Menu
Nyhed

Oplev World of Polo duftfamilien fra Ralph Lauren

Ralph Lauren Polo Earth Eau de Toilette er den nye Polo duft til alle køn. Med 97% naturlig oprindelse hyldes naturens skønhed med syv ingredienser udvundet bæredygtigt fra lokalsamfund rundt omkring på jorden. Denne klare og luksuriøse duft balancerer bergamottens strålende citrusaroma og den grønne mandarins livlighed med salviens urteagtige fylde og diva-lavendlens friskhed.

Hver eneste duft er en personlighed tro mod Ralph Lauren’s tradition. ”Når jeg designer, skabes en verden. Jeg forestiller mig enhver detalje – et sted, den mand, den kvinde, deres tøj, helt ned til duften.” – Ralph Lauren.

Ralph Lauren Polo Earth Eau de Toilette

Polo Earth er en parfume med et formål og kombinerer naturlighed, bæredygtighed og luksus i en moderne, aromatisk blanding af strålende citrus balanceret med livlige blomster. Unisex-parfumen er let at bære og er skabt med plantebaseret alkohol og uden animalske ingredienser.


Polo Earths formål er at favorisere brugen af ingredienser af naturlig oprindelse samt bæredygtigt indkøbte ingredienser for at hjælpe med at bevare biodiversiteten. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Kaaris Lund

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
5 dufte, der får dig i sommerhumør

Vi guider

5 dufte, der får dig i sommerhumør

Af Natalie Khayat

Duften af sommer kan være frugtig og let, sød og blomstret eller fyldt med friske citrusnoter. Den kan også være sanselig og dufte rent, præcis som den tilfredshedsfølelse, man får, når man træder ud af badet. Hvad kan du bedst lide? Læs med i denne artikel, og find den helt rigtige parfume til din sommer!

Læs Mere