• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Ny vegansk duft fra ELLE

Verdens største modemagasin ELLE har påbegyndt et nyt kapitel med deres første duftkollektion nogensinde. Deres nye friske duft, ELLE Free Spirit, personificerer ELLEs værdier om inklusivitet og ’female empowerment’.

Nyheden ELLE FREE SPIRIT er skabt til hver en kvinde uanset, hvordan hun definerer sig selv - ELLE FREE SPIRIT-kvinden er ægte. Hun er individuel. Hun er fri. 

ELLE FREE SPIRIT

ELLE FREE SPIRIT er beriget med topnoter af frisk, eksotisk frugt og Violblad og hjertenoter af Narcis, Liljekonval og Heliotrop. Duften rundes af med en varm base af Vetiver, Patchouli, Honning og lyst Træ.


Den dæmpede, lyslilla farve på flakonen er beroligende, men samtidigt strålende og dristig. Emballagen er indhyllet i et flydende ombre-mønster, der går fra pink til lilla og tilbage igen – som en repræsentation af livets gang og den evige drivkraft, der guider en FREE SPIRIT.
ELLE FREE SPIRIT-duften er vegansk og kommer i 30 ml og 100 ml.

ELLE Free Spirit Eau de Parfum 100 ml
262,95
Førpris 349,95
Optjen 27 point
ELLE Free Spirit Eau de Parfum 30 ml
149,95
Førpris 199,95
Optjen 15 point

Relaterede produkter

ELLE L'Edition Eau de Parfum 50 ml
202,95
Førpris 269,95
Optjen 21 point
ELLE Elle Fleur Eau de Parfum 30 ml
149,95
Førpris 199,95
Optjen 15 point
ELLE L'Edition Eau de Parfum 30 ml
149,95
Førpris 199,95
Optjen 15 point

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvert år dykker jeg ned i vore database for at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder på matas.dk - og i år var bestemt ingen undtagelse. Jeg kan allerede nu afsløre, at nogle af de bedste parfumer til kvinder sidste år stadig er aktuelle i dag. Dog er der enkelte dufte, der har møvet sig op blandt de bedst sælgende darlings. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre de mest populære dufte og parfumer til kvinder. Let's start!

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Isabel Thostrup

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så se med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs Mere
Parfumeguide: 11 dufte med friske citrusnoter

Vi guider

Parfumeguide: 11 dufte med friske citrusnoter

Af Amalie Schiller

Kan i mærke det? Vi er kun et stenkast væk fra de varme og solrige dage, der meget snart rammer DK. Det er i hvert fald min hypotese, at sommeren i år bliver sådan ;) Hvis der er noget, der minder mig en god ferie sydpå, eller fører mit sind tilbage til de hyggelige sommerstunder herhjemme, må det næsten være en frisk parfume med masser af citrusnoter. I dette lille skriv har jeg derfor samlet 11 af de bedste dufte, der beriget med noter af citrus. Let’s go!

Læs Mere