• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

3 små mirakler, der gør dig festklar i en fart

Sommeren banker på døren, og verdenen åbner – forhåbentlig – snart mere op. Derfor har vi fundet tre små vidundere frem, der kan gøre dig klar til fest og lange lyse nætter på ingen tid. Måske har du som jeg tilbragt en stor del af tiden de sidste mange måneder på ”hjemmekontoret” iført all-day-pyjamas og ingen makeup. Men i takt med, at hverdagslivet er ved at vende tilbage, og sommeren står for døren, ser jeg frem til at pynte mig lidt igen. Med andre ord: Jeg er klar til fest!

Jeg er ikke storforbruger af produkter, men har nogle enkelte favoritter, der altid følger mig trofast, hvad enten det gælder et afdæmpet hverdagslook, eller der skal skrues mere op for beauty-paletten. Mine tre absolutte must-haves er:

THE BEAUTYBLENDER 

The Beautyblender har været fast inventar i min makeup-pung, siden jeg for et par år siden interviewede den amerikanske makeup-artist, som i årtier har været ansvarlig for, at Hollywood-stjernerne ser perfekte ud til Oscar-showet.


Han afslørede, at netop The Beautyblender var hans yndlingsprodukt numero uno – og jeg lærte snart hvorfor. Den lille skumsvamp hjælper med sin unikke form og sit superbløde materiale med at udjævne din foundation og opnå et naturligt, fejlfrit resultat.


Makeup-eksperten fortalte mig i øvrigt, at når han har lagt makeup på stjernerne, lægger han en Beautyblender duppet med lidt foundation i en lille plastikpose, som han forærer til klienten. Så er vedkommende altid forberedt, hvis det er nødvendigt med et hurtigt touch-up senere – og det trick er altså også ideelt, hvis man skal i byen. Jeg har i hvert fald tit en foundation-dyppet Beautyblender med i håndtasken, hvis jeg skal være makeup-fin i mange timer.

SUPREME LASH MASCARA – HOLDBAR OG PLEJENDE

En mascara, der hverken drysser eller smitter af i løbet af dagen, er også et must i min bog. Derfor er jeg virkelig begejstret for Supreme Lash Mascara fra DUFFBeauty, der smyger sig om mine vipper og giver både volume og længde, samtidig med at vipperne blive plejet med bl.a. argan-olie og vitamin E.


Resultatet er vidunderligt holdbart, hvad enten den står på lange arbejdsdage eller timevis på dansegulvet.  ​​​​​​​

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Matas LIVE

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

I dagens Matas LIVE får vi besøg af Nadia Jun, som er grundlægger af danske DUFFLashes, der er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for falske vipper. I dag vil Nadia dele alt, hvad hun ved om at påføre falske vipper, lægge den perfekte eyeliner, samt hvordan man bedst passer på sine vipper. Se med og bliv inspireret til, hvordan du derhjemme kan give dit makeup-look et ekstra pift med et par smukke, kunstige vipper.

Læs også

IMPRESS ON MANICURE 

Velplejede, smukke negle er altid min ambition – men nogle gange ser virkeligheden anderledes ud. Heldigvis er hjælpen lynhurtigt nær med imPRESS press on manicure fra Kiss.


De topskinnende negle er lige til at sætte på, og du slipper for at bøvle med neglelim og tørretid. De holder helt op til en uge og er ovenikøbet nemme at tage af. Perfekt, hvis du skal være smart og festklar i en fart.

Relaterede artikler

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs mere
Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Spot Trenden

Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, der kan få mig ned i gear, er det, når jeg tænder for min favoritserie, sætter mig godt til rette i sofaen, og finder neglelaksættet frem. De sidste par uger har jeg undersøgt, hvilke neglelakfarver, der stjæler rampelyset, og som jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til. I indslaget her løfter jeg sløret for syv af dem, der særligt fangede min interesse. Jeg har testet alle farver på egne negle, og i kan tro, at jeg har glædet mig til at dele lakkerne med jer!

Læs mere
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Vi guider

Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Af Amalie Schiller

Spoiler alert: Du behøver ikke at tage i neglesalonen for at få smukke og velplejet negle. Med få trin og produkter kan du nemlig skabe din helt egen neglesalon derhjemme og give dig selv den ultimative manicure. I indslaget her bliver du klogere på hvilke produkter, der giver velplejet negle, hvordan du plejer dem, hvad negle egentlig er samt inspiration til din næste neglelak.

Læs mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs mere