Vi guider
Mød den nye ansigtspleje fra Nilens Jord
Nilens Jords hudpleje har længe været kendt for at være effektiv og skånsom, samtidig med at det er parfumefrit, allergicertificeret og vegansk. Men nu bliver det altså endnu bedre! For deres nye, lækre emballage kan du genanvende igen og igen. Produkterne indeholder de samme gode ingredienser – bare i nye og mere miljøvenlige klæder. Og så er der også tilføjet et par nyheder. Lad os dykke ned i de forskellige produkter her, så du kan blive klogere på, hvilke der vil passe til din huds behov.

Nilens Jord har skabt fire kategorier af produkter til fire forskellige behov. Så om du har moden hud, fedtet hud, kombineret hud, eller en hud, der virkelig mangler fugt, så er der produkter, der kan hjælpe dig. Det, der er det smarte ved den nye emballage på produkterne, er, at de er genanvendelige. De er designet således, at de enkelte komponenter kan skilles ad. Så har du brugt et produkt op, kan du købe en refill, så du på den måde ikke skal ud og investere i endnu mere plastik, men blot kan bruge den samme emballage igen – smart og miljøvenligt!

Kombineret til fedtet hud // Oil Control

Hvis du oplever at have en fedtet eller kombineret hud, så er det Nilens Jord Oil Control du skal tage et kig på. Er din hud kombineret, så er den oftest fedtet i T-zonen (pande, næse og hage), men tør på kinderne.

Oil Control er en let og lækker creme i gel-form, som kan bruges både morgen og aften på en ren hud. Cremen er specielt udviklet til at hjælpe huden med at holde balancen mellem fugt og sebum, og den er perfekt til den kombinerede eller fedtede hud.

Den indeholder effektive ingredienser som hyaluronsyre og sodium PCA, der fugter huden i dybden. Niacinamide hjælper til at holde talgproduktionen nede og reducere sebum.

Cremen føles super-let på huden og trænger hurtigt ind, så du kan komme hurtigt videre med din dag.


Vidste du, at nogle af produkterne kommer både i en airless pumpe og i krukke? Så du kan vælge, hvilken form for emballage du er mest til.

Tør hud // Moisture Plus

Hvis du oplever at have en hud, der ofte føles tør og stram og virkelig har brug for et godt skud fugt, så er det produkterne fra Moisture Plus-serien, du skal have fingrene i. Produkterne i serien er ekstra plejende og fugtgivende, så du kan få pustet glød og liv tilbage i din hud.

Nilens Jord har udviklet en række af produkter i denne serie. Moisture Plus Day er en fugtende dagcreme, som indeholder naturligt plejende mandel-, abrikoskerne- og macadamiaolie, som giver den optimale fugt og næring til huden. Til natten kan du bruge Moisture Plus Night, som fugter og plejer huden, imens du sover, så du kan vågne op med en lækker og fugtmættet hud.

I serien finder du også Moisture Plus Serum og Moisture Plus Eye, som er henholdsvist et serum og en øjencreme, der også er perfekt til dig med en tør hud. Serummet indeholder blandt andet hyaluronsyre, som er kendt for sine ekstremt fugtgivende egenskaber. Moisture Plus Eye indeholder også hyaluronsyre samt panthenol og mandelolie, som alt sammen hjælper til at pleje og fugte de sarte øjenomgivelser.

Alt i alt en perfekt serie til den tørre hud, hvor du er garanteret en masse god fugt og pleje.

Hud i balance // Daily Moisture

Er du én af de heldige, der har en hud, der som udgangspunkt er i fin balance? Så er vi først og fremmest ret misundelige! Men selvom det er dejligt, så kan det være svært at greje, hvilken hudpleje man skal vælge, hvis man har en relativt normal og problemfri hud. Her har Nilens Jord udviklet to produkter, som giver den perfekte mængde fugt og pleje til en hud i balance.

Daily Moisture er en lækker, blød ansigtscreme som fugter og plejer. Den indeholder blandt andet Squalane, som blødgør huden og beskytter den mod dehydrering. Allantoin fugter og beroliger huden, og vitamin B3 bidrager til en sund og glødende hud.

I denne serie finder du også Daily Moisture Eye, som er en øjencreme, du kan bruge både morgen og aften. Den indeholder hyaluronsyre, vitamin E og en række naturlige olier, der styrker og plejer øjenomgivelserne.

Du får altså god og effektiv hudpleje, som samtidig er parfumefri, allergicertificeret og vegansk – ligesom Nilens Jords andre produkter også er.

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs også

Moden hud // Anti Age

Sidst men ikke mindst har Nilens Jord udviklet en række produkter skræddersyet til dig med en mere moden hud, som ønsker at din hudpleje skal indeholde anti age egenskaber.

Hvis du virkelig ønsker at se resultater i din hudpleje, så er det altid en god idé at investere i et godt og effektivt serum. Anti Age Serum har en let og cremet tekstur, som nemt og hurtigt trænger ind i huden. Det indeholder en masse effektive ingredienser, blandt andet Cyanodium Caldarium Extract som tilfører huden fugt og gør den mere spændstig. Et serum skal bruges før din dag- og natcreme og efter rens.

Brug efterfølgende Anti Age Day og Anti Age Night for den optimale rutine til den modne hud. Her får du lækre og smørbløde cremer, som fugter og plejer din hud og effektivt mindsker fine linjer og rynker. Slut rutinen af med at duppe lidt Anti Age Eye øjencreme på øjenomgivelserne. Den indeholder ingredienser, som stimulerer dannelsen af kollagen, reducerer rynker og hjælper til at mindske mørke rande og hævelse.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Vi guider

Vi tester: 7 skønne mascara fra Nilens Jord

Af Ida Hinchely Kyhn

Uanset om du ønsker lange, fyldige vipper eller leder efter en mascara med en masse plejende ingredienser, så har Nilens Jord helt garanteret én til dig. Læs med her, hvor jeg har testet syv skønne mascara fra det danske brand - inklusiv deres helt nye Intense Mascara, som netop er landet på hylderne.

Læs Mere
Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud

Vi guider

Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud

Står du og mangler mild hudpleje til sensitiv hud, så skal du så meget læse med her! For Matas har lavet de fineste, superskånsomme hudplejeprodukter til lige præcis sensitiv hud. Faktisk er der kommet tre helt nye serier, som kan noget for forskelligt, men i dag vil jeg gerne have fokus på sart og sensitiv hud. Jeg kommer tilbage til de to andre nye serier på et andet tidspunkt.

Læs Mere
Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Af Matas

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs Mere
Guide: Minimer risikoen for parfumeallergi

Matas LIVE

Guide: Minimer risikoen for parfumeallergi

Af Matas

Det estimeres, at ca. 3% af den danske befolkning lider af decideret parfumeallergi, og mange flere får milde reaktioner på for meget duft i produkterne. I dag fortæller kemiingeniøren Cecilia, hvor du med fordel kan sætte ind i hverdagen for at minimere risikoen for at udvikle parfumeallergi - men stadig have plads til lidt lækker duft i hverdagen.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.