• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Nyhed: CLEAN Reserve Radiant Nectar

Til ære for Earth Day 50-års jubilæum i april 2020 har CLEAN indgået et samarbejde med Earth Day Network for at hjælpe med at sætte fokus på vigtigheden i at beskytte nogle af klodens største bestøvere – bierne.

Oplev den nye CLEAN Reserve Radiant Nectar i limited edition ’Protect The Bees’ design her, som er lavet i samarbejde med Earth Day Network.

’Protect Our Species’

De fleste af os forbinder nok bier med lækker honning og smukke, farverige blomster – men vidste du, at flere bi-arter er truede? Nok er bier små, men de er store bestøvere, som er yderst vigtige for at opretholde sunde økosystemer og sunde planter.


Hele 90% af klodens blomstrende planter og ca. 35% af jordens afgrøder er afhængige af bestøvning fra bier og insekter. Sygdom, klimaforandring og øget anvendelse af pesticider er blot nogle af årsagerne til, at milliarder af bier mister livet hvert år.


For at hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden i at beskytte de truede bier og fremme sunde bi-populationer, sponsorerer CLEAN en ’Protect Our Species’-kampagne i samarbejde med Earth Day Network. Nyheden CLEAN Reserve Radiant Nectar lanceres derfor med et limited edition ‘Protect the Bees’ design.

CLEAN Reserve Radiant Nectar

CLEAN Reserve Radiant Nectar er inspireret af den harmoni, der opstår, når forårets saftige duft smelter sammen med sommerens strålende varme.


Duften åbner med sprudlende noter af pære-nektar og abelmoskusfrø, der blidt forvandles til et berusende og varmt hjerte af orris-smør, gulerødsfrø og tobaksblomst, hvorefter noter af hvid cedertræ og flydende, sensuel moskus varer ved på huden.


Den bæredygtige abelmoskus er høstet af landmænd i El Salvador. Ved at indkøbe bæredygtige ingredienser hjælper CLEAN med at støtte lokale landmænd og deres samfund.

Relaterede artikler

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs Mere
NYHED: CLEAN Reserve lanceres i 50 ml

Nyhed

NYHED: CLEAN Reserve lanceres i 50 ml

Oplev en øko-bevidst duftkollektion, der er skabt med omtanke for mennesket og kloden. Med bæredygtige, rå og naturlige ingredienser redefinerede CLEAN Reserve den moderne definition af CLEAN. Nu lanceres seks af duftene i 50 ml.

Læs Mere
Flower Fresh – ny, skøn duft fra CLEAN

Nyhed

Flower Fresh – ny, skøn duft fra CLEAN

Af Matas

CLEAN har i årevis sat standarden for verdensklasse-dufte og inviteret os ind en fortryllende verden af simple, rene dufte baseret på de enkle glæder i livet. Nu kan du opleve det nyeste skud på stammen: CLEAN Flower Fresh.

Læs Mere
En ny, frisk kærlighedshistorie for dine sanser

Nyhed

En ny, frisk kærlighedshistorie for dine sanser

Af Matas

Har du nogensinde været forelsket? Sommerfuglene i maven, hjertet der banker i brystet og øjnene der møder hinanden. Fastfrys forelskelsens bedste øjeblikke med de nye Emporio Armani You Freeze dufte, til ham og til hende.

Læs Mere