• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Sommerdufte til ham & hende fra Giorgio Armani

To nye sommerdufte fra Giorgio Armani er hovedkaraktererne i denne artikel, hvor jeg ser nærmere på de nyhederne og afslører, hvorfor det er de perfekte dufte til den solrige årstid.

Den perfekte sommerduft er for mig en sødlig en af slagsen med varme, dybe noter, der minder mig om sol, strand og vand. Og det er netop tilfældet med Giorgio Armani Terra di Gioia EdP og Acqua di Giò Profondo.  

Til hende

Terra di Gioia er faktisk én af de dufte, jeg tidligere har spået en fremtid som en af mine nye go to sommerdufte. Den blev lanceret tidligere på året, men har allerede formået at skabe sommervibes her på redaktionen.


Den feminine karakter med de sensuelle noter sender tankerne direkte til en strand nær middelhavet med de stemningsfulde kystlandskaber med smukke, ravfarvede klippet og azurblåt hav så langt øjet rækker.  


Den sommerlige duft åbner med en sprudlende pæreakkord, der glider over i friske citrusnoter, mens hjertenoten er frugtig med noter af fløjlsblød duftjasmin fra Indien. I basen rundes duften af med bløde noter af musk, rav og træ.  

Til ham

Giorgio Armani har selvfølgelig også en herreduft, der kan få en i sommerhumør. Acqua di Giò Profondo er en klassiker, der nu er blevet endnu mere intens i sin duft.  


Acqua di Giò Profondo Eau De Parfum er en frisk duft, der minder om havets dybe, hvilket også afspejles i flakonen, der kommer i havlook med matteret glas i marineblå.  


Duften er både elegant og frisk, når den åbner med sine noter af bergamot og grøn mandarin fra Brasilien. Disse kombineres med de aromatiske hjertenoter af rosmarin, lavendel og cyprestræ, hvilket gør duften både maskulin og sensuel. Basen giver karakter og varme med hvid musk og patchouli.  

Prøv også...

I Acqua Di Gioia- og Acqua di Gio-kollektionen finder du nogle tidløse bestsellers fra Giorgio Armani til både hende og ham.  


Kollektionerne består hver især af fire skønne dufte, der hver især har deres særpræg, så du kan finde din favorit til badeværelseshylden.

Relaterede artikler

Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
5 dufte, der får dig i sommerhumør

Vi guider

5 dufte, der får dig i sommerhumør

Af Anja Mille Blum

“Spray, delay... and walk away” er tricket, jeg på bedste Jonatan Van Ness-manér ynder at ty til, når jeg har brug for at komme i sommerstemning. For mig er dufte nemlig dét, som mest effektivt kan genkalde mine skønneste sommerminder. Derfor har jeg i denne artikel samlet 5 af sæsonens bedste sommerdufte lige nu.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Sidste år tog jeg et dyk ned i vores datamaskine for at undersøge, hvilke dufte, der var blandt de bedst sælgende på matas.dk. I dag – et halvt år senere – tog jeg endnu et kig for at se, om top 10 duftene fra forrige år havde fået en overhaling af nogle andre vidundere. Dét kan jeg afsløre, at nogle af dem faktisk har. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre, hvilke dufte, der er kundernes mest foretrukne – og jeg må sige, at i har god smag! ;)

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere