Tilbage
Se alt i
Vi guider

Grøn hudpleje med god samvittighed

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Vil du gerne have flere naturlige produkter hjem på din hylde? Eller går du måske allerede efter de økologiske produkter? Her får du et overblik over nogle af de naturlige og grønne mærker, som vi fører i Matas, så du selv kan lære at navigere.

Naturlig hudpleje:


Matas Natur

Matas Natur er hudpleje med økologisk indhold og naturlige, skånsomme ingredienser med en lækker konsistens og veldokumenteret effekt.

To af de tre hudplejeserier er med mild duft og én er helt uden parfume. Den lyse hudplejeserie uden parfume er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.


Alle tre serier er Svanemærket og udviklet med ingredienser, der tager særligt hensyn til dig og miljøet. Det betyder, at de bl.a. er uden farvestoffer, parabener, MI og phthalater.REN

Det britiske naturmærke, REN, er omhyggelig med at undgå hudirriterende ingredienser. Produkterne er fremstillet på naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer som parabener, farvestoffer eller syntetisk parfume. Og så er produkterne tilmeld genbrugsvenlige.


Siden RENs lancering i 2000 har mærket fået kultstatus hos både forbrugere og skønhedsbloggere.


Ren Evercalm Global Protection Day Cream 50 ml
340,00
Optjen 34 Point
Ren Rosa Centifolia™ Cleansing Gel 150 ml
170,00
Optjen 17 Point
Ren EVERCALM™ Anti-Redness Serum 30 ml
340,00
Optjen 34 Point
Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask 50 ml
390,00
Optjen 39 Point

Rudolph Care

Rudolph Care er hudpleje, der både er økologisk og bæredygtigt. Produkterne fra Rudolph Care er ren luksus kombineret med aktive ingredienser, der søger for, at huden får den pleje, den har behov for – uanset om det er på kroppen eller i ansigtet.


Alle produkter er helt fri for skadelig kemi, æteriske olier, og de 26 allergene parfumestoffer, som EU advarer mod.Evolve

Evolve blev grundlagt for at gøre det lettere for dig at være sund og grøn i hverdagen. Mærket består af håndlavede, økologiske og naturlige hud-, krops- og hårprodukter.


Alt er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og naturlige superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske og laves i små serier for at sikre det højeste niveau af friskhed.
Evolve Hyaluronic Serum 200 30 ml
299,00
Optjen 30 Point
Evolve Daily Renew Facial Cream 60 ml
249,00
Optjen 25 Point
Evolve Hyaluronic Eye Complex 10 ml
169,00
Optjen 17 Point
Evolve Daily Detox Facial Wash 100 ml
169,00
Optjen 17 Point
Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Spot Trenden

Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Havtorn, det lille gule bær, som har været kendt i årtusinder, er blevet genopdaget både i hudpleje som kosttilskud og i det nye nordiske køkken. Læs med og bliv klogere.

Læs også

My Moments

Produkterne fra My Moments er baseret på plejende ingredienser fra naturen. Serien, der er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, en hel buket blomster samt olier fra raps og hvedekim – flere af dem er økologiske.


My Moments er made by Matas, og det betyder, som altid, at produkterne er produceret uden de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer, og at de er fri for phthalater, farvestoffer, MI og parabener.


My Moments Wash & Glow Shower Gel 240 ml
99,95
Optjen 10 Point
My Moments Mindful Deluxe Body Oil 100 ml
99,95
Førpris 159,95
Optjen 10 Point
My Moments Wake Up Souffle Body Butter 200 ml
159,95
Optjen 16 Point
My Moments Helping Hand Cream 75 ml
99,95
Optjen 10 Point

Aurelia

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika. Probiotika hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv. Resultatet er en mere klar og strålende hud - fri for rødme og inflammation.


Aurelias probiotika beroliger hudens immuntriggere og aktiverer hudens evne til at reparere sig selv og booster den naturlige proces, der genopretter kollagen, elastin og sunde celler.


Prøv eksempelvis den naturlige, aluminiumsfri deodorant, der er en af mærkets bestsellers.


Aurelia Botanical Cream Deodorant 50 g
195,00
Optjen 20 Point
Aurelia Cell Repair Night Oil 50 ml
575,00
Optjen 58 Point
Aurelia Miracle Cleanser 120 ml
395,00
Optjen 40 Point
Aurelia Probiotic Concentrate
395,00
Optjen 40 Point

Tromborg

Hos Tromborg er kun de bedste ingredienser gode nok. Derfor bruger de økologisk certificerede æteriske olier og økologisk certificerede planteekstrakter fra bl.a. calendula, passionsblomst, granatæble, som alle tilfører huden fugt og energi på en nem, hurtig og effektiv måde.


Kun de reneste økologisk æteriske olier er brugt, for ud over at virke aktivt har de også en fantastisk terapeutisk effekt.


Tromborg Deluxe Face Cream 50 ml
480,00
Optjen 48 Point
Tromborg Moisturizing Facial Mask 50 ml
680,00
Optjen 68 Point
Tromborg Cleansing Foam 150 ml
280,00
Optjen 28 Point

Sard Kopenhagen

SardKopenhagen er, som man måske kan tyde ud fra navnet, både udviklet og produceret i Danmark. Basen i produkterne består af argan-, mandel- og abrikoskerneolie.


Det er en innovativ multifunktionel serie af produkter, der er baseret på 100% rene og naturlige olier og ingredienser. Hudplejen er tilpasset alle hudtyper – også de, der har tendens til at være sensitive. ​​​​​​​


Melissa

Mellisa er naturbaserede produkter, der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. De tror på, at naturen er det bedste for huden.


Emballagen er delvist genbrugsmateriale, ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet er mærket med det nordiske miljømærke Svanen. Produktionen af produkterne foregår lokalt i Hørsholm i nordsjælland.​​​​​​​

Mellisa Multivitamin Creme 50 ml
199,00
Optjen 20 Point
Mellisa AHA Urtelotion 150 ml
139,00
Optjen 14 Point
Mellisa Multivitamin Shampoo 200 ml
89,00
Optjen 9 Point
Mellisa Mineral Serum15 ml
149,00
Optjen 15 Point
Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Bag om brandet

Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Mellisa fremstiller økologiske hudplejeprodukter på deres egen fabrik i Hørsholm, hvor de selv styrer hele processen - fra råvarerne blandes til de færdige cremer kommer på flaske.

Læs også

NUXE

Hos NUXE er et fransk luksus hudplejemærke, som er kendt fra de franske apoteker.


Natur og luksus er de grundlæggende værdier for det ekstremt populære mærke. NUXE er for dig, der har et ønske om at bruge både naturlig og bæredygtig hudpleje, der samtidg har maksimal fokus på wellness og luksus. ​​​​​​​

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil 100 ml
285,00
Optjen 29 Point
Nuxe Rêve de Miel Lip Balm 15 ml
130,00
Optjen 13 Point
Nuxe Moisturizing Body Lotion 24H 200 ml
175,00
Optjen 18 Point

Balance Me

Balance Me er rene, naturlige skønhedsprodukter, der virker. Med innovative og naturligt aktive ingredienser mikset og rene æteriske olier bliver hudplejeserien fra Balance Me til.

​​​​​​​

På grund af de rene og naturlige ingredienser kan produkterne bruges til alle hudtyper hver dag – med god samvittighed.


Balance Me Intensive Wrinkle Repair 50 ml
284,76
Førpris 355,95
Optjen 29 Point
Balance Me Radiance Face Oil 30 ml
280,00
Førpris 350,00
Optjen 28 Point
Balance Me Balancing Face Moisturiser 50 ml
232,00
Førpris 290,00
Optjen 24 Point

Origins

Origins laver hudplejeprodukter, der er naturlige og effektive.


Hos Origins tager man udgangspunkt i naturen og får bekræftet effekten gennem videnskaben. På den måde skaber man virkningsfulde produkter af planter, økologiske ingredienser og både terapeutiske og 100% naturlige æteriske olier.


Relaterede produkter

Weleda Lavendel Body Oil 100 Ml
155,00
Optjen 16 Point
Dr. Hauschka Ansigtsolie 30 ml
210,00
Optjen 21 Point
Juhldal Face & Body Oil 50 ml
69,95
Optjen 7 Point

Relaterede artikler

Morgenkaffe og ansigtsmaske

Bag om brandet

Morgenkaffe og ansigtsmaske

Af Matas

Se hvordan Christiane Schaumburg-Müller har testet og ladet produkterne fra My Moments blive en del af sin morgenrutine.

Læs Mere
Giv din hud fugt, energi og glød med GinZing™

Bag om brandet

Giv din hud fugt, energi og glød med GinZing™

Af Matas

Gør dig klar til at få et øjeblikkeligt kick og et strålende look med GinZing™-seriens supereffektive energiboostere til huden.

Læs Mere
Tid til detox

Vi guider

Tid til detox

Af Mia Ibsen

Trænger du til en gennemgående udrensning af kroppen? Vi guider dig til, hvordan du renser ud - uanset om det er hud, hår eller kroppen.

Læs Mere
Dit sunde 2018

Vi guider

Dit sunde 2018

Af Trine Brøndsted

Hvad byder 2018 egentligt på, når det kommer til helse og sundhedstrends?

Læs Mere