• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Makeup that’s good for you

Nude by Nature er garant for makeup med naturlige ingredienser. Hver enkelt ingrediens i Nude by Natures makeup sortiment er nøje udvalgt til at levere effektive og højkvalitets produkter, der sikrer et smukt resultat samtidig med at nære og beskytte huden.

Nude by Nature er mere end makeup. Effektive produkter med naturlige ingredienser, som leverer smuk finish med ekstra benefits. Nude by Nature er dedikeret til at producere produkter med naturlige ingredienser og PETA-certificeret makeup.

Effektive & respektfulde produkter

Hver enkelt ingrediens i et Nude by Nature makeup produkt er nøje udvalgt for at sikre exceptionelle resultater. Produkterne indeholder nogle af naturens mest pålidelige ingredienser med fugtende, anti-aging og hudplejende egenskaber for at perfektionere et smukt resultat.


Nude by Nature indeholder effektive, naturlige og hjemmehørende australske ingredienser, sourcet fx ved håndkraft og i respekt for de oprindelige australske øko-systemer. Fx Kakadublomme, en superfood af naturlig C-Vitamin, den anti-aging Lilly Pilly og Cehami blomsten, med antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber.

Vegan Friendly

Nude by Nature går ikke på kompromis med sin makeup. Derfor er Nude by Nature selvfølgelig PETA-certificeret, ligesom alle pensler er med højkvalitets syntetiske fibre.
En stor del af Nude by Natures makeup sortiment er vegan friendly, ligesom mange af produkterne er gluten-fri. Et makeupsortiment velegnet til sensitiv hud.

Mineralsk makeup

Nude by Nature begyndte sin rejse i 2008 med bl.a. tre mineral foundations. Derfra er det gået stærkt. Nude by Nature har i dag et komplet, effektivt og award-wining makeup sortiment.


Mineralsk makeup er makeup lavet af mikroniserede mineralske pigmenter. Mineralske pigmenter er naturligt udledte mineraler, - fx forekommende mineraler i klipper.


De mineralske pigmenter i Nude by Natures produkter er primært jern oxid, som sikrer højt pigmenterede nuancer og dækkeevne.

Stjerner til Nude by Nature

Et af Nude by Natures produkter er den bedst sælgende og award-winning Radiant Loose Powder Foundation. En mineralsk powder foundation med naturlige ingredienser, som findes i 20 nuancer. Et af de mange Nude by Nature produkter, som på matas.dk, har 5-stjernede ratings.

5 Matas rating stjerner fra Nude by Nature

Nude by Nature Loose Finishing Powder 10G
269,95
DU OPTJENER 27 Point
Nude by Nature Contour Eye Pencil 02 Brown
139,95
DU OPTJENER 14 Point
Nude by Nature Loose Powder Foundation C2 Pearl
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Nude by Nature Nature Natural Wonders Eye Palette
379,95
DU OPTJENER 38 Point
Nude by Nature Cashmere Blush Desert Rose
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Relaterede artikler

Nyhed: Satin Liquid Lipstick fra Nude by Nature

Nyhed

Nyhed: Satin Liquid Lipstick fra Nude by Nature

Sig velkommen til smukke statement læber med Nude By Natures nye Satin Liquid Lipsticks. Veganske, naturlige og med masser af komfort og en smuk finish.

Læs Mere
Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Spot Trenden

Redaktionen viser efterårets neglelak trends

Af Amalie Schiller

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Læs Mere
3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Af Michelle Weis

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

Læs Mere
Danish Beauty Award 2020: and the award goes to…

Vi guider

Danish Beauty Award 2020: and the award goes to…

Af Amalie Schiller

Hvert år bliver danske skønhedsprodukter hyldet til Danish Beauty Award, og i år var bestemt ingen undtagelse. Selvom den famøse scene var skiftet ud med en virtuel én af slagsen – det er vel 2020 – blev aftenens vindere hyldet til den store guldmedalje, og hos Matas kunne vi – sammen med de andre vindere – danse en sejrsdans på den digitale scene. Vi kunne nemlig ”logge af” eventet med en eftertragtet statuette, der giver genlyd i den store beauty verden.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage