• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Hamp og hampefrøolie – hvad gør det for din hud?

Hamp kan have mange fordele, når vi taler hudpleje og skønhed. Find ud af, hvad stjerneingrediensen gør for huden, og hvordan du kan bruge det i din daglige hudplejerutine.

Det er nok ikke første gang, du hører om hamp i hudpleje. Ingrediensen er populær, fordi den kan fugte huden uden at tilstoppe porerne og hjælpe tør, irriteret hud.

Hvilken hudtype passer produkter med hamp til?

Hampefrøolie er en effektiv ingrediens i hudpleje, fordi oliens fedtkomponenter trænger ind i huden og giver næring. Olien absorberes let uden at tilstoppe porerne, og det gør den ideel til alle hudtyper, lige fra tør og sensitiv hud til ung og uren hud.


Undersøgelser viser, at hampefrøolien er rig på de fedtsyrer, der blandt andet hjælper til gradvist at forbedre inflammation i huden. Det skyldes balancen mellem omega 3- og omega 6-fedtsyrer, der bidrager til at beskytte huden og reducere rødme og irritation. På grund af de anti-inflammatoriske egenskaber i hampefrøolie er produkterne perfekte til folk med følsom og tør hud. 

Dansk hamp fra Møllerup

Møllerup har lavet den første dansk producerede hudplejeserie med hamp.

​​​​​​​

”Den nye hudplejeserie er en rigtig god nyhed til folk, der lider af forskellige former for kløe,” fortæller Anne Sophie Gamborg, som ejer Møllerup Gods, der producerer de danske hampprodukter.

”Hampen er en perfekt anti-age creme, fordi den har evnen til at forbedre sammensætningen af fedtstoffer i det yderste hudlag, der beskytter huden mod ældning og bevarer hudens elasticitet. Der er både Vitamin E og en række naturlige antioxidanter, der medvirker til at genskabe hudens fugtbalance, som vi i det daglige mister på grund af sol, forurening og andre faktorer.


Hampefrøolien giver derudover tilstrækkelig forsyning af antioxidanter og mineraler, der arbejder effektivt sammen og resulterer i en hud, der er fleksibel, sund og smuk. Derfor er hampen så oplagt at bruge i forbindelse med hudpleje,” fortæller Anne Sophie Gamborg om baggrunden for at skabe en hudplejeserie med hamp.

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

Møllerup har lanceret 9 produkter, der er fyldt med nærende naturlige ingredienser:

1

Facial Moisturiser Anti-Ageing 


En ansigtscreme der er rig på både omega 3, 6 & 9 samt hyaluronsyre, der reducerer fine linjer og forbedrer hudens struktur. Den udjævner effektivt huden, samtidig med at den bidrager til at gennemfugte huden. Du efterlades med en fastere, smukkere og sundere hud. Udover Møllerups hampefrøolie indeholder ansigtscremen også olier fra gulerod og tidsel, samt vitamin B, C og E. 


2

Facial Moisturiser for Sensitive or Young Skin 


En ansigtscreme til ung hud med en let tekstur, der både reducerer rødmen og beroliger irriteret hud. Den er pakket med naturlige ingredienser, der trænger dybt ind i huden og hjælper med at reparere beskadiget hud, hvilket også gør den velegnet til uren eller irriteret hud. Udover Møllerups hampefrøolie indeholder ansigtscremen også olie fra havtorn, agurk, samt vitamin A, C, og E.


3

Stress Relief Facial Oil


En ansigtsolie der medvirker til mere elastisk og strålende hud. Den hurtigt-absorberende formel fedter ikke huden, men giver næring og fugt hele dagen uden at tilstoppe porerne, samtidig med at den forbedrer både hudtone og tekstur. Udover Møllerups hampefrøolie indeholder produktet også olier fra macadamia og sesam, samt Vitamin E og Q10.

​​​​​​​

Påfør 3-4 dråber før eller i stedet for fugtighedscreme på ren hud både morgen og aften eller efter behov.


(4)
Møllerup Skincare Skincare Stress Relief Oil 30 ml
249,95
Optjen 25 point
Redaktionen fortæller om 10 store efterårsnyheder

Nyhed

Redaktionen fortæller om 10 store efterårsnyheder

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. De kolde, mørke morgener har erstattet den tidlige, varme morgensol – men det har bestemt også sin charme, hvis du spørger os! Her på redaktionen er efterår lig med en masse spændende produktnyheder, som passer perfekt ind i efterårets skønne farvepalette, og hudplejeprodukter, der er dedikeret til det kølige efterår. Vi har glædet os til at dele disse lanceringer med jer, så vi håber, at i vil give de nye medlemmer i skønhedsverdenen en varm velkomst!

Læs også

4

Radiant Dry Body Oil


En hurtigt absorberende og næringsrig kropsolie, der medfører omfattende genopbyggende egenskaber og elasticitet til huden over hele kroppen. De nærende olier trænger dybt ind i huden og danner en tynd og let fugtbarriere der holder huden gennemfugtet og glat. Nogen oplever også, at den kan reducere ar og strækmærker. Udover dansk hamp indeholder produktet også olier fra oliven, tidsel og morgenfrue, samt sheasmør og vitamin A, C og E.


Masser et tyndt lag ind i huden, gerne efter bad. Kan også bruges til at style og nære håret eller som efterpleje på en tatovering.​​​​​​​


(6)
Møllerup Skincare Skincare Radiant Body oil 100 ml
199,95
Optjen 20 point

5

One Step Facial Cleanser 


Beriget med niacinamid (B3), fjerner denne kombinerede rens og toner både makeup, urenheder og snavs grundigt, og efterlader huden forfrisket og gennemfugtet. Din hud føles smidigere og størrelsen af dine porer bliver tydeligt reduceret. Ideel til alle hudtyper, herunder uren hud eller til dem med behov for anti-aging. Udover Møllerups hampefrøolie indeholder cleanseren også olier fra havtorn, samt vitamin B3 og B5.


Væd en vatrondel og fjern forsigtigt snavs og makeup uden brug af vand. Slut af med ansigtsolie eller fugtighedscreme.  ​​​​​​​


(0)
Møllerup Skincare Skincare Face Cleanser 100 ml
129,95
Optjen 13 point

6

Facial Enzyme Peeling Mask 


En dybderensende ansigtsmaske, der blidt eksfolierer og polerer huden for en strålende glød. De tilsatte frugtsyrer opløser blidt døde hudceller og hjælper på tilstoppede porer, mens din hud efterlades fastere og gennemfugtet. God til uren hud og som anti-aging kur. Udover dansk hamp indeholder produktet også AHA-syre, citrusekstrakt og korn fra jojobasmør.


Daglig brug: Skrub forsigtigt på fugtig, ren hud for at opnå en mekanisk peeling.


1-3 gange ugentligt: Brug som maske for at opnå kemisk og mekanisk peeling. Påfør på fugtig hud og lad sidde i 10-15 minutter. Masser forsigtigt ind i huden for yderligere eksfoliering.  


A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs også

7

Instant Hand Rescue 


En helende og hurtigt absorberende fugtighedscreme, der blødgør hænderne og styrker neglene. Danske urter og olier beriger huden med intens næring og en let og luksuriøs fornemmelse uden at fedte. Udover Møllerups hampefrøolie indeholder håndcremen også olier fra sheasmør, solsikke og gulerod, samt honningekstrakt.


(1)
Møllerup Skincare Skincare Hand Rescue 50 ml
139,95
Optjen 14 point

8

Calming Foot Relief 


En opkvikkende og helende fugtighedscreme til trætte fødder, der forhindrer hærdning af huden alt imens den bidrager med en anti-perspirant og kølende effekt. Yderst velegnet til tør og revnet hud eller varme fødder. Udover dansk hamp indeholder fodcremen eukalyptus, sheasmør, carbamid, zinc og vitamin E.


Masser ind i fødderne, især på hæle og hård hud. Brug når huden føles hård eller tør eller for at beskytte sko mod varme fødder.


(1)
Møllerup Skincare Skincare Foot Relief 50 ml
139,95
Optjen 14 point

9

9-Hour Balm


All-around beskyttelse til huden, der både heler og fugter. Brug den til at berolige irriteret hud eller skrammer, lindre sprukne læber, helbrede ru albuer eller mod tørre neglebånd. Udover dansk hamp indeholder produktet også kokosnød, bivoks og castorolie.


Anvendes på steder hvor huden føles tør eller irriteret eller som læbepomade. ​​​​​​​


(4)
Møllerup Skincare Skincare 9-Hour Balm 15 ml
129,95
Optjen 13 point

Find produkterne samlet her.

Relaterede produkter

(46)
Ole Henriksen Glow Cycle Retin-ALT Power Serum 30 ml
Medlemspris 427,46
Ikke medlem 569,95
Optjen 43 point
(140)
Ecooking Peel Maske 50 ml
269,95
Optjen 27 point
(25)
Rudolph Care Acai Antioxidant Body Balm 145 ml
424,95
Optjen 43 point

Relaterede artikler

Giv din tørstige efterårshud et skønhedspift

Nyhed

Giv din tørstige efterårshud et skønhedspift

Få gløden tilbage med blot et par sprøjt med den prisvindende SuperFruit Hydrating Face Mist fra danske Beauté Pacifique. Face Mist’en er af de fem effektive produkter i hudplejeserien SuperFruit Skin Enforcement, og er rig på virksomme ingredienser fra nordiske Superfruits.

Læs Mere
6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Trænger du til at starte dagen med nye friske øjne, kan den rette øjencreme måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt fem af de bedste, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tørhedslinjer, mørke rande og træt og trist hudtone.

Læs Mere
8 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Læs Mere
Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage