• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Essentielle efterårsfavoritter til manden

Er du typen, der sværger til én parfume og en helt bestemt ansigtscreme, fordi det er nemt og bekvemt? Med andre ord: Du kan godt lide, når du ved, hvad du får. Bare rolig. Du er ikke den eneste, der har det sådan. Vores erfaring siger os, at de fleste hankønsvæsener kan relatere, og vores mandlige kollegaer er desuden på samme vogn.

Her på Stories redaktionen har vi spurgt vores mandlige kollegaer om, hvad de kigger efter, når de shopper dufte og hudplejeprodukter, og svaret er næsten entydigt over hele linjen: De kigger primært efter produkter, som de allerede har prøvet én gang før, for ”if it ain’t broke, don’t fix it”, som man siger, og det giver jo god mening. Måske appellerer ordsproget ikke til os kvinder, fordi vi elsker at fylde toiletskuffen med alt muligt grej, men for manden er det altså det, der virker – og respekt for det. I dagens indlæg holder vi derfor fokus på to brands, nemlig Mont Blanc og Matas Men, fordi vi mener, at netop disse serier har meget at byde på til manden, der har alt, men alligevel mangler det mest essentielle på hylden: en lækker duft og en god ansigtscreme. Simpelt! Er du på udkig efter førnævnte, kan du, med fordel, læse videre!

En ny, tiltrækkende duft

Mont Blanc blev – i første omgang – kendt for at producere overdådige skriveredskaber, men i dag dækker udvalget også over velduftende dråber, der leveres i maskuline flakoner, som giver badeværelset en mere mandlig dimension.


Legend Eau de Parfum er én af de dufte, du finder i Mont Blancs sortiment, og det er parfumen, der har gjort sig fortjent til dagens spotlight. Der er nemlig tale om en ny, tiltrækkende duft, der vækker opsigt, når den fanger sanserne.


Parfumen er en mere koncentreret version af den originale Legend duft fra Mont Blanc, og derfor vil du opleve en helt anden intensitet. Den nye duft er blevet beriget med ny signatur og duftnoter af violblade og magnolia, der giver mere tæthed, dristighed og mystik. Ikke dårligt – og vi kvinder på redaktionen er i øvrigt ret vilde med den maskuline duft. Den er skabt til ”sove T-shirten”!

(0)
Montblanc Legend Eau de Parfum 100 ml
639,95
DU OPTJENER 64 Point
Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs også

En nem hudplejerutine er vejen frem

Er du typen, der godt kan lide 3-i-1 løsningen? Altså sæben, der både fungerer som shampoo, balsam og kropssæbe?


Så er denne ansigtscreme fra Matas Men helt sikkert noget for dig. Der er nemlig tale om en creme med masser af gode ingredienser og egenskaber.


Men Face Cream trænger hurtigt ind i huden, og den tilfører den rette næring. Resultatet er velplejet og blød hud – ved hjælp af ét produkt. Nemmere bliver det ikke, vel?Ansigtscremen fra Matas Men findes til forskellige hudtyper. Hvis du har en sensitiv hudtype, kan du passende smide Men Face Cream til Sensitiv Hud i kurven. Den vil helt sikkert blive din redning i perioder, hvor huden trænger til et ekstra boost af næring.#Tip! I Matas Men serien finder du generelt et overkommeligt udvalg af plejeprodukter, skægprodukter mv., og vi kan derfor kun anbefale, at du tager et kig i sortimentet. Måske finder du en ny favorit eller 2, der får en fast plads på badeværelseshylden.

Relaterede produkter

(1)
Montblanc Legend Deo Stick 75 g
204,95
DU OPTJENER 21 Point
(1)
Matas Striber Men Shaving Gaveæske
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(1)
Montblanc Explorer Eau de Parfum 100 ml
639,95
DU OPTJENER 64 Point

Relaterede artikler

10 tips til den bedste barbering

Vi guider

10 tips til den bedste barbering

Af Matas

Barberkost og kniv, skraber og gele – en god barbering har mange faconer. Uanset om du er til retro-metoden eller mere moderne værktøjer, guider vi dig til den bedste barbering.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
Kender du Danmarks herreserie #1?

Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Af Benedikte Lundberg

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment med målrettede produkter til stort set ethvert behov

Læs Mere
Sådan plejer du de 3 forskellige skæg stilarter

Vi guider

Sådan plejer du de 3 forskellige skæg stilarter

Af Matas

Skæg er ikke bare skæg. Er du til fuldskæg, hipsterskæg, overskæg eller bare korte stubbe? Skægmoden ser ikke ud til at slippe sit tag lige foreløbig, og stilarterne er mange.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021