• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Gillian Jones sætter fokus på plastikforurening

Gillian Jones, der siden 2008 har været førende indenfor brugen af genanvendt plastik i produktionen af kosmetiktasker og makeup punge, er gået sammen med kunstner René Holm, for at sætte fokus på problemet med plastikforurening i naturen. Med afsæt i kunstværket ”It´s never too late” lancerer Gillian Jones nu en serie med kosmetiktaske, makeup pung og beautyboks. En anderledes og smuk serie med fór af genanvendt plastik.

Vi skal passe på vores natur og vores planet. Hver dag produceres der i gennemsnit 820.000 tons plastik verden over. Desværre ender meget af den plastik i vores natur, og det er en katastrofe for dyreliv og for miljøet. Gillian Jones har siden 2008 været fortaler for genbrug af plastik, og bruger årligt over 600.000 plastikflasker i produktionen af deres kosmetiktasker og makeup punge.


Desværre er dette kun en beskeden hjælp i kampen mod plastikforurening, og Gillian Jones vil nu sætte flere sejl ind for at stoppe plastikforurening.

Gillian Jones Urban Travel linje

Gillian Jones nye serie fra Urban Travel linjen, tager afsæt i kunstværket ”It´s never too late” af René Holm, og illustrerer smukt en pige der samler affald op i en skov.


Værket stiller skarpt på hvordan vi hver især kan gøre en forskel: Ved at samle vores plastikaffald i naturen op!


Og netop i dag, hvor der er langt mere fokus på genbrug og bæredygtighed, rammer værket lige ned i denne bevidsthed.


Gillian Jones Urban Travel linje, er produceret med så lidt co2 aftryk som muligt, og har et stort udvalg af prints der kan mixes og matches. Alle kosmetiktasker og makeup punge har fór lavet af rPET (genanvendt plastik).

Gillian Jones Kosmetiktaske It's Never Too Late
199,95
Førpris 249,95
Optjen 20 point
Gillian Jones Makeup Pung It's Never Too Late
159,95
Førpris 199,95
Optjen 16 point
Gillian Jones Beautyboks It's Never Too Late
279,95
Førpris 349,95
Optjen 28 point

Relaterede produkter

Gillian Jones Toilettaske sort quilt
159,95
Førpris 199,95
Optjen 16 point
(9)
Gillian Jones Toilettaske klassisk sort PU
239,95
Førpris 299,95
Optjen 24 point
(26)
Gillian Jones Check-in-bag
stk. 23,95
Førpris 29,95
Optjen 3 point
(11)
Gillian Jones Beauty boks sort quilt
199,95
Førpris 249,95
Optjen 20 point
Gillian Jones Toilettaske med 3 Rum i GJ Signatur GJ Signatur
359,95
Førpris 449,95
Optjen 36 point

Relaterede artikler

612.000 plastikflasker om året…

Vi guider

612.000 plastikflasker om året…

Af Matas

Bliver brugt til at lave foret i alle Gillian Jones’ kosmetiktasker og makeup punge. Så når du køber en Gillian Jones kosmetiktaske eller makeup pung, får du ikke kun kvalitet og luksuriøst design, men du er også med til at mindske plastikforureningen i verdenshavene.

Læs Mere
LastSwab: Genanvendelig og bæredygtig vatpind

Bag om brandet

LastSwab: Genanvendelig og bæredygtig vatpind

Af Amalie Schiller

LastSwab er en genanvendelig vatpind, som er et miljøvenligt alternativ til den traditionelle vatpind. Den kan bruges mere end 1000 gange og så er den utrolig nem at rengøre. Der findes to udgaver af den genanvendelig vatpind som du kan lære meget mere om her.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage