• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Byt i 190 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 60 dages returret
Vi guider

Din guide til Smashbox primere

Med en ansigtsprimer får du din makeup til at holde længere samtidig med, at du skaber den perfekte base til dit makeup look. Se her, hvordan du kan finde netop den Smashbox primer, der passer til dig.

Smashbox var de første i verden til at udvikle primers, og i dag har de en primer til enhver hudtype og hudbekymring. Primerne er baseret på naturlige ingredienser og vitaminer, der samtidig plejer og beskytter huden mod forurening og skader.

Tag udgangspunkt i din hudtype

En ansigtsprimer udvisker synligheden af skønhedsfejl og udjævner huden, så din makeup base lægger sig flottere på huden.

Når du skal finde den primer, der passer bedst til dig, skal du tage udgangspunkt i din hudtype og hudbekymring. Hvad enten du f.eks. har olieret hud, store porer, tør hud, synlige linjer og rynker eller rødme kan en primer hjælpe med at gøre din hud mere ensartet inden du påfører foundation, concealer eller pudder.

Smashbox produkterne er udviklet i det berømte smashbox Photo studios i L.A., hvor holdbarhed er essentiel for et succesfuld makeup look. Derfor har mange af primerne vundet adskillige internationale beauty priser fra blandt andet Vogue, ALLURE, ELLE og COSMOPOLITAN. ​​​​​​​

Alle smashbox produkter er veganske.

Best Seller primer - Photo Finish Foundation Primer

Smashbox bedst sælgende originale primer gør din hud mere ensartet ved at udfylde fine linjer og dække synlige porer. Teksturen er silkeblød og føles ikke tung på huden. Det er en allround matterende primer, der kan bruges af alle hudtyper.​​

Primer der fikserer din makeup - Photo Finish Setting Spray

Smashbox Setting spray har primer egenskaber ved at sikre, at dit makeuplook holder i op til 16 timer uden at smitte af. Sprayen påføres efter dit makeup look for at hindre, at din hud bliver klæbrig og fedtet i løbet af dagen. Du beskytter din makeup mod uvejr, fugt, sved og krakelering. Den vægtløse formel gør, at sprayen føles blid og behagelig.

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Vi guider

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Tør hud, forstørrede porrer, rødme eller skinnende t-zone? Der er ikke en one size fits all, når det kommer til primere, så tag et kig på primerguiden her, og find den helt rette til dit behov.

Læs også

Primer der kontrollerer olie - Photo Finish Oil & Shine

Denne Smashbox primer kontrollerer olie og skinnende hud i op til 12 timer og giver et matte finish. Den indeholder heksehassel, salicylsyre og zink, der plejer huden. Det er en oliefri primer med en let, silkeblød tekstur, vi anbefaler til en kombineret og fedtet hud.

Primer der er fugtgivende - Photo Finish Primerizer

Du får en primer og ansigtscreme i samme produkt. Primerizer indeholder niacinamid og hyaluronsyre, der fugter huden i 24 timer. Teksturen er let cremet, absorberes hurtigt på huden og giver en holdbar makeup. Den er velegnet til alle hudtyper.

Primer der minimerer dine porer - Photo Finish Minimize Pores Primer

Denne primer reducerer synlige porer markant uden at tilstoppe porer eller irritere huden. Den er samtidig matterende og olikontrollerende i op til 8 timer, så din makeup holder længere. Passer til alle hudtyper men er ideel til olieret og kombineret hud.

Primer der reducerer rødme - Photo Finish Reduce Redness Primer

Farvekorriger din hud til en jævn hudtone med denne primer. Den silkebløde konsistens har et grønt skær, der mindsker rødme hvad enten du påfører den i hele ansigtet eller på udvalgte områder. 

Olie primer der styrker huden - Photo Finish Primer Oil

Denne lette og hurtigabsorberende primer-olie reducerer over tid de tørre, fine linjer og styrker hudens barrierer. Den indeholder 15 lipide planteekstrakter og essentielle olier samt fugtgivende Jojoba og beroligende kamille.  


Brug den morgen og aften. Efter 4 uger vil du opleve en mere fugtet hud. Den er ikke ideel for olieret hud men kan blandes med din yndlings foundation for at styrke din hud.

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Vi guider

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Du kender helt sikkert den løftede pegefinger om, at du bør rense din hud dagligt og bruge en god creme. Så langt så godt. Men hvad med hudplejetrinnet lige midt imellem de to – nemlig serum og boostere? Skal du også bruge det? Og hvilken passer i så fald til din hud? Det kan du få en mini-guide til her.

Læs også

Primer der giver glød - Photo Finish Radiance Primer

De rav- og bronzefarvede pigmenter i denne primer giver en varm glød og dækker ujævnheder. Ingredienserne hyaluronsyre og sheasmør fugter din hud gennem hele dagen. Kan bruges alene, under foundation eller som highlighter over makeup. Den er ikke ideel til olieret hud.

Primer til sart hud - Photo Finish Super Light Primer

Denne primer har samme egenskaber som originalen men da den er 60% vandbaseret og har en let konsistens, er den ideel til fedtet, uren eller sart hud.

Anti-aging primer - Photo Finish Protect SPF 20 Primer

Beskyt din hud mod solens stråler samtidig med, at din makeup holder hele dagen. Denne 2-i-1 primer beskytter mod UVA/UVB lys samtidig med, at den har de samme egenskaber, som den originale primer. 

Primer der opfrisker dit look - Photo Finish Primer Water

Få en 3-i-1 primer og makeup setting spray, der fugter, forbereder og opfrisker huden. Revitaliserende elektrolytter genopretter fugt og efterlader huden strålende uden at skinne.


 1. Anvend den inden din makeup for at prime, fugte og berolige huden øjeblikkeligt.
 2. Anvend den efter for at få din makeup til at sætte sig. 3. Anvend den i løbet af dagen som en opfriskende spray.

Relaterede artikler

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Af Amalie Schiller

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Læs Mere
Den ultimative guide til ansigtsmasker

Vi guider

Den ultimative guide til ansigtsmasker

Af Isabel Marschall Thostrup

Sheet masker, kulmasker, lermasker og peel off masker… Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov (og måske føler du endda, at du har brug for mere end én?) Følg guiden her og få et overblik over de forskellige masker og deres funktion.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Byt i 190 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 60 dages returret