• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Få Emily Salomons bedste tips til dit baderitual

Vores ambassadør for Matas Striberne, Emily Salomon, guider her til et skønt og opkvikkende sommerbad, der genoplader batterierne og plejer huden med nærende avocadoolie og stimulerer sanserne med mild, dejligt duft.

I denne artikel guider Emily Salomon til, hvordan hun med Stribernes Avocado-serie med duft bedst får lidt selvkærlighed og pauser ind i en travl hverdag.

En sanselig oplevelse

I går aftes, da min lille baby var puttet til natten, tog jeg mig det dejligste sommerbad. Med blomster i karret (for next level luksusfølelse, alt godt fra haven) og de nye, lækre avocadoprodukter fra Matas Striberne. En lille ø af egenomsorg for den nybagte mor.

Det der med at gøre badet til en særligt sanselig og selvforkælende oplevelse er jeg fan af. Det behøver ikke at tage alverdens tid, ej heller kræve et badekar - mere om det senere - men det er sådan en dejlig måde at lade batterierne lidt op.

"Man kan ikke hælde af en tom kop", sagde min kloge mormor, og den læresætning, har jeg taget til mig. Og forsøger at minde mig selv om den i dagligdagen med to små børn. At jeg simpelthen tager mig tiden til de små ting, der gør, at jeg har noget at hælde af til resten af familien.

Matas Striber Avocado-serie

Den ultimative luksus er sådan et karbad, allerhelst som det blev i går, akkompagneret af bland selv slik og iskold hyldeblomstsaft. Med Bachelor på iPad'en imens. Og den lækre kropspleje med masser af nærende avocadoolie fra Matas Striberne. Den nye avocadoserie har også den dejligste, milde duft af citrongræs. Så forfriskende og den er med til at gøre hele badeoplevelsen mere sanselig.


Og opkvikkende - rart for småbørnsmødre og andre trætte typer. Har man kun 5 minutter til et styrtebad, gør den også underværker. Skum showergel'en op i hånden, tag 3 dybe vejrtrækninger, mens du snuser den friske duft ind og sæb derefter hele kroppen ind. Så herligt og i særdeleshed rart ovenpå en varm (og måske søvnløs) nat.Forkæl fusserne

Kunne man godt tænke sig lidt mere spafornemmelse, men ejer man ikke et badekar, så lad mig anbefale følgende: Fodbad. Brug evt. børnenes badekar, hvis sådan et haves. Showercream'en med avocado gør det også glimrende i fodbad og kom også gerne en spiseskefuld havsalt eller to i. Måske lidt blomster. Lav en bakke med noget godt at drikke og lidt knas og hyg dig med en god bog eller serie imens. Eller luk øjnene og snus ind.

Efter endt karbad, brusebad eller fodbad kan jeg varmt anbefale den plejende Matas Avocado Bodycream til tørre fødder og ben og den lettere fugtmættende bodylotion til hele kroppen. Smør ind med strygende, masserende bevægelser og nyd den milde, lækre duft.

God badelyst!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Velduftende nyheder med avocado fra Striberne

Nyhed

Velduftende nyheder med avocado fra Striberne

Af Ida Hinchely Kyhn

Den populære avocado-serie fra Striberne har indtil nu udelukkende kunne fås i en parfumefri version. Men nu kan du få både showercream, bodylotion og bodycreme med en skøn og let duft, som forkæler sanserne. Læs med her, og bliv klogere på den populære serie.

Læs mere
Emily Salomon guider til fine fusser

Vi guider

Emily Salomon guider til fine fusser

Af Emily Salomon

Er du også sløj, når det kommer til at give dine fødder en god omgang kærlighed med fodplejeprodukter? Så guider Emily Salomon dig godt på vej, til hvordan du på en nem og effektiv måde kan gå sommeren i møde med velplejede fødder med blot få steps.

Læs mere
Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Bag om brandet

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Af May Silja Holm

Det kan være svært at vurdere, hvilken hudtype man har og hvilke hudpleje produkter man skal gå efter. May, som blogger under navnet Sydhavnsmor, har skrevet om Matas nye Mild serie, hvor to læsere har testet produkterne.

Læs mere
Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Vi guider

Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Af Cathrine Park

I hudplejens verden er der mange 'hårdtarbejdende’ ingredienser, som desværre ofte bliver overset, selv om de faktisk er afgørende for, at dit hudplejeprodukt dur til noget. Sådan en ingrediens er den intense fugtgiver glycerin, og derfor fortjener den din opmærksomhed.

Læs mere