• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Foundation-nyhed, der både plejer og forskønner

Det kan lyde for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt at finde makeup-favoritter, der ikke bare fremhæver og forskønner dine bedste sider – men også hjælper med at pleje din hud imens. Vi har set nærmere på det nye foundation-mirakel Your Skin But Better Foundation + Skincare fra IT Cosmetics, og her får du vores begejstrede dom.

Kender du følelsen af, at din hud er småtræt og ujævn? Heldigvis kan du nemt – og hurtigt – komme langt ved at have fundamentet i orden. Bogstavelig talt. For en god foundation er grundlaget for den perfekte makeup – eller såmænd bare det helt naturlige look, hvor huden fremstår sund, jævn og smuk.

Your Skin But Better Foundation

D

IT Cosmetics, som står bag den ultra-populære CC+ Cream, der vandt Costumes Skønhedsfavoritter 2019, har netop lanceret en ny foundation, som både plejer din hud og giver den en strålende finish.
Your Skin But Better Foundation + Skincare, der er udviklet af dermatologer, har nemlig flere hudplejende ingredienser såsom E-vitamin, hyaluronsyre, aloe vera og Vitamin 5.


Udover den hudplejende effekt, adskiller den nye Your Skin But Better Foundation + Skincare sig også fra CC+ Cream på et par andre punkter.

Hvor CC+ Cream med sin cremede konsistens yder fuld dækkeevne, fungerer som dagcreme, fugtgivende serum og primer i ét, imens den tilmed sikrer SPF 50 UV solbeskyttelse, har den nye foundation variant en noget lettere konsistens og en medium dækkeevne.

Der er altid en nuance til dig

Så har du kun brug for en let foundation, der lægger sig som et næsten usynligt lag, har du her det perfekte match. Den fugtgivende, lette formel er ovenikøbet supernem at anvende og passer til alle hudtyper - og eftersom Your Skin But Better Foundation + Skincare fås i hele 24 nuancer, kan du altid finde præcis den variant, der passer lige netop dine behov og farvetone.

Det betyder også, at selvom din kulør måske ændrer sig lidt i takt med årstiderne, er der altså altid en nuance, der matcher dig året rundt, hvis det skulle være nødvendigt at variere lidt.


Relaterede artikler

Hudplejerutine fra IT Cosmetics

Vi guider

Hudplejerutine fra IT Cosmetics

Af Anja Mille Blum

Har du hørt om IT Cosmetics, har du højst sandsynligt også hørt om Your Skin But Better CC+ Cream. Men det er ikke deres bedst sælgende makeupprodukt, det skal handle om i dag – for faktisk har IT Cosmetics også en række hudpleje-darlings i deres sortiment, og det er dém, vi dykker ned i her i artiklen.

Læs Mere
IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Bag om brandet

IT Cosmetics vil ændre opfattelsen af skønhed

Af Anja Mille Blum

Skønhed har mange ansigter, former og facetter, og det, at føle sig skøn og smuk, hænger ofte sammen med, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke bare fokus for IT Cosmetics nyeste kampagne, Real Women, men faktisk er det en af deres kernemissioner. Er du nysgerrig, så læs med, når vi dykker ned i det populære amerikanske brand.

Læs Mere
De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Bag om brandet

De ultimative favorittter fra IT Cosmetics – Top 5

Af Isabel Marschall Thostrup

Det populære amerikanske brand, IT Cosmetics, fås ekslusivt hos Matas, som det eneste sted i Danmark! Hvis du er ligeså begejstret, som vi er, så tag et kig på de allermest populære produkter fra mærket, og hør hvorfor det netop er dem, der er best sellers.

Læs Mere
Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Vi guider

Få Din Foundation Til At Holde Hele Dagen

Af Cecilia Demant

Det er ret ufedt at bruge tid om morgenen på at lægge en pæn base, som så på mystisk vis er forsvundet inden frokost. Heldigvis er der meget man kan gøre for at forlænge holdbarheden af sin foundation.

Læs Mere