Menu
Vi guider

Den perfekte guide til GlamGlows ansigtsmasker

Ansigtsmasker er udviklet for at du kan styrke din hudplejerutine med et produkt, der målrettet hjælper dig med dine største bekymringer. Vi guider til dig GlamGlows bedst sælgende masker.

GLAMGLOW er et innovativt hudplejemærke, der har meget aktive produkter med øjeblikkelig virkning. Her kan du blive lidt klogere på, hvordan deres Best Seller ansigtsmasker kan hjælpe dig.

Tag udgangspunkt i din hudtype

Når du skal vælge en ansigtsmaske, skal du tage udgangspunkt i din hudtype. Har du f.eks. mest tør hud, fine linjer eller store porer? Derefter skal du vurdere, hvordan din huds tilstand er, da den løbende kan ændre sig. F.eks. kan din hud have tendens til rødme eller være mere tør end sædvanligt, når det er vinter. Er din hud stresset, kan den reagere ved at give bumser.

Om GLAMGLOW

GLAMGLOW er et hudpleje brand med innovative produkter, der effektivt kan afhjælpe dine hudproblemer og samtidig giver dig en sexet glød. Produkternes teksturer, dufte og effektivitet er designet, så din hudplejerutine bliver sjov og giver synlige resultater.

GLAMGLOWs patenterede teknologi TEOXI er baseret på te med naturlige ingredienser og antioxidanter, der giver dig øjeblikkelig virkning. Flere af de populære ansigtsmasker har vundet internationale priser ved bl.a. ELLE Beauty Awards. Uanset din hudtype og udfordring kan du finde et GLAMGLOW produkt, der kan hjælpe dig.

Ansigtsmaske mod de første rynker – YOUTHMUD Glow Stimulating Treatment Mask

YOUTHMUD er en effektiv anti-aging ansigtsbehandling på 10-minutter. Ved hjælp af en let eksfoliering, udjævner masken dine fine linjer og rynker samt efterlader huden blød og glat.


Det patenterede TEAOXI-kompleks med grønne teblade, er rig på antioxidanter og anti-age ingredienser, der opstrammer og lysner huden. Vulkanske pimpsten eksfolierer huden mens kaolin ler fjerner urenheder uden at udtørre huden.

Ansigtsmaske mod uren hud og hudorme – SUPERMUD Clearing Treatment Mask

SUPERMUD er en dybderensende ansigtsmaske, der fjerner urenheder, døde hudceller og mindsker synligheden af hudorme. Den minimerer porer og fjerner overskydende olie i huden – oplagt at bruge i T-zonen for et øjeblikkeligt resultat.


SUPERMUD indeholder det patenterede TEAOXI-kompleks med eukalyptusblade samt Super Six Acid Blend, der er en unik og innovativ blanding af 6 forskellige AHA og BHA syrer samt aktivt kul. Det er en avanceret ler ansigtsmaske, der matterer huden, eksfolierer og giver en fantastisk sexet glød.


SUPERMUD kan med fordel anvendes som spot treatment på de udsatte områder, hvor der er bumser, men anbefales ikke til sensitiv hud.  

Den ultimative guide til ansigtsmasker

Vi guider

Den ultimative guide til ansigtsmasker

Sheet masker, kulmasker, lermasker og peel off masker… Det kan være svært at vælge den helt rigtige ansigtsmaske til netop din huds behov (og måske føler du endda, at du har brug for mere end én?) Følg guiden her og få et overblik over de forskellige masker og deres funktion.

Læs også

Ansigtsmaske mod store og grove porer på 60 sekunder - INSTAMUD 60 sec. Pore Refining Mask

INSTAMUD er en effektiv ansigtsmaske, der giver ensartet hudtone og struktur, gør huden blød og minimerer dine porer på bare 60 sekunder. Når du påfører den lilla ler maske, forvandler konsistensen sig til mikrobobler, der stimulerer og forfrisker huden.


INSTAMUD indeholder det patenterede TEAOXI-kompleks med heksehassel, aloe vera og lakridsrod, samt de naturlige ingredienser, bentonite og kaolin ler.

Ansigtsmaske til tør og irriteret hud – BERRYGLOW Probiotic Recovery Mask

BERRYGLOW beroliger irriteret hud og beskytter hudens fugtbarrierer på 10 min. Den genopbygger din hud, modvirker fine linjer og rynker samt udjævner hudtonen.


Hyaluronsyre og jojobaolie giver intens fugt, antioxidanter fra bær, rødbeder og hibiscus giver nærig til huden, mens probiotika balancerer hudens naturlige mikrobiom.  


BERRYGLOW ansigtsmasken giver en sexet glød mens den dufter dejligt af bær og har en konsistens lignende yoghurt.

Opstrammende ansigtsmaske – GRAVITYMUD Firming Treatment Mask

GRAVITYMUD er en innovativ 20 min. peel-off maske, der øjeblikkeligt løfter og opstrammer huden. Den giver ensartet hud og er derfor også perfekt som pre-makeup treatment, så makeuppen lægger sig bedre.


GRAVITYMUD indeholder det patenterede TEAOXI-kompleks med heksehassel, lakrids og lægestokrose, der toner huden, giver en sexet glød og et øjeblikkeligt ansigtsløft. Den forvandles fra hvid til krom og dufter af Piña Colada. Kan anvendes af alle hudtyper.

Ansigtsmaske til tør hud – THIRSTYMUD Hydrating Treatment

THIRSTYMUD giver øjeblikkelig, vedvarende fugt til huden og efterlader den blød og hydreret. Den cremede ler maske dufter af kokos og giver dig en sexet glød.


THIRSTYMUD indeholder naturlige ingredienser som hyaluronsyre og det patenterede TEAOXI-kompleks med olivenblade, kokos, ingefær samt honning.  


Kan både bruges som maske i 10-20 min. 2-3 gange om ugen eller som maske henover natten for det ultimative fugtboost. Masseres efterfølgende ind i huden. Kan med fordel anvendes efter barbering pga. de plejende og fugtgivende egenskaber.

Ansigtsmaske til pigmentforandringer og pigmentpletter – FLASHMUD Brightening Treatment Mask

FLASHMUD er en kaolin ler maske, der giver en mere ensartet og jævn hudtone. De naturlige ingredienser hjælper mod pigmentpletter, pigmentforandringer og giver dig en strålende glød.


FLASHMUD indeholder det patenterede TEAOXI-kompleks med birkeblade, der forbedrer og afbalancer hudtonen samt modvirker hyperpigmentering.


Det er en 20 min. ansigtsbehandling. Første gang ansigtsmasken anvendes, anbefaler vi, at du bruger den 3 dage i træk for at få optimale resultater. Derefter anvendes den 2-3 om ugen for at bevare den smukke hud.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Vi guider

Serum og booster: Hvilke passer til dig?

Af Isabel Marschall Thostrup

Du kender helt sikkert den løftede pegefinger om, at du bør rense din hud dagligt og bruge en god creme. Så langt så godt. Men hvad med hudplejetrinnet lige midt imellem de to – nemlig serum og boostere? Skal du også bruge det? Og hvilken passer i så fald til din hud? Det kan du få en mini-guide til her.

Læs Mere
Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere
Din guide til Smashbox primere

Vi guider

Din guide til Smashbox primere

Med en ansigtsprimer får du din makeup til at holde længere samtidigt med, at du skaber den perfekte base til dit makeup look. Her kan du finde netop den Smashbox primer, der passer bedst til dig og din hudtype.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere