• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Mød de nye HelseStriber

Nu er det endelig blevet Matas HelseStribernes tur til at komme over i det nye, nordiske stribe-design. I den forbindelse har vi i Matas udviklet nye spændende produkter og ellers bevaret den høje kvalitet, som kosttilskuddene er kendt for. Vi har snakket med udvikleren bag HelseStriberne, der gør dig meget klogere på relanceringen.

Måske har du lagt mærke til at en stor del af Matas Striberne ude i butikkerne er kommet over i et flot, nyt stribe-design. Nu er det så endelig blevet HelseStribernes tur til at undergå en skøn forvandling. Det er det samme gode indhold i størstedelen af produkterne, men enkelte er der skruet lidt på i formlen for at gøre produkterne endnu bedre.

Nyt, nordisk design

Det nye design til HelseStriber er i tråd med resten af Matas Striberne til ansigt, krop og hår for at skabe en god synergi mellem kategorierne. Der er holdt ved størstedelen af farverne til HelseStriberne, så du nemt kan finde dine favoritter i det nye design. Derudover har underserierne fået farvede bånd, for at du bedre kan adskille dem fra hinanden. Emballagen er desuden gået fra hvid til grå, så den passer til de øvrige relancerede kategorier i Striberne. 
Kunden i centrum

Spørger man Pernille Tørnes, udvikleren bag HelseStriberne, hvad der har været den vigtigste vision med relanceringen, nævner hun to hovedpunkter.


”Convenience for vores kunder har været helt essentielt i udviklingen af de nye HelseStriber. Målet har været at gøre det langt nemmere at navigere i sortimentet – bl.a. ved hjælp af det nye design – men også at tilpasse produkterne, så kunden får bedst mulig gavn af produktet,” forklarer Pernille.


Her nævner Pernille Tørnes bl.a., at hun har gennemgået det store sortiment fra ende til anden med henblik på, om der skulle ske ændringer på indhold og emballage.
”Vi har kigget på, om det var muligt at ændre formlerne, så du kan tage færre tabletter om dagen. Fx har vi fuldstændig reformuleret Matas B-vitaminer for at nedjustere den daglige dosis, men holde ved den samme mængde vitaminer som tidligere. Da produktet er ændret, har det fået en splash på emballagefronten med teksten NY FORMEL,” fortæller Pernille.Ligesom på det gamle emballagedesign til HelseStriber vises tabletstørrelsen  på størstedelen af etiket-bagsiderne med en stregtegning, så du nemt kan se tablettens eller kapslens størrelse. Det gør, at du nemt kan vurdere om, du kan sluge tabletten eller kapslen.Samme gode indhold og kvalitet

Selvom der er foretaget lidt justeringer i sortimentet, er selve indholdet i størstedelen af HelseStriberne præcis samme høje kvalitet som tidligere, forklarer Pernille Tørnes.
”Langt de fleste produkter er blevet iklædt nyt look men har samme gode indhold og kvalitet. De er alle helt opdateret med et indhold, der er fremtidsholdbart. Myndighederne kommer fra tid til anden med ændringer og kravspecifikationer til indhold på kosttilskud, som der selvfølgelig også er taget højde for i udviklingen af de nye HelseStriber,” forklarer hun.Titandioxid er fjernet

En af de ændringer, som udvikler Pernille har foretaget i forbindelse med relanceringen, er beslutningen om at udfase stoffet titandioxid.


”Vi har bl.a. kigget på, hvordan vi kan undgå det stof, der hedder titandioxid. Stoffet er et slags pigmentstof og indgår i coaten på tabletterne, så de får en pæn hvid overflade, der samtidig er synkevenligt. Stoffet er ikke forbudt men overflødigt, og nu er det udfaset,” fortæller Pernille.


Det har resulteret i, at de nye tabletter har et naturligt look, som er mere nistret og beige/brunt i farven. Der er dog stadig coating på tabletterne, så de er nemme at synke, den er blot blevet klar. Ligeledes er der fjernet titandioxid fra kapselprodukter, som tidligere var hvide, som fx Matas Mælkesyrebakterier. Tidligere var kapslen hvid. Den vil fremadrettet være klar, hvorved man kan se indholdet.


40% mindre plastik

Det er ikke kun indholdet, der er blevet opgraderet på de nye HelseStriber. I udviklingen har Pernille også haft et skarpt øje på emballagen med henblik på at spare plastik.


”Vi har gennemgået hvert eneste produkt og talt tabletterne op i dåserne for at vurdere, om emballagen og indholdet passer sammen. Vi har desuden arbejdet med en leverandør, der er med på beatet i forhold til bæredygtighed. De har udviklet et light låg til os, der indeholder 40% mindre plastik end et konventionelt låg,” fortæller Pernille.


Selvsamme leverandør arbejder fremadrettet også benhårdt på at spare mere plastik i produktionen af selve dåserne, men det er på nuværende tidspunkt en række generelle krav, som forhindrer dette.


Det er heller ikke muligt at spare plastik ved at bruge mindre dåser på alle produkterne. Bl.a. er der krav til skriftstørrelse og pligttekster på etiketten til kosttilskud, hvilket er grunden til, at de ikke alle er fyldt helt op med tabletter.

Du kan desuden glæde dig til 7 spændende nyheder i sortimentet, der lander på hylderne og onlien fra uge 6.
Relaterede artikler

Matas Striberne passer godt på miljøet

Bag om brandet

Matas Striberne passer godt på miljøet

I takt med ny viden indenfor sundhed og miljø udvikler vi i Matas hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af vores egenvarer, herunder Striberne. Det er alt lige fra at reducere plastik på vores emballager til at sikre kort transporttid fra produktion til butik.

Læs Mere
Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Af Benedikte Lundberg

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Læs Mere
Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Vi guider

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Matas Striber Mild kropsplejeserie omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere