Vi guider

Farvel til vabler og forkølelsessår med Compeed

Hvis du som så mange andre danskere også indimellem får irriterende vabler og forkølelsessår, så er det rart at have den perfekte løsning i medicinkassen. Det har du med Compeeds effektive plastre mod begge gener. Læs her, hvordan plastrene giver øjeblikkelig lettelse og hurtig heling, så du kan komme tilbage til dine daglige aktiviteter uden afbrydelser!

Sig farvel til smerten med Compeeds innovative plastre! Både vabler og forkølelsessår er uvelkomne gæster, som indimellem kommer anmassende og ofte på de helt forkerte tidspunkter! Men det betyder dog mindre, hvis du har det helt rette værktøj ved hånden – og det har du med Compeeds plastre! Læs med her og opdag, hvad det præcis er ved Compeeds løsninger, der er så unikke og innovative.

Farvel til vabler

Av av av… Kender vi det ikke alle sammen? De smertefulde, små, væskende blærer der opstår ved forkert fodtøj, lange gåture, krævende sportsaktiviteter eller dans til langt ud på natten. I sådanne situationer vil jeg (Pernille fra redaktionen) næsten sige, at det er et absolut must at have et vabelplaster fra Compeed ved hånden! Jeg er personligt rigtig glad for disse plastre. Med dette Compeed Vabel Mix har du en pålidelig partner, der er klar til at lindre smerter og fremskynde helingsprocessen, så du kan komme tilbage til dine daglige aktiviteter uden afbrydelser!


Perfekt til både dig, din familie og førstehjælpskassen! Denne pakke indeholder de bedst sælgende vabelplastre i forskellige størrelser: 2x medium vabelplastre, 2x små vabelplastre og 1x vabelplaster til tæerne. Med dette mix får du ikke kun øjeblikkelig smertelindring, men også hurtig heling af vabler. Plastrene er solide og bliver siddende, selv når du er aktiv.


Sådan bruger du plastret korrekt:
For at sikre, at vabelområdet er fri for cremer og olier, er det vigtigt at rengøre og tørre huden inden brug. Fjern papiret på bagsiden af plasteret og undgå at berøre den klæbende side. Påfør plasteret direkte over vablen og sørg for at glatte kanterne grundigt ud.


Lad plasteret sidde på vablen, indtil det begynder at løsne sig (bemærk: Det kan blive siddende i adskillige dage). Når du ønsker at fjerne plasteret, skal du trække det langsomt langs huden og undgå at trække det opad.


Compeed Mix vabler 5 stk.
5 stk.
CompeedMix vabler
69,95 kr.
(58)

Sådan fungerer vabelplastret

Compeeds vabelplaster virker ved at absorbere overskydende væske og fremme heling med en ultratynd hydrokolloidgel. Det skaber et fugtigt miljø, der forhindrer dannelse af sårskorper og beskytter såret mod snavs og bakterier. Plasteret har stor klæbeevne, tynde kanter og kan blive siddende i op til 12 timer. Det er semitransparent og diskret, der smelter sammen med huden. Alle dette gør tilsammen, at du får effektiv og behagelig behandling af dine vabler.


Farvel til forkølelsessår

Tre ud af fire danskere har forkølelsessår. Det oplyser SSI. Så det er altså en ganske almindelig virus, som rigtig mange har eller får med tiden, og som resulterer i smertefulde blærer ved munden, når virusset er aktivt. Men med Compeeds Invisible Forkølelsessår plaster har du en diskret og effektiv løsning! Med avanceret hydrokolloidgelteknologi og et semitransperant design er dette plaster en god løsning til forkølelsessår. Det heler hurtigt, forhindrer sårskorpe og skaber et beskyttende virusskjold.


Sådan fungerer plastret til forkølelsessår:

Ved hjælp af ultratynd hydrokolloidgel absorberer plasteret overskydende væske og skaber det ideelle fugtige miljø for at forhindre dannelse af sårskorper. Dette fremskynder din krops naturlige helingsproces. Den semigennemtrængelige membran i plasteret tillader samtidig såret at ånde og fungerer som et ”skjold” mod udefrakommende urenheder såsom snavs og bakterier. En beskyttende barriere dannes, der reducerer risikoen for smitte og forværring af såret.


Compeed Forkølelsessår 15 stk.
15 stk.
CompeedForkølelsessår
99,95 kr.

Sådan bruger du plastret korrekt:

1.    Før og efter brug skal du vaske dine hænder. Sørg for, at din hud er ren og tør. Undlad at påføre creme på læben, da det kan påvirke plasterets klæbeevne.

2.    Hold den buede kant af den klare papirapplikator på plasret.

3.    Brug begge hænder og fjern forsigtigt den klare papirapplikator fra det beskyttende blågrønne papir.

4.    Du vil nu se det runde plaster til forkølelsessår på den øverste del af applikatoren. Pas på med ikke at røre den klæbende side.

5.    Anbring denne del af applikatoren på forkølelsessåret, mens du kigger i et spejl, og tryk forsigtigt plasteret ned på forkølelsessåret, så det sidder fast.

6.    Træk forsigtigt bagsiden af applikatoren tilbage, mens plasteret bliver siddende på huden. Du kan anvende makeup og læbestift oven på plasteret.​​​​​​​


Med en holdbarhed på op til 12 timer kan du stole på, at plastret bliver siddende på plads.

For at opnå de bedst mulige resultater anbefales det at bruge plasteret så snart du mærker den første prikkende fornemmelse.

Brug det dag og nat under hele udbruddet, indtil såret er fuldstændigt helet.

Andre produkter du vil elske:

Compeed Antivabelstift 8 ml.
8 ml.
CompeedAntivabelstift
89,95 kr.
(51)
Compeed Ligtorn Medium 10 Stk.
SPAR 12,-
10 Stk.
CompeedLigtorn Medium
47,95 kr.59,95 kr.
(104)
Compeed Sport Vabelplaster medium 5 stk.
SPAR 16,-
5 stk.
CompeedSport Vabelplaster medium
63,95 kr.79,95 kr.
(106)

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Forkølelsessår – Sådan behandler og forebygger du

Vi guider

Forkølelsessår – Sådan behandler og forebygger du

Af Matas

Et forkølelsessår er ubehageligt og det kommer altid ubelejligt. I denne artikel har vi samlet en guide til, hvordan du behandler og forebygger den irriterende virus.

Læs Mere
Ligtorne – hvad er det?

Din sundhed

Ligtorne – hvad er det?

Af Matas

Ligtorne er helt almindeligt forekommende på fødder og hænder, hvor huden udsættes for pres – men selvom de er helt almindelige at få, kan de stadig skabe gener og smerte i dagligdagen. Her kan du læse mere om, hvad ligtorne er, hvordan de opstår – og hvordan man kan fjerne dem.

Læs Mere
5 produkter jeg ikke kan undvære i min sport

Vi guider

5 produkter jeg ikke kan undvære i min sport

Fodboldbanen er et af de steder, hvor jeg tilbringer allermest tid – når jeg vel at mærke ikke er at finde på min pind på Matas’ hovedkontor. Og det kræver altså god forberedelse, hvis man gerne vil præstere og undgå skader. Derfor har jeg samlet fem af de produkter, som jeg og mit hold ikke kan undvære, når vi betræder grønsværen.

Læs Mere
Skab de bedste betingelser for sport

Matas LIVE

Skab de bedste betingelser for sport

Af Matas

Løb er en populær og effektiv motionsform, som kan virke helt terapeutisk - især, hvis man løber i smukke omgivelser. Desværre er det også en sport, mange får skader af. I dag giver Janni - der selv er dygtig løber - sine bedste tips til at undgå fremtidige skader og mildne eksisterende.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.