• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)
Vi guider

RockPaperDresses: Nus om de fødder, der bærer dig

På tråds af, at Cathrine Widunok Wichmand besøger en fodterapeut hver/hveranden måned, er det ikke nok. Den daglige behandling er nemlig rigtig vigtig for at forlænge fodterapeutens arbejde. Se med her, hvordan hun vedligeholder de velplejede fødder i hjemmet og hvilke produkter hun tager i brug.

Det er vigtigt at pleje de fødder, der bærer rundt på os dagen lang. Cathrine Widunok Wichmand guider dig til velplejede fødder her ved hjælp af få steps og effektive produkter.

Vejen til velplejde fødder

Jeg går hos en fodterapeut hver/hveranden måned, og det er den bedste luksus, jeg kan komme i tanke om. Hvad gør de? Jamen de sliber, renser, klipper, smører – og mine fødder er som en nyfødts, når jeg går derfra. Virkelig. Det er de bedste 450,- jeg kunne bruge. Og alle de små skavanker jeg har, de går i nul. I hvert fald for en stund. Det kan ikke anbefales nok. Det er ikke en nusse-spa-behandling. De er “håndværkere”, sundhedsfaglige behandlere, men jeg kan simpelthen ikke beskrive lykken nok, når jeg sidder der.


Men det er ikke nok. Den daglige behandling er virkelig vigtig også for at forlænge fodterapeutens arbejde. De fødder skal smøres!

Matas Fod- & Hælkur

Nogen har mere tørre fødder end andre, men smøres ville de fleste fødder blive glade for 1-2 gange dagligt. Jeg gør det post bad og inden seng. Og der findes ingen anden bedre fodcreme (and I’ve done the research) end Matas’ Fod- og hælkur.


Jeg mindes at have læst om den i tidernes morgen hos Pudderdåserne (ha! Jeg husker godt, indlægget her er fra 2011!), hvor de roste den til skyerne. Jeg har købt den igen og igen lige siden. Den er suuuper fed.


Men smører du den godt ind, så fedter den ikke på overflader. Den kan virkelig noget særligt, nok grundet det høje indhold af carbamid eller urea, som det også hedder (nummer 2 på ingredienslisten). Og selv om der står ‘kur’ og man kunne foranlediges til at tro, det var fint med en sjælden gang, så bruger jeg den altså hver dag. Og jeg ønsker mig, at de laver en større bøtte! Det er den vigtigste daglige pleje.

​​​​​​​

Matas Fodbadesalt

Skal du nusse lidt ekstra i aften, så tag en vaskebalje, kom lidt fodbadesalt i.


Jeg kan også godt lide at tilføje et par æteriske dråber – jeg har en med noget sandeltræ i (modtaget i en goodiebag), som giver mig den vildeste spaduft. Og hvis det skal være ekstra-ekstra så tilføj lidt blomster for syns skyld.

Skrubbesvamp

I stedet for en fodfil som faktisk ikke anbefales af min fodterapeut, da man risikerer at øge produktionen af hård hud (det får man i forsøget på at beskytte fødderne), så tag en skrubbesvamp.


Jeg har købt en natursvamp i supermarkedet egentlig til rengøring, hehe… Men den fungerer glimrende på fødderne til at løse de døde hudceller. Det er en blid, blid måde at gå til dem.

Matas Hælstift

Som en ekstra hjælper kan man give hælene lidt med hælstiften. Den indeholder sådan set det samme more or less, som fod- og hælkuren, men den er god, er man travl eller på farten. Bare lige at køre henover hælen fremfor at sidde og smøre.


Tænk at det er dem, fødderne, der rammer jorden først og hårdest og med det mest af din vægt, hver gang du går. De er udsatte. Men jeg synes man kommer langt med fod- og hælkuren. Det er vitterligt, den bedste fodcreme derude.

Godt for velvære og sjælen

Og så er der ikke andet at gøre end at læse en bog, se lidt iPad og nyd 5 minutters stilhed med fusserne i badet. Måske en lille kop te on the side. Det er så simpelt men simpelthen så godt for velvære og sjælen. At give de fødder, der bærer os frem og igennem livet, lidt ekstra kærlighed! Og måske en lille smule lak på tæerne bagefter. Så bliver de ikke finere.


Matas Stribernes fodserie har fire kategorier; den grønne er antiperspirant, den blå er kølende, den lyserødlige er ekstra plejende (min favorit) og den med hvide striber og skrift er til daglig pleje.

Alle produkterne i serien holder sig på 75,- eller under, så alle kan være med. Også hvis du ønsker produkter uden parfume.

Relaterede artikler

Emily Salomon guider til fine fusser

Vi guider

Emily Salomon guider til fine fusser

Af Emily Salomon

Er du også sløj, når det kommer til at give dine fødder en god omgang kærlighed med fodplejeprodukter? Så guider Emily Salomon dig godt på vej, til hvordan du på en nem og effektiv måde kan gå sommeren i møde med velplejede fødder med blot få steps.

Læs mere
 Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Vi guider

Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Af Benedikte Lundberg

Foråret står for døren, og inden vi får set os om, byder vi velkommen til den danske sommer endnu engang. Yes! Med det sagt betyder det, at fødderne snart bliver sat fri igen, hvorfor der er særlig god grund til at forkæle dem inden, så de er sandalklar i tide. I indslaget her sætter vi fokus på Matas Natur fodpleje-serie, der sikre bløde og velplejede fødder igennem foråret og hele sommeren.

Læs mere
RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Vi guider

RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Af Cathrine Widunok Wichmand

Matas' ambassadør, Cathrine Widunok Wichmand, gør dig klogere på certificeringer som Svanemærket og Den Blå Krans og gør op med nogle af de mange solmyter, vi bliver mødt med i dagligdagen. Hun hjælper dig på vej til både solcremer og selvbruner.

Læs mere
Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Vi guider

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Pas godt på dine fødder med pedicure og fodpleje, for de bærer rundt på dig dag ud og dag ind og skal stå model til lidt af hvert. Vi guider dig til, hvordan du passer og plejer dine fødder som en professionel.

Læs mere