Spot Trenden
Redaktionen viser efterårets neglelak trends
Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Striktrøjerne fra sidste år har fundet sig til rette i garderoben igen, og måske har du allerede dannet dig et overblik over, hvilke nye efterårsstyles, der skal dominere klædeskabet den kommende tid. Her på Stories redaktionen har vi vendt vores længselsfulde blikke mod de smukke neglelakker, der så fint kan pifte ethvert look op, og i dagens indlæg ser vi på, hvilke trends og nuancer, der kommer til at tage efteråret med storm.

Det er selvfølgelig ingen hemmelig, at der er et hav af forskellige smukke neglelak trends, der stjæler rampelyset i løbet af sæsonen. Men specielt 9 trends har vundet vores hjerter, og det er lige præcis de trends, vi vil fortælle meget mere om her. Vi kan allerede nu afsløre, at dette efterår byder på nogle helt særlige neglelak trends, som vi her på redaktionen kommer til at eksperimentere meget mere med. Så ha' din base- og topcoat klar - for inden længe skal der lakeres smukke efterårsnegle.. Let's go!

1. Cremet babyblå negle

Cute og elegant må være de to ord, der beskriver de babyblå negle, som i høj grad leder tankerne hen på en skyfri himmel på en sommerdag (vi ser desværre ikke meget til denne nuance på himlen i disse tider, men nok om efterårets skyggeside).

Gennem de sidste par efterårs- og vintersæsoner har den fine babyblå farve så småt sat sit aftryk på flere neglelak-elskers negle – og efteråret 2020 er bestemt ingen undtagelse. Det gode ved den cremede, babyblå farve er, at den både er god til de lys- og mørkhårede og så passer den stort set til hvert et outfit. For ikke at glemme, at den kan pifte det sorte, klassiske og måske mere nedtonede arbejdstøj op – uden at blive for meget.

Vi har kigget i gemmerne og fundet frem til denne smukke neglelak fra OPI, der lægger sig som den smukkeste, dækkende babyblå overfalde. Åh, hvor vi dog elsker den. Er det første gang, du kaster dig ud i en blå farve, kan vi varmt anbefale at starte med netop denne blå tone. I forhold til de mere mørke og intense blå farver, er den lyse babyblå ikke nær så intens som den mørkeblå version.

2. Glitter, glitter, glitter

Yes, du hørte rigtigt. Glitter-negle rykker her til efteråret – og vi er fans af denne trend! Når du tilføjer lidt ekstra glitter til neglene, får de ekstra meget opmærksomhed, og en glitter-lak er derfor den perfekte ”accessory”, hvis du spørger os!

Er du en glitter- og glamour nybegynder, kan du starte med at dekorere 2 af dine negle på hver hånd med den glitterende neglelak. De resterende negle kan du pynte med en ensfarvet lak, der matcher de små glitterende venner ved siden af.

Prøv bare at se denne smukke glitterneglelak fra Essie. Så fin! Vi er næsten sikre på, at den vil være nummer ét i en konkurrence med titlen: ”Årets neglelak til nytår” – for helt ærligt: er den ikke for skøn?

3. Den neutrale sand

Den sandfarvede neglelak, der lægger som en nøgen neutral overflade på neglene, må man endelig ikke undervurdere, for den kan noget helt specielt! Det nedtonede look, den efterlader på neglene, er så fint, enkelt og uskyldigt, og vi forstår, hvorfor sandfarvet negle er en trend, som aldrig kommer til at uddø.


Sandfarvede negle tager sig godt ud på en bar hånd såvel som en hånd, der er dekoreret med de fineste smykker. Med andre ord er en sandfarvet neglelak en alsidig lak, der virker til lidt af hvert.

Her på Stories redaktionen er vi store tilhængere af Essie Expressie serien. Det er nemlig en serie, der består af hurtigtørrende lakker, der tørrer på omkring ét minut. Say what? Den er god nok! Er man på vej ud ad døren, og har man glemt ét af de vigtigste to-do punkter, nemlig neglelakken, er Essie Expressie din lifesaver! Ønsker ud at hoppe med på den sandfarvede negletrend, så gi’ ''Buns Up'' fra Essie Expressie et forsøg.

Redaktionen tester: sommerens festlige neglelakker

Vi guider

Redaktionen tester: sommerens festlige neglelakker

Neglelakker er et helt univers for sig selv. Der findes både de lyse, mørke, hurtigtørrende, ekstra holdbare, for ikke at glemme de mange neglelak farver, nuancer og finish, man også kan vælge mellem. Derfor har jeg taget en beslutning om at teste de bedste neglelakker i de smukkeste farver, der passer perfekt til sommerens festligheder.

Læs også

4. En støvet rød romance

En fin, romantisk rødlig neglelak, som pendant til den intense, røde farve, er en trend, som du ikke kan komme udenom her til efteråret. Den støvede røde lak er – i modsætning til dens intense mørkerøde søster – en mere blød og rolig lak, der kan gå til de fleste outfits. En utrolig smuk efterårsfarve, hvis du spørger os.

Er du ikke stødt på ’’Dusty Rose’’ fra Nilens Jord endnu, er den efter vores mening værd at give opmærksomhed! Den forstår lige præcis, hvad der menes med en smuk, støvet rød neglelak.

5. Den mørkerøde søster

I blandt de røde nuancer er det ikke kun den fine, uskyldige, støvede røde negelelak, der får opmærksom denne sæson. Den elegante mørkerøde søster har nemlig også gjort sig bemærket, og så er en mørkerød farve jo en god genganger at hive frem hvert år, når vi går fra sommer til efterår - i hvert fald herinde på redaktionen.


Her må ’’Dark Pansy'' fra Green Manucurist være svaret på en smuk, intens og yderst sofistikeret neglelak, der meget vel også kommer til at være en trofastmakker i december måned. For selvom julefrokosterne nok ikke bliver de samme som de forgående år, skal neglene bestemt ikke snydes for en romantisk lakering.

6. Ombre

Okay, den her trend har vi virkelig glædet os til at dele med jer! Det kommer ikke bag på os, hvis I allerede har spottet trenden på tværs af de sociale medier- og hvis ikke, så er der ekstra god grund til at lytte godt efter nu. Vi bruger udtrykket ’’ombre negle’’, når der er to forskellige farver i spil, og disse ”flyder” ind i hinanden. Faktisk lidt ligesom hår-trenden ’’dip dye’’, som flere har eksperimenteret med.

På redaktionen har vi endnu ikke afprøvet ombre-trenden, men vi synes, at den er så cool, og derfor skal den uden tvivl have et skud inden længe! Det kan meget vel være disse to smukke farver fra Gosh, der skal eksperimenters med.

Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Vi guider

Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Vil du have smukke og holdbare gelnegle uden at tømme pengepungen helt? Så har vores helt egen negletekniker Zita Gaston samlet de bedste produkter, tips og tricks til dig her, så du kan blive pro på ingen tid!

Læs også

7. Vinter hvid

Der er ikke langt fra efterår til vinter, og før vi har set os om, melder de kolde vintermåneder deres ankomst. Måske har du lagt mærke til, at hvide negle var et hit i 90’erne? Well, denne sæson er de hvide negle back-on-track. Faktisk stjal de også manges opmærksom i foråret 2020, men de snehvide negle er altså stadig en sikker trend.

Gosh har skabt den helt perfekte hvide neglelak, og det er vel heller ikke for ingenting, at den har fået navnet ’’Snow White’’. En lille bonusmeddelelse til de af jer, der vil join the-white-club – så er hvid en smuk kontrast til alle andre farver. What’s not to like?     

8. Sort som kul 

Om du lever i dit sorte outfit hele efteråret, eller indimellem bryder det mørke med en orange sweater, så giver det selvfølgelig god mening at have en neglelak, der passer lige nøjagtig hertil. Vi hentyder naturligvis til den helt sorte farve, der kan spottes på lang afstand - og i bund og grund kan noget helt særligt. Den er nemlig en god blanding af stilet og klassisk, men også rå og vild.

Vi vil lige benytte lejligheden til at introducere dig til ’’Noir’’ fra L'Oréal Paris’ Color Riche Le Vernis A L'Huile serie, der med dens intense farvepigmenter er resultatet af en kraftig og langtidsholdbar sort neglelak, der bestemt lever op til den kulsorte negletrend.

9. Grå

Selvom vi elsker sofistikerede og farverige lakker, så kan vi ikke komme udenom, at man aldrig går helt galt i byen med en mindre farverig neglelak. Sådan en formår alligevel at gøre noget helt særligt ved det fuldendte outfit. Er der ekstra farve på resten af makeuppen eller på tøjet, så vil det ikke være helt tosset at gå med en grå neglelak, der hitter dette efterår. Faktisk vil det se super cool ud, hvis du i dit helt grå og hvide outfit går all-in på dit grålige valg med en matchende neglelak.

En af vores grå-favoritter er ’’Sophisticated’’ fra Depend 7 Day, der er en tidløs og selvsikker makker i makeuppungen.  

Velplejede negle giver flot neglelak

Neglelak, der skaller og krakelerer? Ellers tak! Når man har fundet en flot neglelaksfarve og brugt tid på at lægge den på, ja, så vil man også gerne have, at den bliver siddende og holder sig pæn længst muligt. Det er der heldigvis råd for. Vi guider dig her til god neglepleje, så du kan få flotte negle i de fineste efterårstoner.

7 steps til flotte lakerede negle

Et flot neglelakresultat kræver et godt forarbejde, god neglepleje og de rette lakker. Læs med her, og bliv mester i flotte og vellakerede negle.


  1. Sørg for, at dine neglebånd er bløde (fx ved at tage et bad eller vaske hænderne godt i lunkent vand). Skub derefter neglebåndene ned med en neglepind.

  2. Fil neglene i den form, du ønsker dem.

  3. Polér neglene (ovenpå) for at fjerne eventuelle riller og ujævnheder.

  4. Brug en god basecoat – gerne en, der indeholder pleje og virker hærdende på neglene. Et godt underlag er vigtigt for et godt resultat.

  5. Kom nu første lag neglelak på, og lad den tørre helt, inden du går videre. Undgå for tykke lag!

  6. Kom andet lag neglelak på og vente, vente, vente. Tørretiden er vigtig for resultatet. Hold dig i ro, når du lakerer negle.

  7. Slut af med en god topcoat, og lad den tørre godt.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

De bedste nude neglelakker i 2020

Spot Trenden

De bedste nude neglelakker i 2020

Af Isabel Marschall Thostrup

Nogle ting går aldrig af mode (vi kender vel alle ”den lille sorte kjole”) På beauty-området har nude neglelak også opnået klassiker-status. Den nude farve er klassisk, enkel og sikker – uanset hvad du ellers har på af tøj og makeup.

Læs Mere
Redaktionen tester: sommerens festlige neglelakker

Vi guider

Redaktionen tester: sommerens festlige neglelakker

Af Amalie Schiller

Neglelakker er et helt univers for sig selv. Der findes både de lyse, mørke, hurtigtørrende, ekstra holdbare, for ikke at glemme de mange neglelak farver, nuancer og finish, man også kan vælge mellem. Derfor har jeg taget en beslutning om at teste de bedste neglelakker i de smukkeste farver, der passer perfekt til sommerens festligheder.

Læs Mere
Redaktionen tester: Holdbare topcoats til neglene

Vi guider

Redaktionen tester: Holdbare topcoats til neglene

Af Isabel Marschall Thostrup

Neglelak, der skaller i løbet af ingen tid, er bare ikke sagen. Derfor kan det være en god idé at bruge en topcoat ovenpå lakken, for at forlænge holdbarheden. Men hvilken skal du vælge? Redaktionen har testet 6 topcoats, så du let kan finde din favorit.

Læs Mere
Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Vi guider

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Af Maria Bech-Jensen

Skal man putte neglelakker i køleskabet, og skal jeg vælge en neglelakfjerner med eller uden acetone? Der er mange myter om neglelak, og vi forstår godt, hvis du synes, det er svært at finde rundt i. Vi har derfor lavet den ultimative guide til neglelak med 15 tips, du skal kende. Læs den inden du giver dig i kast med din næste lakering.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.