• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Bløde nyheder fra Matas i 100% økologisk vat

Vi udvikler og optimerer hele tiden vores egenvarer med din sundhed og miljøet for øje. Vi har derfor valgt at bruge 100% økologisk bomuld i alle Matas’ vatrondeller og vatpinde, ligesom vi har udfaset plastikken i vatpindene og udskiftet det med træ og papir.

Vatrondeller og vatpinde er en piges bedste ven. De er små hverdagshelte, der gør alt fra det at fjerne neglelak til den daglige renserutine af ansigtet nemt og effektivt. Nu bruger Matas 100% økologisk bomuld i alle vatrondeller og vatpinde for at værne bedre om miljøet.

Matas’ nye øko vatrondeller

De nye vatrondeller fra Matas er produceret i 100% økologisk bomuld. I produktionen af økologisk bomuld bliver der hverken brugt pesticider eller andre sprøjtegifte, der skader miljøet, dyr eller mennesker. Økologisk bomuld dyrkes kun med brug af jordforbedringsmidler og gødning, der er godkendt til økologisk brug. ​​​​​​​

Vantrondeller - bløde og svanemærkede

Matas Vatrondeller er ekstra bløde og nænsomme mod huden.


De har to forskellige overflader, hvor siden med den tætte og faste overflade suger mindre og derfor er velegnet til fx skintonic, renselotion og creme samt neglelakfjerner. Den anden side har en blødere struktur, der suger mere, hvilket gør den ideel til øjenmakeupfjerner.


Det økologiske bomuld er kemisk rent og pakket under hygiejniske forhold. Vatrondellerne kommer i en normalstørrelse af 80 styk og i en maxi-pakke med 40 styk. Begge typer vatrondeller er desuden svanemærkede.
​​​​​​​

Vatpinde – nu med øko bomuld og uden plastik

De tre forskellige slags vatpinde i Stribernes sortiment er ligeledes blevet med et 100% økologisk bomuldshoved.


Derudover har Matas udfaset plastikpinde på vatpindene, så to af varianterne nu er med papirspind og én med træpind. Alle vatpindene er desuden produceret i Danmark, der sikrer minimal transport til forbrugeren.


I sortimentet finder du Matas Vatpinde med økologisk bomuld og træpind, Matas Vatpinde med økologisk bomuld og papirspind samt Matas Makeup Vatpinde med økologisk bomuld og papirspind.  
​​​​​​​  

Matas Striber Vatpinde med Træ 200 stk.
14,95
DU OPTJENER 2 Point
Matas Striber Vatpinde med Papir 200 stk.
14,95
DU OPTJENER 2 Point
Matas Striber Makeup Vatpinde med Papir 90 stk.
14,95
DU OPTJENER 2 Point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere
Nye krukker i Matas sikrer 30% mindre plastikbrug

Nyhed

Nye krukker i Matas sikrer 30% mindre plastikbrug

Matas udvikler hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af egenvarerne i takt med ny viden indenfor sundhed og miljø. Nyeste initiativ er Stribernes nye krukker, der reducerer plastikforbruget med næsten en tredjedel.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret