• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Undgå plastikposer - Hjælp os med at hjælpe kloden

Vi ved efterhånden alle, at det er vigtigt at reducere plastikforbruget for klimaet skyld. For at undgå unødvendige plastikposer, begynder de også at koste et par kroner i Matas. Ikke for at tjene penge – overskuddet går nemlig ubeskåret til Matas Hjertesager, som blandt andet støtter Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen.

Plastikposer er desværre en af de store miljøsyndere. Ved at tage penge for poserne håber vi at forbruget falder, så vi i fællesskab kan bidrage til et mere bæredygtigt forbrug og samtidig støtte en god sag.


Vidste du at…
Matas siden 1995 har haft et genbrugssystem i butikkerne, hvor kunderne kan aflevere den emballage, de har købt hos os? Sidste år samlede vi 20 tons plast ind her!

Vær med til at hjælpe kloden

Vi håber du vil være med til at hjælpe kloden og bruge færre plastikposer og i stedet snuppe et genanvendeligt net under armen. Skulle en plastikpose alligevel være nødvendig, så går de par kroner til en god sag. Husk, at du også selv kan gøre plastikposer mere bæredygtige ved at bruge dem igen næste gang du skal handle.

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Gå på opdagelse i de nye Matas Life butikker

Nyhed

Gå på opdagelse i de nye Matas Life butikker

Af Isabel Marschall Thostrup

Matas’ butikker får en opdatering og bliver endnu skønnere. Du kan dufte, røre og prøve mere end nogensinde, og det er nemt at finde rundt i butikken og super let at betale helt uden kø. Vi gør rigtig meget ud af at byde jer velkommen i en varm og inkluderende atmosfære fyldt med personlighed og hygge.

Læs Mere
Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret