• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Vegansk Hudplejerutine til Kombineret Hud

Har du en kombineret hud og foretrækker du, at din hudpleje er fri for animalske ingredienser, men synes, det er lidt besværligt at navigere i, hvilke produkter der opfylder de kriterier? Så læs med her, hvor vi giver dig bud på en fuld – vegansk - hudplejerutine særligt til din hudtype.

Flere og flere tager en helt - eller delvis - vegansk livsstil til sig. Ofte er det kosten som er fokuspunkt, men ønsker du at udvide til skønhedsprodukter er dette artiklen for dig. Nedenfor finder du en fuldendt, vegansk hudplejerutine særligt til en tør hud. Vi kommer med flere bud på produkter i hver kategori, så der er noget for enhver smag og ethvert budget!

Hvad er en kombineret hud?

Der eksisterer 5 forskellige hudtyper, hvoraf en er ”den kombinerede hud”. En kombineret hud er kendetegnet ved faktisk at være en blanding af flere forskellige hudtyper på én gang. Derfor vil folk med kombineret hud opleve, at deres hud føles markant forskellig rundt omkring i ansigtet. Oftest er der tale om en mere fedtet t-zone med normale til tørre kinder.


En kombineret hud har godt af pleje som balancerer den og som kan imødekomme hudens forskellige grader af tørhed.


Den optimale hudplejerutine til en kombineret hud

Herunder ser du vores bud på den optimale hudplejerutine til en kombineret hud. Produkterne skal bruges i den rækkefølge de er nævnt i. Husk at du selvfølgelig ikke behøver alle trin vi foreslår: de vigtigste er rens, serum og creme hvis man blot ønsker at holde det simpelt!

Ansigtsrens

Enhver god hudplejerutine starter med en ansigtsrens, og huden har behov for at blive renset jævnligt for at have de bedste betingelser for at forblive sund. Ligesom vi børster tænder for at holde en god mundhygiejne, har vi altså også brug for at rense huden fri for snavs, makeup og forurening så vi vedligeholder en intakt hudbarriere. Vi anbefaler, at du renser din hud morgen og aften for de bedste resultater.


Til en kombineret hud kan du vælge stort set hvilken rensetype du bedst kan lide; din hud vil både synes om en rensemælk, en skum eller måske endda en olie.

(77)
Rudolph Care Gentle Cleansing Foam 150 ml
264,95
Optjen 27 point
(99)
Ecooking Rensegel 200 ml
199,95
Optjen 20 point
(13)
Evolve Gentle Cleansing Melt 120 ml
229,95
Optjen 23 point
Veganske Skønhedsprodukter - Alt Du Skal Vide

Vi guider

Veganske Skønhedsprodukter - Alt Du Skal Vide

Det kan være en jungle at navigere i, om det skønhedsprodukt du står med i hånden er vegansk eller ej. For hvad er reglerne på området? Hvilke ingredienser skal du undgå? Og hvordan afgør man, om et produkt er vegansk? Alt det - og mere til - får du svaret på i denne artikel.

Læs også

Skintonic

Skintonic er trin nr. 2 i en hudplejerutine og kan have mange funktioner. Til en kombineret hud anbefaler vi en skintonic der opfrisker huden og balancerer den. Skintonic er særligt effektiv til en kombineret hud, netop fordi mange af dem har hudbalancerende egenskaber og altså modvirker, at enkelte områder er mere fedtede end andre.

The Organic Pharmacy Herbal Toner 100 ml
374,95
Optjen 38 point

Øjencreme

En øjencreme er et produkt som er særligt formuleret til de sarte øjenomgivelser. Den bidrager med fugt og afhængigt af hvilken en du vælger, kan de fås med egenskaber der modvirker mørke rande og hævelser.

Serum

Et serum er en koncentreret form for pleje som vælges alt afhængigt af hvilke udfordringer din hud døjer med. Til en kombineret hud anbefaler vi at du vælger én som leverer en god mængde fugt og antioxidanter samtidig med, at den modvirker eventuel overproduktion af olie i din t-zone. Døjer du med særlige hududfordringer såsom pigmentforandringer eller rynker, så vælg dit serum efter det.


Som regel kan en kombineret hud fungere fint med de fleste typer af serum, men en tommelfingerregel er, at du sandsynligvis bliver glad for et med en lettere konsistens. Et serum bruges efter rens og eventuel skintonic men før din creme.

(301)
Pudderdåserne.dk T-Zone Peeling 50 ml
199,95
Optjen 20 point
(28)
Plaisir Fix It T-Zone Serum 50 ml
71,95
Førpris 119,95
Optjen 8 point
(25)
Evolve Hyaluronic Serum 200 30 ml
299,95
Optjen 30 point

Creme

En god creme er sidste trin i din hudplejerutine. Den har til formål at gennemfugte huden og sørge for, at fugten bliver i huden til næste gang du påfører creme. Til en kombineret hud anbefaler vi, at du går efter en creme med en lettere konsistens. Måske du vi synes godt om en gel, som leverer en god mængde fugt til de tørrere områder på dit ansigt men som samtidig ikke bidrager med yderligere olie til din t-zone. Du kan vælge en dagcreme med SPF og en natcreme, eller blot én creme til morgen og aften.

(41)
Plaisir No Shine Oil Free Gel 50 ml
71,95
Førpris 119,95
Optjen 8 point
The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel 35 ml
559,95
Optjen 56 point


Vi håber, at du med disse produktforslag har fået et overblik over nogle af de produkter på markedet som passer perfekt til din hudtype og som samtidig er veganske. Hvis du ender med at prøve nogle af dem, hører vi meget gerne fra dig i en anmeldelse på Matas.dk – der har du mulighed for at fortælle andre om de produkter du prøver, og på den måde være med til at hjælpe andre til at finde produkter der også virker for dem.

Relaterede artikler

Vegansk Hudplejerutine til Fedtet Hud

Vi guider

Vegansk Hudplejerutine til Fedtet Hud

Af Cecilia Elisabeth Demant

Har du en fedtet hud og foretrækker du, at din hudpleje er fri for animalske ingredienser, men synes, det er lidt besværligt at navigere i, hvilke produkter der opfylder de kriterier? Så læs med her, hvor vi giver dig bud på en fuld – vegansk - hudplejerutine særligt til din hudtype.

Læs Mere
Vegansk Hudplejerutine til Følsom Hud

Vi guider

Vegansk Hudplejerutine til Følsom Hud

Af Cecilia Elisabeth Demant

Har du en følsom hud og foretrækker du, at din hudpleje er fri for animalske ingredienser, men synes, det er lidt besværligt at navigere i, hvilke produkter der opfylder de kriterier? Så læs med her, hvor vi giver dig bud på en fuld – vegansk - hudplejerutine særligt til din hudtype.

Læs Mere
Vegansk Hudplejerutine til Tør Hud

Vi guider

Vegansk Hudplejerutine til Tør Hud

Af Cecilia Elisabeth Demant

Har du en tør hud og foretrækker du, at din hudpleje er fri for animalske ingredienser, men synes, det er lidt besværligt at navigere i, hvilke produkter der opfylder de kriterier? Så læs med her, hvor vi giver dig bud på en fuld – vegansk - hudplejerutine særligt til din hudtype.

Læs Mere
Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Vi guider

Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Af Cecilia Demant

Selvom parfume på mange måder er et sandt pust af skønhed i hverdagen, kan det også give os problemer. Rigtig mange døjer nemlig med parfumeallergi. Hvad gør du, hvis du er allergisk over for parfume men stadig gerne vil bruge dejlige skønhedsprodukter? Og hvad kan du gøre for at minimere din risiko for at udvikle parfumeallergi i første omgang? Læs med her for alle svarene.

Læs Mere