• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

En effektiv hudplejerutine er sjældent bare at smøre en creme på og håbe, at den virker. Vi guider i dag til at få den fulde effekt af dine skønhedsprodukter!

Vi investerer dyre domme i vores skønhedsprodukter og rutiner, men stopper vi nogensinde op for at overveje, om vi egentlig får den fulde effekt af vores anstrengelser? Selvom en god dagcreme kan gøre underværker, er der faktisk en masse ting man kan gøre for at booste virkningen af sin skønhedsrutine generelt. 

Don't skip the basics!

Du har helt sikkert hørt det 100 gange før, men det er utrolig vigtigt at rense sin hud dagligt. Rigtig mange vælger at skippe dette step eller vælge den dovne løsning (læs: renseserviet). Man kan ikke forvente at få det fulde udbytte af sin ansigtspleje, hvis man ikke rengør lærredet inden påføring. Vi vasker os i badet, bruger shampoo og børster tænder. Hvorfor fortjener huden ikke samme behandling?


Ansigtsrens er første skridt mod en sund hud; når du renser skidt, snavs, makeup og forurening af huden, giver du den de optimale betingelser for at fungere som den skal og opretholde den barrierefunktion den eksisterer for at give.


Om du renser en eller to gange dagligt afhænger af din hudtype. Hvis du har tendens til en følsom hud som hurtigt bliver irriteret, kan det være fint at holde sig til en enkelt gang dagligt. Uanset hvad, så rens om aftenen hvis du vælger én daglig afrensning. På den måde sikrer du, at du får fjernet al makeup og snavs inden sengetid. Det tager ikke mere end et minut og din hud vil takke dig for det!

(8)
Nilens Jord Cleansing Milk 200 ml
119,95
DU OPTJENER 12 Point
(44)
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml
279,95
DU OPTJENER 28 Point
(17)
Nivea Essential Refreshing Wash Gel 150 ml
34,95
DU OPTJENER 4 Point
Kul – det sorte guld

Spot Trenden

Kul – det sorte guld

Kul er ikke kun til grillen. Aktivt kul er en ingrediens, du støder på i hudplejeprodukter, tandpasta, og som kosttilskud. Vi dykker ned den sorte ingrediens.

Læs også


Hjælp skønheden på vej indefra

Selvom vi smører, skrubber og masserer til den helt store guldmedalje, skal resultaterne nogle gange hjælpes på vej indefra. Sund kost og motion er naturligvis fundamentet for en sund krop og vores bedste ydre, men du kan vælge at supplere med kosttilskud for at hjælpe resultaterne på vej.


Det findes der et væld af produkter til, og det kan til tider virke uoverskueligt at finde de helt rigtige til ens behov. Det er måske heller ikke det mest interessante at shoppe kosttilskud; derfor har Matas lanceret en abonnementsløsning der gør det muligt for dig at få leveret dine kosttilskud lige til din hoveddør med en fast frekvens du selv vælger. Fragten er altid gratis og som en bonus sparer du 20% på produkterne i abonnementspakken så du altid er sikret den bedste pris!


Hvilke kosttilskud skal du så vælge? Det kommer helt an på, hvad du ønsker af resultater og hvilke kosttilskud du tager i forvejen. Prøv eksempelvis New Nordics Hair Volume, som bidrager til normalt hår og hud eller et kollagen-holdigt kosttilskud som vedligeholder en smuk hud. Måske du er mere til en luksuøs olie som nærer huden indefra? Nedenfor kan du se nogle af vores favoritter, som altid er sikre vindere.

New Nordic Hair Volume 30 tabl.
224,95
DU OPTJENER 23 Point
Puori Omega-3 O3 Puori 120 kaps.
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Imedeen Tan Optimizer 60 tabl.
409,95
DU OPTJENER 41 Point

Eksfoliering kan gøre underværker

Eksfoliering er et hyppigt overset trin i hudplejerutinen, men ikke nødvendigvis det bedste at udelade. Når du eksfolierer din hud, fjerner du det øverste lag døde hudceller og fremhæver den friske hud under.


Det har en række fordele: din hud får mere glød samt en langt blødere og mere jævn overflade. Eksfoliering er effektivt mod alt fra hudorme og tilstopninger til pigmentforandringer og rynker, som synligt mindskes og forebygges hvis man er vedholdende. Sidst men ikke mindst, giver det dine produkter langt bedre betingelser for at virke, fordi de ikke bliver suget op af et lag død hud inden de når ned i dybden, hvor de jo gerne skulle virke. Synes du derfor, at dit serum ikke rigtig er ligeså effektivt som det var i starten, kan en god eksfoliering hjælpe dig med at se resultater igen.


Der findes en række forskellige måder du kan eksfoliere på alt efter din hudtype. Den klassiske metode er en ansigtsskrub med fysiske skrubbekorn, men en eksfoliering med syre eller enzymer er ligeså effektiv og ofte et bedre valg hvis du virkelig gerne vil i dybden. Syre- og enzymeksfolieringer er ofte omtalt som ”peelinger” på indpakningen så du kan kende dem fra hinanden.Eksfoliering er også dejligt for kroppen, hvor du med fordel kan bruge en bodyscrub eller en body brush til at skrubbe din hud, så din bodylotion får mulighed for at virke bedre og din hud bliver blødere og mindre tør.

(3)
Tromborg Treatment Enzyme Peeling Facial Mask 50 ml
659,95
DU OPTJENER 66 Point
(10)
REN Clean Skincare Glycolactic Radiance Renewal Mask 50 ml
389,95
DU OPTJENER 39 Point
(40)
Plaisir Exfoliating Face Scrub 75 ml
72,95
DU OPTJENER 8 Point

Hold ved

Sidste tip til at booste effekten af dine skønhedsprodukter er ganske simpelt i teori, men lidt sværere i praksis; det handler om at holde ved. Det kan være så fristende at springe ansigtsrensen over når man er træt om aftenen, eller lige droppe den ugentlige eksfoliering. Dog er det gentagelsen og vedholdenheden med produkterne der på sigt sikrer de mest optimale resultater.


Vi håber at effekten taler for sig selv og holder motivationen ved lige, så du kan få mest muligt ud af dine dejlige skønhedsprodukter!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Træt af tyndt hår?

Nyhed

Træt af tyndt hår?

Af Matas

Giv dit hår nyt liv og få din normale hårvækst tilbage

Læs Mere
Bevar farven indefra og ud

Vi guider

Bevar farven indefra og ud

Af Trine Brøndsted

Hold på sommergløden med kosttilskud, der arbejder indefra. De passer optimerer farven og passer på den, uden du behøver arbejde for det – smart, ikke?

Læs Mere
Holistisk hudpleje: Plej din hud indefra og udenpå

Vi guider

Holistisk hudpleje: Plej din hud indefra og udenpå

En sund hud er ikke kun et spørgsmål og cremer og sera. Vi kigger på, hvordan du kan styrke og pleje din hud indefra og udenpå, så din hud bliver så stærk og sund som muligt.

Læs Mere
Gun-Britt Zeller: Behandl dit hår ligesom din hud

Vi guider

Gun-Britt Zeller: Behandl dit hår ligesom din hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Hvor mange hårprodukter har du egentlig brug for? Det giver stjernefrisøren, Gun-Britt Zeller, sit bud på her, når hun guider dig til den helt rette hårplejerutine.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret