• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Emily Salomon guider til fine fusser

Er du også sløj, når det kommer til at give dine fødder en god omgang kærlighed med fodplejeprodukter? Så guider Emily Salomon dig godt på vej, til hvordan du på en nem og effektiv måde kan gå sommeren i møde med velplejede fødder med blot få steps.

Når det kommer til fodpleje, har det aldrig været førsteprioritet på Emily Salomons to-do list på tråds af, at det ikke kræver særlig meget. I dag indgår en daglig fodplejerutine lige så vel som en hudplejerutine i Emily Salomons dagligdag. Læs med her, hvor hun guider til en enkel men yderst effektiv fodplejerutine, som alle let kan implementere ind i hverdagen.

Først og fremmest..

I skal nok slippe for at se et (nær)billede af mine fødder, bare så vi har det på det rene og I således tør scrolle ned ad indlægget. For selvom de nu er yderst velplejede og bløde og fine, så stod jeg altså ikke forrest i køen, da der blev uddelt fødder. Eller jo, for de har tjent mig (og tjener mig) mere end godt og de er yderst gode at gå og ikke mindst løbe på. Og det er jo ret beset det vigtigste.

​​​​​​​

Men kønne, det er de altså ikke. De er små, men brede. Lidt som en andefod. Og med pølsetæer. Da jeg var højgravid sidste sommer, fik jeg en lækker pedicure og lagde resultatet på stories på instagram. Indtil flere søde, medfølende følgere skrev noget à la “Puha, kan godt huske, da jeg var gravid og mine fødder hævede helt op og bandt væske”. Sagen var blot den, at mine fødder ikke var hævede. Og at jeg ikke bandt væske. Mine fødder så ud akkurat som de plejer, hehe.


Slut med vinterforsømte fødder i sandalerne

Nuvel, nok om mine fødders udseende. Eller faktisk handler resten her om, hvordan man forbedrer både udseende på konvolutterne, men også funktionaliteten OG samtidig har det lækkert og får sig en tiltrængt pause. Slet ikke tosset vel?


For jeg må være ærlig at indrømme, at lige så flink som jeg er til ansigtspleje, lige så sløj er jeg til at ordne fusserne. Det er som om jeg aldrig når så langt ned (bogstaveligt talt) i mit skønhedsplejeregime. Hvilket er slut nu, for jeg gider ikke længere være hende, der flover sig over vinterforsømte fødder i sandalerne eller som må undskylde overfor hende på måtten bagved til yoga, når jeg svinger en tør hæl bagud i luften.


En enkel, effektiv fodplejerutine

Og det er også fjollet, for de kræver egentlig ret lidt for at være pæne og i topform sådan nogle fødder. Med mindre man har særlige problemer selvfølgelig, og må til fodterapeut, men derfor har fødderne stadig godt af lidt kærlig, hverdagspleje alligevel.

Matas Striber fodplejeserie 

Så nu har jeg sat ind. Med fodcreme hver aften og et ugentligt fodbad først med fodscrub og siden efterfulgt af 15 minutter i blød med fodbadesalt og/eller fodbadeolie. Og så lagde jeg indledningsvis ud med en god fod- og hælkur til at komme et par tørre sprækker til livs.


Hele molevitten er fra Matas Striber, hvilket fremkalder søde sommerminder. Min mormor havde nemlig selvsamme stribede fodbadesalt og når jeg fik fodbad i sommerhus hos mine bedsteforældre (noget af det bedste jeg vidste), var det med den i vandet. Fødderne er allerede helt fine ovenpå en uges kærlig pleje. Tænk at der ikke skulle meget mere til.

Fodbad: Balsam for sjælen

Og så kan jeg VARMT anbefale fodbad til både trætte mødre og alle andre, der kunne tænke sig lidt overskuelig hverdagsluksus. Eller til de gravide, hvad end de binder væske og har hævede fødder eller ej.


En balje at stikke fusserne i om aftenen foran fjernsynet, eller mens man sidder med en god bog. Det er lykken. Som balsam for sjælen. Eller om ikke andet fødderne. Tilsætter man is og vin (altså ikke til fodbadet, men som traktement til den fodbadende) bliver det dobbelt godt!


Relaterede artikler

 Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Vi guider

Gå foråret i møde med bløde og velplejede fødder

Af Benedikte Lundberg

Foråret står for døren, og inden vi får set os om, byder vi velkommen til den danske sommer endnu engang. Yes! Med det sagt betyder det, at fødderne snart bliver sat fri igen, hvorfor der er særlig god grund til at forkæle dem inden, så de er sandalklar i tide. I indslaget her sætter vi fokus på Matas Natur fodpleje-serie, der sikre bløde og velplejede fødder igennem foråret og hele sommeren.

Læs Mere
Sådan får du sandalklare fødder

Vi guider

Sådan får du sandalklare fødder

Af Alberte Sejling

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at det snart er tid til at finde de åbne sko frem igen. Har vinteren sat sine spor på dine fødder, gælder det om at komme i gang hurtigst muligt med at pleje dem, så de er pæne og bløde til, når sandalsæsonen starter.

Læs Mere
Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Vi guider

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Pas godt på dine fødder med pedicure og fodpleje, for de bærer rundt på dig dag ud og dag ind og skal stå model til lidt af hvert. Vi guider dig til, hvordan du passer og plejer dine fødder som en professionel.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere