dagen uden at drysse.


Derudover får du en effektiv full size øjenmakeupfjerner på 30 ml og en travel size khôl Eyeliner i sort, som du kan lave den perfekte eyelinervinge med eller intense, markerede øjne i den våde kant til de helt særlige lejligheder.


Gaveæsken har en værdi af 390 kr., men du kan få den for kun 264,95 kr.!


”Fantastisk! Mega god! Klumper ikke og plejer vipperne samtidig” – Cecilie, 25 år.

Nyhed: Revolutionerende mascara

Vil du give (eller have) en gave, der både ser godt ud og gør godt for vipperne, så hils på Lancomes allerførste mascara spækket med serum, der plejer og styrker vipperne og får dem til at vokse: Le 8 Hypnôse.

Lancôme har leget med øjenvippe-videnskaben og skabt en banebrydende formel fremstillet af 91 % blødgørende sort balsam beriget med 8 revitaliserende aminosyrer indkapslet i rent glas! Og hvad betyder det så?

Det betyder, at du får stærkere og synligt fyldigere vipper på blot 4 uger!En bonusinfo er, at Le 8 Hypnôse også kan bruges af selv de, der har sensitive øjne, og så er det ovenikøbet fokus på bæredygtig luksus: 5 % af sheasmøret i mascaraen er "Fair for Life"-certificeret fra Burkina Faso, og børstefibrene er fremstillet af 100% vedvarende ressourcer for ikke at nævne at glasemballagen er genanvendelig og fremstillet af 15 % genbrugsglas.

Sådan bruger du mascaraen:

Ved første brug skal du aktivere denne innovative formel på få sekunder:

Træk børsten helt ind og ud otte gange.

Brug den flade side af børsten til at påføre mascaraen jævnt på vipperne.

Drej børsten 90°, indtil du ser den 8-formede, buede børsteside.

Påfør mascaraen på vipperne med den buede side opad.

4 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Få et smugkig på julens kalendere og gaveæsker!

Matas LIVE

Få et smugkig på julens kalendere og gaveæsker!

Af Matas

Hohoho.. Nu er der kun en lille måned til, at vi rammer d. 1. december. Inden vi på redaktionen kaster os over et bjerg af pebernødder, hjemmebagte brunkager og æbleskiver, skal vi først have styr på årets julekalendere og gaveæsker. Så find hyggesokkerne frem, sving benene op i sofaen og blive inspireret til, hvilke julekalendere og gaveæsker, du skal klikke hjem i år. Måske gemmer årets julegave sig blandt nogle af de nye gaveæsker fra top populære brands?

Læs Mere
Ikoniske dufte: Her er de bedste vinterparfumer

Vi guider

Ikoniske dufte: Her er de bedste vinterparfumer

Af Pernille Witt Kirkegaard

De bedste jule- og vinterminder hænger ofte sammen med varme duftnoter. Træ, røgelse, vanilje og kanel er nogle af de varme noter, der nemt kan vække vinter- og julestemningen. I denne artikel giver vi dig 6 bud på ikoniske parfumer, der især er gode til vintersæsonen, og som vil være en magisk og betænksom gave at give til et kært familiemedlem til jul (eller måske bare til dig selv?)!

Læs Mere
Sådan undgår du vintertræt hud

Vi guider

Sådan undgår du vintertræt hud

Af Cathrine Park

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, temperaturen falder, og huden begynder snart at skrige efter næring. Men hvilke produkter skal du kigge efter for at undgå vintertræt hud, og hvordan bibeholder du en sund glød? Bliv klogere på det hele – og mere til – ved at læse med her.

Læs Mere
2 vinternyheder fra Matas du skal kende

Nyhed

2 vinternyheder fra Matas du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Matas har været i beauty-laboratoriet og er stolte af endnu engang at kunne introducere dig for nyheder, som, vi tror, bliver dine nye favoritter til ansigt og krop.

Læs Mere