• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

NY BETAFEM intimserie til din daglige plejerutine

Intimpleje og behandling kan være grænseoverskridende at tale om – men ikke desto mindre er det vigtigt, at vi passer på vores underliv. Og med den nye intimserie fra BETAFEM™ beskytter du dit underliv! BETAFEM er antibiotikafri intimpleje og behandling til dit underliv for at opretholde en sund pH-værdi. Gynækologisk testede intimvaske med præbiotika og naturlige antioxidanter. Uden sæbe- og farvestoffer.

Enhver kvinde kan have behov for en intimsæbe. BETAFEM™ intim skumvask og intim vaskegel er fugtgivende, med et højt indhold af antioxidanter og præbiotika. Brug din udvalgte BETAFEM™ intimvask i din daglige, intime skønhedsrutine for at opretholde den naturlige pH-værdi, eller i kombination med BETAFEM™ BV-gel til intim-ubalance og bakteriel vaginose (BV). 

Hvad er bakteriel vaginose (BV)?

BV er en almindeligt forekommende infektion i underlivet. BV er forårsaget af en ubalance i underlivets bakterieflora, der betyder, at der er flere "dårlige" bakterier end "gode" bakterier til stede.  Som et resultat stiger din krops naturlige pH-værdi, og du kan opleve en ubehagelig fiskelignende lugt (primært, genkendeligt symptom som adskiller BV fra svampeinfektion*) eller et tyndt, gråhvidt udflåd.


Du kan derudover også opleve en brændende fornemmelse, svie ved vandladning og generelt ubehag i underlivet. BV intim-gel er fri for antibiotika, og kan både forebygge og behandle symptomer på BV.


Oplever du disse symptomer? Så er du ikke alene. 33% af alle kvinder oplever nemlig gener som disse, og det kan være du er én af dem.

BETAFEM intimpleje

Her kan BETAFEM™ BV-intimgel være løsningen for dig! En antibiotikafri gel til behandling og forebyggelse af BV.


Brug din BETAFEM™ BV intim gel som anvist på produktet eller læs mere her og kombinér behandlingen med BETAFEM™ intim skumvask eller intim vaskegel til dit behov.  


Du kan læse mere om BETAFEM™ produkter og behandling på Betadine.dk

Betafem Gel 40 g
149,95
Optjen 15 point
Betafem Intimskumvask 100 ml
79,95
Optjen 8 point
Betafem Intimsæbe 250 ml
69,95
Optjen 7 point

*BV forveksles ofte med svampeinfektion eller andre underlivsgener, og ved tvivl bør du altid søge rådgivning hos fagpersonale.


Relaterede produkter

Vivag Intimsæbe 400 ml
55,95
Førpris 69,95
Optjen 6 point
Australian Bodycare Femi Daily 100 ml
129,95
Optjen 13 point
Matas Medicare Vaginal Kapsler 12 stk.
69,95
Optjen 7 point
Matas Medicare Vaginal Kapsler 12 stk.
69,95
Optjen 7 point
Multi-Gyn Actigel 50 ml.
138,95
Optjen 14 point

Relaterede artikler

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Nyhed

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Af Matas

Menstruationskoppen er kommet for at blive. Vi ser den overalt, og vi er vilde med den! Men det kan være skræmmende at kaste sig ud i, og måske har du stadig brug for en lille smule overbevisning?

Læs Mere
Always & Tampax: Nyheder fra 2 navne, du stoler på

Nyhed

Always & Tampax: Nyheder fra 2 navne, du stoler på

Af Matas

I takt med tiden lancerer Always og Tampax nu Always Menstruationskop og Tampax Cotton Protection tamponer med 100% økologisk bomuldskerne.

Læs Mere
Motion gør dig glad

Vi guider

Motion gør dig glad

Af Matas

Din krop er ikke skabt til at sidde stille, og det kan gå hårdt ud over ryg, nakke og skuldre. Heldigvis kan du forebygge smerter med motion – og så er det samtidig godt for dit humør og din sundhed.

Læs Mere
Giv energien og humøret et boost

Vi guider

Giv energien og humøret et boost

Af Matas

De fleste kender til at være trætte og ikke have det store overskud til nye eller igangværende projekter. Det kan der være mange årsager til, men heldigvis kan du ved selv små livsstilsændringer gøre noget ved problemet. Og bonussen ligger lige for i form af mere overskud og et gladere dig.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage