• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Bag om brandet

Det er let at træffe et allergivenligt valg

Vi passer på dig. Når du vælger produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning, har eksperter gennemgået samtlige ingredienser og deres oprindelse. Det er din sikkerhed for et allergivenligt valg.

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic er din tryghed, når det gælder hudallergi. Det gælder både, hvis du har hudallergi, eller ønsker at minimere risikoen for hudallergi hos dig selv og din familie.

Høj faglighed bag hver eneste produktvurdering

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic bygger på en høj faglighed og insisterende grundighed i vurderingen af produkter. I teamet bag allergimærkningen sidder dygtige fageksperter, der har en solid viden inden for toksikologi, sundhed, kemi, biologi og hudallergi.Produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic

Hver gang en producent ansøger om at få vurderet om et produkt kan bære Astma-Allergi Danmarks allergimærke, laves der en grundig gennemgang af samtlige indholdsstoffer i produktet. Vi kigger også på relevante forureninger og produktionsprocesser og de anvendte kemikalier for at sikre, at alt, hvad der er til stede i det endelige produkt, er vurderet i forhold til en allergirisiko. Lever et produkt ikke op til allergimærkningens krav, kan det ikke få Astma-Allergi Danmarks allergimærkning Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic.
Allergimærkningen samarbejder bredt med hudlæger, forskere i både ind- og udland samt internationale foreninger for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden.

To mærker - et logo

I 2018 blev de nordiske allergimærker forenet til allergimærket Asthma Allergy Nordic, som Astma-Allergi Danmark, Astma och Allergi förbundet i Sverige og Norges Astma- og Allergiforbund står bag.

Baggrunden for et fælles, nordisk mærke er at danne et stærkt internationalt mærke, som udnytter den viden og erfaring, som de tre organisationer har fået gennem de mange års arbejde med allergimærkning – og samtidig levere en troværdig hjælp i en verden med mange konkurrerende interesser, hvor man som forbruger kan have svært ved at finde rundt i afsenderen af de mange mulige mærker.

Astma-Allergi Danmarks logo med den runde blå krans er tydeligt i både Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic logoet. Det gør det nemt for forbrugerne at bruge begge mærker som et trygt pejlemærke, når de vil tage et aktivt valg i forhold til hudallergi. Produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning findes i over 70 lande.Relaterede produkter

(162)
Matas Striber Sollotion SPF 30 Uden Parfume 200 ml
99,95
Optjen 10 point
(36)
Matas Striber Baby Olie 250 ml
47,95
Optjen 5 point

Relaterede artikler

Derfor skal du vælge produkter med Den Blå Krans

Bag om brandet

Derfor skal du vælge produkter med Den Blå Krans

Hver femte dansker er ramt af hudallergi overfor parfume og konserveringsmidler, og tallet er desværre stigende. Du kan selv gøre en hel del for at undgå unødig dette i dine skønhedsprodukter. Astma-Allergi Danmarks Blå Krans er et godt og trygt sted at starte.

Læs Mere
Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere