Vi guider
Vild Nord: Mælkesyrebakterier til dit behov
Vild Nord har udviklet tre velsmagende kosttilskud med probiotika, som er skabt til de forskellige ønsker og behov, du måtte have. Og så er de lette at gøre til en naturlig del af hverdagen. Læs med her, så guider vi til de tre forskellige kosttilskud med probiotika fra det danske brand.

HHvilken mælkesyrebakterie har du brug for? Om du er gravid, skal på ferie eller ønsker et tilskud, der bidrager til dit immunforsvar, så har Vild Nord en version til dig. Det smarte ved dem alle tre er, at de kommer i en stick med fint pulver, som smelter på tungen, med god smag af citrus, blåbær eller hindbær. Alle tre kosttilskud er desuden veganske og produceret i Danmark, og så er de nemme at have med på farten.​​​​

Et nemt kosttilskud til dig, der skal på ferie

Dette kosttilskud er perfekt til dig, der ønsker en løsning, som er let at huske i hverdagen og nemt kan tages med på ferien til sommer, da de er lette at have med på farten. Vild Nord Daily Flora Probiotics indeholder 10 milliarder levedygtige mælkesyrebakterier i hver servering, samt to bakteriestammer, som kaldes BB536 og BIFOLAC 12.
​​​​​​​

Hver stick indeholder derudover to forskellige typer fibre, som giver mælkebakterierne næring.

Og det er altså superenkelt: Du åbner sticken og hælder indholdet i munden, hvor pulveret opløses direkte på tungen. Der er altså ikke nogen pille, der skal sluges eller behov for at skylle efter med vand. Det har en dejlig smag af blåbær og indeholder kun naturlige smags- og sødestoffer. Et supernemt kosttilskud at have med på farten, da de små sticks nemt kan pakkes i tasken.


En pakke indeholder 30 sticks, og den anbefalede daglige dosis er én stick pr. dag.

Tilskud, der bidrager til immunforsvaret

Vild Nord Immune Probiotics er et rigtig smart kosttilskud til dig, der ønsker din daglige probiotika og som samtidig gerne vil have et tilskud til din hverdag, der har fokus på immunforsvaret. Udover at indeholde 10 milliarder levende mælkesyrebakterier, er Vild Nord Immune Probiotics nemlig tilsat 30 mg C-vitamin, som bidrager til immunforsvarets normale funktion. Så med Vild Nord Immune Probiotics får du både fordelenene fra mælkesyrebakterier, samtidig med du får et tilskud med C-vitamin, som også er med til at mindske træthed og udmattelse.


Kosttilskuddet fungerer på samme måde, ved at du opløser pulveret på tungen, og så er du good to go til resten af din dag. Det har en skøn smag af citron, som gør det til en god oplevelse at tage sit daglige tilskud

Hvad er mælkesyrebakterier?

Probiotika er et andet ord for mælkesyrebakterier, som er millioner af levende mikroorganismer, der lever naturligt i vores tarmsystem. Selvom man måske tænker, at bakterier er noget, der gør os syge, så er det ikke altid rigtigt - der findes nemlig tusindvis af bakterietyper, som lever i vores tarme og er en del af tarmens naturlige flora.

Hvor finder man mælkesyrebakterier?
Du finder mælkesyrebakterier i syrnede mælkeprodukter som fx tykmælk, yoghurt eller kærnemælk. Du finder det også i syrnede og fermenterede madvarer som fx kimchi eller sauerkraut, hvilket er et godt alternativ for vegetarer og veganere.


Men du kan også vælge at tage mælkesyrebakterier i form af et kosttilskud med probiotika, som du finder det i Vild Nords produkter. Og de indeholder millioner af levende mikroorganismer.​​​​​​​

Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Vi guider

Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Måske er du blevet lært, at bakterier primært er kilder til sygdom – men det er langtfra rigtigt. I denne artikel stiller vi skarpt på én af disse bakterietyper; nemlig mælkesyrebakterier.

Læs også

Tilskud med folsyre til den gravide

Vild Nord Mom To Be Probiotics er det perfekte kosttilskud til dig, der planlægger at blive gravid eller allerede er det. En nem løsning til dig, der ønsker et tilskud, der er let at huske at tage i det daglige, og så har det en dejlig smag af hindbær.

Mom To Be Probiotics indeholder tre bakteriestammer: de kaldes BIFOLAC GG, BIFOLAC 5 og BIFOLAC 12, samt 12 milliarder mælkesyrebakterier pr. servering. Derudover indeholder det 400 μg folsyre, som Sundhedsstyrelsen anbefaler kvinder at tage fra planlagt graviditet samt de første 12 uger af graviditeten, når man er blevet gravid. Folsyre bidrager til normal vævsvækst hos gravide samt normal celledeling.

Så her får du altså det hele samlet – både din probiotika og folsyre, som er let og enkelt at tage, uden at skulle skylle efter med vand eller sluge piller.

Vild med Vild Nord? Så tag et kig på deres udvalg her:

Relaterede artikler

Vild Nord er en livsstil

Bag om brandet

Vild Nord er en livsstil

Lige meget, hvilke daglige rutiner du har, og hvordan din livsstil ser ud, kan du nemt gøre Vild Nord kollagenpulver til en del af din hverdag – hvad end den er super hektisk eller i roligt tempo. Læs med, når vi giver dig inspiration og et kig ind i en aktiv livsstil med havet som omdrejningspunkt, hvor Vild Nord er et godt supplement ved siden af en varieret og afbalanceret kost.

Læs Mere
Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Vi guider

Alt du skal vide om mælkesyrebakterier

Af Matas

Måske er du blevet lært, at bakterier primært er kilder til sygdom – men det er langtfra rigtigt. I denne artikel stiller vi skarpt på én af disse bakterietyper; nemlig mælkesyrebakterier.

Læs Mere
Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Vi guider

Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord er nogle af de førende på markedet, når det gælder kollagenpulver. De har en lang række produkter skræddersyet til et hvert behov og enhver smag. I denne artikel guider vi til tre af de mest populære kollagenpulver fra Vild Nord, så du kan blive klogere på, hvilket du skal vælge.

Læs Mere
Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.