• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret

Nedtælling til skuddag med bragende rabatter fra kl. 00:00:01

Grib stilen

Efterårets smukke neglelakker

Neglelak understreger din personlige stil og er prikken over i’et på dit outfit. Men hvilke farver skal du gå efter denne sæson? Bliv klogere her, hvor vi viser dig en palet af de mest trendy neglelakfarver lige nu.

Efteråret står for døren, og den rette farve på dine negle kan nemt være med til at fuldende dit efterårslook. Neglelak-paletten er bred og spænder bredt fra de mere klassiske toner til nye og vovede farver. Bliv klogere på de trendy farver, og hvordan du bliver en ægte neglelak-prof, når det handler om pleje og lakering af dine negle.

Neglelak i efterårets trendy farver

Dette efterår spænder farverne bredt, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Varme farver som orange, bordeaux, brun og lilla får os til at tænke på skovens forvandling en smuk efterårsdag, hvorimod de kolde toner som kølig flaskegrøn, sølvgrå og blå minder om den iskolde tid, vi går i møde. Alle passer de godt til efterårsgarderoben og er med til at sætte prikken over i’et på dit personlige look.

1

Metallic, blå og grøn

Depends Miss Robot 'Reading Your Mind' er en fræk grøn farve med et strejf af metallisk look – pryder flot både til hverdag og fest.


Depend 7 Day i farven 'Suits Her' er en kølig flaskegrøn – smuk som kontrast til dit outfit.


Essie 'Empire Shade of Mind' giver de kolde og grå dage modspil med lidt hverdags-shine og sølvglimmer.


Nilens Jord i farven 'Crocus' er ikke bare blå, men den fineste tone af blå, som ikke får dine fingre til at se alt for blege ud.

​​​​​​​

Efteråret er lig med jordfarver. Er du ikke til for meget knald på neglene, er O.P.I. Infinite Shine i 'Set in Stone' et godt alternativ.

​​​​​​​

(2)
OPI Infinite Shine - Set In Stone 15 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point
2

Brændte og varme nuancer

Er du til det meget feminine look på neglene, så er Essies 'It Takes A West Village' efterårs-lyserøde vejen frem for dig.  


Hvis der er en farve, som er sæsonens musthave, så må vi pege på Nilens Jord i farven 'Plum'.


O.P.I. Infinite Shine i 'Como se Llama?' er sensuel, klassisk, sexet, feminin – ja, kært barn har mange navne. Dette er det sikre valg af en neglelak – både til hverdag og fest hele sæsonen.


Vil du have en varm orange med lidt metallisk look? Så prøv  Essies 'Say it Ain’t Soho', der  må siges at passe perfekt til alle hudtoner og outfits denne sæson.


Fyr op for pang og varme farver på neglene, som afvigelse fra de dunkle farver i din efterårsgarderobe med Essies 'Fall for NYC'.​​​​​​​


(0)
OPI Infinite Shine Lacquer Como se Llama?
149,95
DU OPTJENER 15 Point
Essie Neglelak 582 Say it Ain't Soho
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Velplejede negle giver flot neglelak

Neglelak, der skaller og krakelerer? Ellers tak! Når man har fundet en flot neglelaksfarve og brugt tid på at lægge den på, ja, så vil man også gerne have, at den bliver siddende og holder sig pæn længst muligt. Det er der heldigvis råd for. Vi guider dig her til god neglepleje, så du kan få flotte negle i de fineste efterårstoner.

Redaktionen tester: 5 forskellige neglelak brands

Vi guider

Redaktionen tester: 5 forskellige neglelak brands

Neglelakker er et helt univers for sig selv og det kan til tider være svært at finde rundt i, hvilken neglelak man skal ende med. Der er både de hurtigtørrende, ekstra holdbare, de dyre og de billige - så hvilke neglelakker er i virkeligheden de bedste?

Læs også

8 steps til flotte lakerede negle

Et flot neglelakresultat kræver et godt forarbejde, god neglepleje og de rette lakker. Læs med her, og bliv mester i flotte og vellakerede negle.


 1. Sørg for, at dine neglebånd er bløde (fx ved at tage et bad eller vaske hænderne godt i lunkent vand). Skub derefter neglebåndene ned med en rosenpind.
 2. Fil neglene i den form, du ønsker dem.
 3. Polér neglene (ovenpå) for at fjerne eventuelle riller og ujævnheder.
 4. Brug en god basecoat – gerne en, der indeholder pleje og virker hærdende på neglene. Et godt underlag er vigtigt for et godt resultat.
 5. Kom nu første lag neglelak på, og lad den tørre helt, inden du går videre. Undgå for tykke lag!
 6. Kom andet lag neglelak på og vente, vente, vente. Tørretiden er vigtig for resultatet. Hold dig i ro, når du lakerer negle.
 7. Slut af med en god topcoat, og lad den tørre godt.
 8. Afslut eventuelt med et dry fast-produkt, hvis din tålmodighed er lille. CND laver en god en, som både hjælper lakken til at tørre hurtigt, mens den plejer med olie. Virkelig genialt. ​​​​​​​

Relaterede produkter

(0)
CND Solar Speed Spray 118 ml
189,95
DU OPTJENER 19 Point
(8)
Essie Top Coat Quick-E dry Drop
114,95
DU OPTJENER 12 Point
(2)
Gosh Copenhagen Nail Lacquer Base Top Coat 01
69,95
DU OPTJENER 7 Point
(3)
IDUN Minerals Neglelak Topas
79,95
DU OPTJENER 8 Point

Relaterede artikler

5 trin til et smukt efterårslook

Vi guider

5 trin til et smukt efterårslook

Af Matas

Med efteråret følger også de mørkere nuancer både på træerne men også i makeuppen. Find en lidt mørkere læbestift frem og stjæl Charlottes smukke efterårslook med brændte nuancer på øjnene og smukke highlightede kindben.

Læs Mere
Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Vi guider

Hvad er forskellen på concealer og en highlighter?

Af Stine Thelander

Materialist Stine Thelander forklarer forskellen mellem concealer og highlighter og anbefaler sine favoritprodukter. Desuden viser hun, hvilken magi en highlighter og en concealer kan.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Fortryllende makeup i efterårets fineste farver

Vi guider

Fortryllende makeup i efterårets fineste farver

Af Martina Antunovic

Krøllede blade i gule, orange og brunlige nuancer lægger sig på skovbunden med et ravfarvet skær, mens himlen veksler mellem en magisk-mat blågrå og lyserød kulisse. Efteråret er her, og det byder på subtile farvespil, der inspirerer til en varm, naturlig makeup med et snært af glamourøs glød. I denne DIY-guide kan du se hvordan du lægger en makeup, der matcher sæsonens magiske stemning.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret