Menu
Vi guider

Træningsprogram med 6-Directions populære sliders

Bliv klogere på glidetræning når vi sammen med 6-Directions guider dig til denne træningsform og giver dig et gratis træningsprogram, som passer til alle niveauer, nybegynder som øvet.

Har du prøvet at træne med sliders eller glideskiver, som de også bliver kaldt? Træningsformen er faktisk langt fra ny. Men indenfor det sidste års tid er glidetræning blevet populært som aldrig før. Det afspejler sig også i det træningsudstyr, der er kommet på markedet for at understøtte den populære træningsform. I denne artikel har 6Directions udviklet et gratis træningsprogram til dig, hvor du, ved hjælp af 6D sliders, kan få trænet hele kroppen med 6 enkle øvelser. Træningsprogrammet kan tilpasses alle niveauer og kommer kroppen godt igennem.

Det startede tilbage i 2008  

6D Sliders er udviklet af Nicolas, der er CEO og founder af 6Directions. Nicolas har været professionel træner i fitnessbranchen siden 2002. Han har stor lidenskab for motion og sport. Ikke mindst på grund af hans baggrund som elitetennisspiller.


I 2008 eksperimenterede Nicolas første gang med slidetræning. Siden udviklede han 6D SLIDING, et træningskoncept, som er afprøvet og anvendt med succes i mange forskellige kategorier – da det stort set kan tilpasses alle træningsformål. Om det er til børn eller vokse, elitesport eller genoptræning, på farten eller derhjemme.


6D Slideren fra 6-Directions er et simpelt effektivt og ikke mindst “legende” træningsredskab, som du kan have med overalt og du kan træne hvor og når som helst.

Om slidetræning med 6D sliding  

  • Skånsomt for muskler og led, da der trænes under spænding med konstant kontakt med gulvet.
  • Intensiv helkropstræning: Mange muskler inklusive kropsstammen, core, er aktive under hver bevægelse
  • Principperne og grundøvelserne i slidetræning er enkle men effektive og kan nemt tilpasses alle niveauer
Lægens råd: Sådan styrker du din mentale sundhed

Vi guider

Lægens råd: Sådan styrker du din mentale sundhed

Læge Charlotte Bøving giver her tre gode råd i en tid, der er præget af alvor og afsavn. Måske føler du dig ekstra udfordret og glemmer at trække vejret dybt? Se med her, og bliv husket på hvordan du styrker både din fysiske og mentale sundhed.

Læs også

Om 6D Slideren  

  • Den helt rigtige pasform, der passer til både hænder og fødder.
  • En behagelig slidstærk nylon overflade, der sikrer et fast greb i alle øvelser.
  • En særlig underside af komprimeret fleece, som giver den bedst mulige friktion på glatte underlag.
  • Et materiale der holder formen og sikrer kontakt og glideevne ligemeget hvor du placerer dine hænder eller fødder
  • Et bæredygtigt, unikt og smart træningsredskab, som kan kombineres med andet træningsudstyr.
  • Et handy og letvægts træningsudstyr, som nemt kan bruges derhjemme, i træningscenteret eller på rejser.

Træningsprogrammet  

Nicolas har herunder sammensat et simpelt men effektivt træningsprogram, som du kan tage udgangpunkt i når du vil i gang med at træne med 6D Sliders.


Slidetræningsprogrammet er nøje sammensat således at alle kan være med. Det eneste du har brug for, er et sæt sliders og så er du allerede i gang med at træne din styrke, udholdenhed og stabilitet – i både over og underkrop.

​​​​​​​

I videoen herunder kan du se hele træningsprogrammet. Det tager samlet 18 minutter og så er du trænet godt igennem - rigtig god fornøjelse!


1

6D Slideren

6D SLIDING Care - er en lille taske med 2 x Slider inkl.  en online kode til flere træningsøvelser med 6D Slideren.


Sliderne i 6D SLIDING CARE pakken er udført i et materiale og design, der specikt forbedrer din core muskulatur, styrke og stabilitet.


Med slideren kan du forbedre specifkke træningsøvelser som vil intensivere din restitution.


Du kan træne hele bevægapparatet og forebygge skader ved brug af slideren.

2

6D Slideren

6D SLIDING Pro-sæt indeholder 4 sliders og er utrolig populært.


Det er et rigtig godt valg for alle der vil drage fordel og nytte af den ultimative "glide træning".


Træning med sliders kan kombineres med et utal af andre træningsprodukter, eller stå alene og anvendes til en række unikke træningsøvelser.


Uanset om man er begynder eller elite, så er effekten stor.


6D Sliding pro sæt leveres komplet med 4 6D kvalitets sliders, i en lækker kvalitets taske, sammen med en træningshåndbog og adgang til vores online træningsbibliotek.

Relaterede artikler

Giv energien og humøret et boost

Vi guider

Giv energien og humøret et boost

Af Matas

De fleste kender til at være trætte og ikke have det store overskud til nye eller igangværende projekter. Det kan der være mange årsager til, men heldigvis kan du ved selv små livsstilsændringer gøre noget ved problemet. Og bonussen ligger lige for i form af mere overskud og et gladere dig.

Læs Mere
Giv kroppen lidt ekstra hjælp og støtte i hverdage

Nyhed

Giv kroppen lidt ekstra hjælp og støtte i hverdage

Matas SportsCare har udviklet to nye effektive produkter, der er velegnet til genoptræning, forebyggelse af skader og generel støtte i hverdagen.

Læs Mere