• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Din guide til Smashbox primere

Med en ansigtsprimer får du din makeup til at holde længere samtidigt med, at du skaber den perfekte base til dit makeup look. Her kan du finde netop den Smashbox primer, der passer bedst til dig og din hudtype.

Smashbox var de første i verden til at udvikle primers, og i dag har de en primer til enhver hudtype og hudbekymring. Primerne er baseret på naturlige ingredienser og vitaminer, der samtidig plejer og beskytter huden mod forurening og skader.

Tag udgangspunkt i din hudtype

En ansigtsprimer udvisker synligheden af skønhedsfejl og udjævner huden, så din makeup base lægger sig flottere på huden.

Når du skal finde den primer, der passer bedst til dig, skal du tage udgangspunkt i din hudtype og hudbekymring. Hvad enten du f.eks. har olieret hud, store porer, tør hud, synlige linjer og rynker eller rødme kan en primer hjælpe med at gøre din hud mere ensartet inden du påfører foundation, concealer eller pudder.

Smashbox produkterne er udviklet i det berømte Smashbox Photo studios i L.A., hvor holdbarhed er essentiel for et succesfuldt makeuplook. Derfor har mange af primerne vundet adskillige internationale beauty priser fra blandt andet Vogue, ALLURE, ELLE og COSMOPOLITAN.

Studio Tip: En primer kan også anvendes alene ovenpå din fugtighedscreme!

​​​​​​​Alle Smashbox primere er veganske.

Best Seller primer - Photo Finish Foundation Primer

Smashbox bedst sælgende originale primer gør din hud mere ensartet ved at udfylde fine linjer og dække synlige porer. Teksturen er silkeblød og føles ikke tung på huden. Det er en allround matterende primer, der kan bruges af alle hudtyper.​​

NYHED - Photo Finish Vitamin Glow Primer

Den nye Vitamin Glow Primer indeholder vitamin B, C og E og antioxidanter, der vækker hudens naturlige, sunde glød.Den har en lækker gelé konsistens, der øjeblikkeligt absorberes i huden. Kan bruges alene eller under makeup. Velegnet til alle hudtyper og dufter fantastisk!

Smashbox Photo Finish Vitamin Glow Primer 30 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Fiksér din makeup med Photo Finish Setting Spray

Forlæng holdbarheden af din makeup med Smashbox Setting Spray. Dit makeup look holder i op til 16 timer uden at smitte af eller krakelere samtidigt med, den mindsker synligheden af porer. Vægtløs formel, der hindrer en klæbrig og fedtet hud.


Dermatologisk testet og passer til alle hudtyper.

(3)
Smashbox Photo Finish Weightless Setting Spray 116 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Vi guider

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Tør hud, forstørrede porrer, rødme eller skinnende t-zone? Der er ikke en one size fits all, når det kommer til primere, så tag et kig på primerguiden her, og find den helt rette til dit behov.

Læs også

Primer der minimerer dine porer - Photo Finish Minimize Pores Primer

Denne primer reducerer synlige porer markant uden at tilstoppe porer eller irritere huden. Den er samtidig matterende og olikontrollerende i op til 8 timer, så din makeup holder længere. Passer til alle hudtyper men er ideel til olieret og kombineret hud.

(13)
Smashbox Photo Finish Minimize Pores Primer 30 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Primer der reducerer rødme - Photo Finish Reduce Redness Primer

Denne primer farvekorrigerer din hud, så du får en jævn hudtone samtidigt med, den mindsker porer og fine linjer. Den indeholder A- og E-vitamin og har en silkeblød konsistens med et grønt skær, der mindsker rødme. 

(5)
Smashbox Photo Finish Reduce Redness Primer 30 ml
259,95
DU OPTJENER 26 Point

Fugtgivende primer - Photo Finish Primerizer

Få fugtighedscreme og primer i samme produkt! Primerizer indeholder niacinamid og hyaluronsyre, der fugter huden i 24 timer. Teksturen er let cremet, absorberes hurtigt på huden og giver en holdbar makeup. Den er velegnet til alle hudtyper.Studio Tip: Primerizer kan både erstatte eller bruges med fugtighedscreme, inden du lægger makeup.

(5)
Smashbox Photo Finish Primerizer 30 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point
Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Vi guider

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Du kender helt sikkert den løftede pegefinger om, at du bør rense din hud dagligt og bruge en god creme. Så langt så godt. Men hvad med hudplejetrinnet lige midt imellem de to – nemlig serum og boostere? Skal du også bruge det? Og hvilken passer i så fald til din hud? Det kan du få en mini-guide til her.

Læs også

Primer der kontrollerer olie - Photo Finish Oil & Shine

Oliefri primer, der kontrollerer olie og skinnende hud i op til 12 timer med mat finish. Den indeholder heksehassel, salicylsyre og zink, der plejer huden, let og silkeblød tekstur. Vi anbefaler denne primer til kombineret/fedtet hud.

(3)
Smashbox Photo Finish Oil & Shine Control Primer 30 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Styrkende olie primer - Photo Finish Primer Oil

Denne hurtigt absorberende primer olie reducerer over tid de tørre, fine linjer og styrker hudens barrierer. Den indeholder 15 lipide planteekstrakter og essentielle olier samt fugtgivende jojoba og beroligende kamille.  


Brug den morgen og aften. Efter 4 uger vil du opleve en mere fugtet hud. Den er perfekt til tør hud og kan med fordel blandes i din favorit foundation.

(10)
Smashbox Photo Finish Primer Oil 30 ml
289,95
DU OPTJENER 29 Point

Øjenskygge primer - Photo Finish 24H Shadow Primer

Med denne primer forhindrer du, at din øjenskygge falmer, lægger sig i fine linjer eller tværer ud. Den binder og intensiverer øjenskyggens farve i 24 timer. Sved- og fugtresistent.​​​​​​​

(23)
Smashbox Photo Finish 24 Hour Shadow Primer 12 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point

Relaterede produkter

(0)
Smashbox Halo Glow Lip Gloss Honey
169,95
DU OPTJENER 17 Point
(2)
Smashbox Blurring Foundation Brush
264,95
DU OPTJENER 27 Point
(6)
Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer 10 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(0)
Smashbox Halo Duo Highlighter 01 Golden Pearl
289,95
DU OPTJENER 29 Point
(5)
Smashbox Photo Finish Lash Primer 9 ml
144,95
DU OPTJENER 15 Point
(10)
Smashbox Step-By-Step Contour Kit Light/Medium
354,95
DU OPTJENER 36 Point
(11)
Smashbox Super Fan Mascara 10 ml
184,95
DU OPTJENER 19 Point

Relaterede artikler

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Af Amalie Schiller

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs Mere
Den ultimative guide til ansigtsmasker

Vi guider

Den ultimative guide til ansigtsmasker

Af Isabel Marschall Thostrup

Sheet masker, kulmasker, lermasker og peel off masker… Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov (og måske føler du endda, at du har brug for mere end én?) Følg guiden her og få et overblik over de forskellige masker og deres funktion.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021