• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Nyhed

Gør baobab til en del af din skønhedsrutine

Med fem nye produkter fra AVIVIR Baobab-serien bliver den fineste jomfrubaobabolie en naturlig del af din plejerutine. Flere af de nye produkter får samtidigt selskab af plejende Aloe vera.

Nu udvides den danske AVIVIR Baobab-serie med fem nye unikke plejeprodukter med baobab i kombination med Aloe vera’ens unikke egenskaber. De ultra plejende produkter er skabt med tanke på tør hud og de udfordringer, det danske klima med skiftende temperaturer giver huden. Produkterne fås med og uden duft af australsk myrte og er skabt med øje for bæredygtige ingredienser.

Om Avivir Baobab nyhederne:

Det er olien fra den kendte superfood-frugt baobab, der danner grundlaget for den dansk udviklede serie, der blev lanceret tidligere i år. Serien udvides nu med 5 nye produkter til pleje af tør og nordisk hud – alle sammen baseret på virgin baobabolie, i kombination med Aloe vera’ens unikke egenskaber.  


Olien i den naturlige og luksuriøse serie udvindes fra de afrikanske træers frugtkerner og er med en særlig sammensætning af fedtsyrer og et højt indhold af E-vitamin, phytosteroler og omega 6 og 9 helt enestående til pleje af hud og hår. Resultatet er en olie, der efterlader huden silkeblød helt uden at fedte.


Alle produkterne er udviklet med få ingredienser og i en kombination, der er særligt udviklet til nordiske forhold og de udfordringer, som skiftende temperaturer og fugtighed giver for nordisk hud.


AVIVIR har fokus på bæredygtighed og alle produkterne er:​​​​​​​

 • Med økologisk baobabolie
 • Veganske
 • Certificeret af Ecocert
 • Uden silikone, petrolatum, paraffinum liquidum eller andre petrokemiske olier.
  ​​​​​​​

AVIVIR baobab Magic Balm

Mærk magien fra baobab på dine læber og tørre områder. Vores Magic Balm består af 40 % jomfrubaobabolie med et højt indhold af E-vitamin og phytosteroler.


Den lindrer sart hud, reducerer rødme, og baobaboliens særlige egenskaber omfavner din hud og efterlader den gennemfugtet.

AVIVIR baobab All Body Pampering Scrub

Nyd naturens fineste forkælelse med All Body Pampering Scrub, der efterlader din hud blødere end nogensinde.


Fintmalede abrikoskerner skrubber nænsomt urenheder og døde hudceller væk, og 15 % ren afrikansk jomfrubaobabolie efterlader din hud blød og næret i dybden, mens Aloe vera regenererer og lindrer irritation og rødme.


Vælg uden duft eller med den fineste duft af australsk lemon myrte.

(0)
AVIVIR All Body Pampering Scrub med Myrte 200 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point

AVIVIR baobab All body Pampering Creme

Lad dig omfavne af naturens reneste magi med All Body Pampering Creme, der absorberer hurtigt, giver fornyet glød og efterlader din hud magisk blød.


15 % ren afrikansk jomfrubaobabolie efterlader din hud blød og næret i dybden, mens Aloe vera regenererer og lindrer irritation og rødme. Cremen er let, absorberes hurtigt og giver din hud fornyet glød.


Vælg uden duft eller med den fineste duft af australsk lemon myrte.

(5)
AVIVIR All Body Pampering Creme med Myrte 200 ml
194,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede produkter

(11)
AVIVIR Virgin Baobab Oil 100% 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(1)
AVIVIR All Body Pampering Oil med Myrte 100 ml
329,95
DU OPTJENER 33 Point
(3)
AVIVIR All Body Pampering Oil 100 ml
329,95
DU OPTJENER 33 Point

Relaterede artikler

Avivir Baobab: dansk, naturlig og luksuriøs serie

Nyhed

Avivir Baobab: dansk, naturlig og luksuriøs serie

Af Matas

Baobab er en af tidens trendsættende ingredienser i skønhedspleje. Allerede kort efter introduktionen i marts, blev AVIVIR Baobab Virgin Oil tildelt prisen ’Årets Skønhedsprodukt’ ved ’Danish Health and Science Award 2018’.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Af Isabel Marschall Thostrup

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret