Nyhed
Reducér hårtab & stop rynker indefra: Se nyhederne
Er du klar til at tage skønhed til et helt nyt niveau? Matas har netop lanceret 4 fantastiske produkter, der vil hjælpe dig med alt fra at stoppe hårtab til at stoppe rynkerne indefra. Uanset om du er på udkig efter en løsning til uren hud, eller ønsker den helt perfekte makeupbase, har Matas det perfekte produkt til dig.

Du kan godt glæde dig, for Matas har en række ret spændende nyheder, som jeg (Pernille redaktionen) også tror, at du bliver ret begejstret over! De 4 nye produkter spænder fra en nyt aktiv ingrediens mod bumser og rødme til en makeup-forberedende serie fra MAC.

Effektiv, ny ingrediens til bekæmpelsen af bumser og rødme

Er du træt af uren hud, rødme, knopper og bumser? Så er løsningen her! Pudderdåserne har nemlig lanceret et produkt med 10 % azelainsyre. Azelainsyre er en aktiv ingrediens, der er effektiv i kampen mod forskellige hudproblemer som akne, rosacea og perioral dermatit.


Det er en overset hjælper, der hidtil har været ret svær at få fat på, på trods af dens effektivitet. Faktisk er den også et lægemiddel i større koncentrationer, og det virker ved at dræbe bakterier og dæmpe inflammation. Azelainsyre er også kendt for at hæmme tyrosinase, som er en proces, der er medvirkende til pigmentering af huden.


Pudderdåsernes Azelainsyre med 10 % kommer som en let creme, der er særligt velegnet til dig med problemer omkring mund, kæbe og hage. Efter flere års research og testning af et panel med personer, der kæmper med de samme udfordringer, har resultaterne været så lovende, at Pudderdåserne nu har lanceret cremen, så flere kan få glæde af den. Den er ikke kun behandlende og fugtende, men også en kraftig antioxidant, der beskytter og forebygger udbrud, samt reducerer udseendet af misfarvninger og ar efter bumser og akne.


Derudover indeholder den et unikt aktiv, der renser huden ved udbrud omkring mund og hage. Produktet er parfumefrit, og kan bruges en eller to gange om dagen efter ønske.


Reducér hårtab

Er du træt af at se hår i din børste efter hver hårvask? Eller har du mon bemærket, at dit hår er blevet tyndere og svækket? Så prøv Matas Naturs nye shampoo og balsam mod hårtab!
Den unikke formel med aktive ingredienser som provitamin B5, koffein, lactobacillus ferment, isochrysis galbana ekstrakt og E-vitamin arbejder sammen for at forskyde balancen i hårets cyklus og sikre, at håret bliver længere tid i vækstfasen og kortere tid i overgangsfasen! Ret cool!

Både shampoo og balsam parfumefri og effektive i at reducere hårtab samtidig med at de giver dit hår en ekstra dosis af fugt og pleje. Massér produktet godt ind i hovedbunden for at få den optimale effekt, og anvend dagligt i 60 dage for det bedste resultat! Så hvis du ønsker at reducere hårtab og understøtte dit hårs naturlige vækst, kan Matas Natur Shampoo og Balsam mod Hårtab være et ret godt valg.


Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Matas LIVE

Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Vi har gode nyheder - og vi gennemgår dem alle sammen for dig i denne LIVE! Hylderne bugner i Matas med gode nyheder, du ikke må gå glip af. Vi giver dig derfor en hjælpende hånd, og guider dig til alle de nye produkter og brands. I denne LIVE sætter vi fokus på blandt andre Prada, Urban Decay, Hickap og Wellexir. Her er noget for alle, og det bliver svært ikke at forelske sig i - men hvorfor også lade være?

Læs også

Få smukkere hud indefra

Er du klar til at tage din skønhed til det næste niveau? Striberne har endnu engang udvidet med en spændende nyhed. Der handler om skønhed indefra og ud med det nye kollagenpulver!


Kollagen er et protein, der er ansvarligt for at give huden sin elasticitet og styrke. Måske har du prøvet Stribernes piller, men nu kan du også få det populære kollagen-tilskud som pulver.
Med et premium VERISOL® marinekollagen kan du minimere fine linjer indefra. Det er nemt at bruge – du kan blot drysse det i alt fra vand til yoghurt, fordi det er helt neutralt i smagen.
Et ekstra plus ved kollagenpulveret er, at det også indeholder 80 mg vitamin C pr. dagsdosis, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der er vigtigt for en normalt fungerende hud.


Med andre ord har du altså her det helt perfekte supplement til din daglige skønhedspleje!


Anbefalet daglig dosis:
5 gram til voksne og bør kun bruges efter rådgivning med en læge eller sundhedsplejerske for gravide eller ammende. Opbevares utilgængeligt for børn.


SPAR 57,-
Matas Striber Kollagenpulver + C vitamin 80 mg 150 g
172,95 kr.229,95 kr.Spar 57,-

Få den perfekte base til din makeup

MAC har lanceret en ny, supercool serie til at forberede huden til makeup. Serien hedder Hyper Real skincare og den leverer masser af fugt til huden og indeholder en kraftfuld blanding af hyaluronsyre, niacinamid, ceramider og japansk pæon.


For at starte eller afslutte din makeup rutine er der nødvendigt at fjerne din makeup. Her vil jeg anbefale at vælge en supereffektiv oliebaseret makeupfjerner som denne fra MAC, der er skånsom mod huden og indeholder planteekstrakter som olivenolie, natlysolie og jojobakerneolie - helt uden mineralolier.
Produktet masseres ind i huden for at løsne alle makeuprester, inklusiv vandfast mascara. Når det blandes med vand, forvandles produktet til en lotionagtig emulsion, der er nem at skylle af med vand. Det kræver derfor ingen servietter eller vatrondeller og efterlader ingen rester på huden! Den beskytter huden med E-vitamin og gør den blød og plejet.


Efter at have fjernet din makeup vil jeg anbefale at forberede huden med et fugtgivende serum. Denne videnskabeligt baserede serum-fugtighedscreme er godkendt af makeupartister og er udviklet til brug med eller uden makeup. Den afbalancerer, forfiner og styrker hudbarrieren, så huden får et ultrablødt lærred med glød indefra.
Formlen indeholder Pro-4 Power Infusion Matrix™, der indeholder robust og sjælden japansk pæonekstrakt, forfinende niacinamid, fugtgivende og udfyldende hyaluronsyre og genopbyggende ceramider, der giver resultater øjeblikkeligt og over tid. Derudpver er det beriget med ultrafine, lysspredende perlemorspartikler, som diskret forbedrer huden, så den får en sund glød.


Påfør til sidst en fugtighedscreme, der holder på fugten og gør din hud helt klar til makeup. Denne creme fugter i dybden og udglatter huden øjeblikkeligt og over tid. Den er virkelig let i konsistensen og absorberes hurtigt. Desuden styrker og beskytter cremen hudbarrieren, så huden generelt ser sundere ud.
Ligesom serummet indeholder den Pro-4 Power Infusion Matrix™. Derudover hjælper mango- og avocadosmør med at få huden til at føles blød, næret og plejet.


Lad tallene tale for sig selv


EFTER FØRSTE BRUG:
• 100 % oplevede en øjeblikkelig forbedring af hudens fugtbalance*
• 96 % viste en styrket hudbarriere*
• 93 % sagde, at dette produkt fik huden til at se mere strålende ud**
• Glatter øjeblikkeligt huden


EFTER UGE 1:
• 99 % sagde, at produktet efterlod huden fugtet, beroliget og beskyttet***
• 98 % sagde, at dette produkt blev helt absorberet i huden***
• 95 % sagde, at dette produkt minimerede rødme i huden***
• 93 % sagde, at deres makeup blev lagt jævnt oven på dette produkt****


EFTER 4 UGER:
• 92 % sagde, at dette produkt fik huden til at føles mere ungdommelig*****
• 89 % oplevede en forbedring af hudens struktur******

​​​​​​​
*Klinisk test på 25 testpersoner efter brug af produktet én gang.
**Forbrugertest på 180 testpersoner efter brug af produktet én gang.
***Forbrugertest på 180 testpersoner efter en uges brug af produktet to gange om dagen.
****Forbrugertest på 177 testpersoner efter en uges brug af produktet to gange om dagen.
*****Forbrugertest på 178 testpersoner efter fire ugers brug to gange om dagen.
******Klinisk test på 38 testpersoner efter fire ugers brug to gange om dagen. "

Her er 4 andre produkter, som du også vil elske:

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Matas LIVE

Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Af Matas

Vi har gode nyheder - og vi gennemgår dem alle sammen for dig i denne LIVE! Hylderne bugner i Matas med gode nyheder, du ikke må gå glip af. Vi giver dig derfor en hjælpende hånd, og guider dig til alle de nye produkter og brands. I denne LIVE sætter vi fokus på blandt andre Prada, Urban Decay, Hickap og Wellexir. Her er noget for alle, og det bliver svært ikke at forelske sig i - men hvorfor også lade være?

Læs Mere
Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Nyhed

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Læs Mere
2 vinternyheder fra Matas du skal kende

Nyhed

2 vinternyheder fra Matas du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Matas har været i beauty-laboratoriet og er stolte af endnu engang at kunne introducere dig for nyheder, som, vi tror, bliver dine nye favoritter til ansigt og krop.

Læs Mere
Godt Nyt: Vi løfter sløret for de bedste nyheder

Matas LIVE

Godt Nyt: Vi løfter sløret for de bedste nyheder

Af Matas

Det bugner med gode nyheder i Matas. På hylderne i butikkerne og på Matas.dk. I denne LIVE løfter vi sløret for nogle af de nyeste (og skønneste) nyheder, som du kan forkæle dig selv med - og byde en ny favorit velkommen i din rutine.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.