Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Er naturlig hudpleje vigtig for dig, og har du ikke lyst til at gå på kompromis med effektivitet og synlige resultater? Så synes vi, du skal læse med her. For der findes nemlig mange skønne produkter med naturlige og økologiske ingredienser, men som også indeholder gode ingredienser som fx AHA, BHA, hyaluronsyre og A-Vitamin. Vi guider dig igennem 15 skønne brands her:

15 hudepleje darlings med naturlige og økologisk ingredienser:

1. NUXE - Naturlig fransk wellness

Du kender måske allerede det populære franske luksus hudplejemærke NUXE, som bl.a. har vundet en Danish Beauty Award for deres vidunderlige olie til ansigt, hår og krop? Fun fact, så er brandet faktisk kendt fra de franske apoteker. Er du ikke bekendt med NUXE, skal du vide, at de grundlæggende værdier for det ekstremt populære brand er natur og luksus. Selv er jeg så heldig at have deres Award vindende Huile Prodigieuse Dry Oil stående i skabet, og jeg kan skrive under på, at den bare er god!


For en perfekt hudplejerutine, så prøv deres Super Serum, som blandt andet indeholder hyaluronsyre og har dokumenteret anti-age effekt. Suppler med Glow Rich Moisturising Cream, som er en rig ansigtscreme, der fugter huden og giver masser af glød samt bidrager til, at huden bliver mere spændstig. Den indeholder blandt andet økologiske olier af argan og macadamianødder, som giver huden en strålende glød.

Nuxe Huile Prodigieuse  Dry Oil 100 ml
100 ml
NuxeHuile Prodigieuse Dry Oil
324,95 kr.
(100)
Nuxe Super Serum 30  ml
30 ml
NuxeSuper Serum
724,95 kr.
(13)2. Dr. Hauschka - Med naturlige ingredienser og udvalgte lægeplanter

Dr. Hauschka har været pionér inden for hudpleje med omtanke for bæredygtighed, siden verden for første gang blev introduceret til brandet tilbage i 1900 tallet. Med et produkt fra Dr. Hauschka kan du forvente et produkt, hvor der hovedsageligt er brugt økologiske ingredienser. Fællesnævner for produkterne er, at de ikke er fremstillet til en bestemt hudtype, men det behov og den tilstand, din hud er i.


En klassisker fra Dr. Hauschka er deres populære Rose Day Cream, som har været til at finde på mange badeværelseshylder i over 30 år. Den plejende creme beskytter den normale, tørre og sarte hud, og så er den særlig god til dig, der har tendens til rødmen og synlige blodkar.


Vidste du, at Dr. Hauschka har en Tinted Day Cream, som giver fugt og ekstra beskyttelse, samtidig med at den udjævner hudtonen? Den er god at bruge over Rose Day Cream for ekstra pleje og en mere strålende hud.

Dr. Hauschka Rose Day Cream 30 ml
30 ml
Dr. HauschkaRose Day Cream
244,95 kr.
(33)
Dr. Hauschka Tinted Day Cream 30 ml
30 ml
Dr. HauschkaTinted Day Cream
254,95 kr.
(14)
Dr. Hauschka Læbebalsam
Dr. HauschkaLæbebalsam
104,95 kr.
(4)
Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Spot Trenden

Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Havtorn, det lille gule bær, som har været kendt i årtusinder, er blevet genopdaget både i hudpleje som kosttilskud og i det nye nordiske køkken. Læs med og bliv klogere.

Læs også

3. REN - Genbrugsvenlig og naturlig

Det britiske naturmærke, REN, bruger de naturlige ingrediensers egne dufte, som efterlader huden med en fornemmelse af velvære. Siden RENs lancering i 2000 har mærket fået kultstatus hos både forbrugere og skønhedseksperter, og jeg forstår godt, hvorfor. Deres værdier er i orden, og produkterne er skønne!

Deres populære Global Protection Cream er spækket med antioxidanter, som efterlader huden fugtig og beroligende. Hvis du ønsker en fornyet glød til dit ansigt, så kan du prøve deres Ready Steady Glow Daily Aha Tonic, som mildt eksfolierer huden og udjævner dens struktur. Brug den på en nyrenset hud, og suppler efterfølgende med et godt serum og en ansigtscreme for optimal fugt og pleje.

REN Clean Skincare Evercalm Global Protection Day Cream 50 ml
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
REN Clean SkincareEvercalm Global Protection Day Cream
394,95 kr.
(19)
REN Clean Skincare Radiance Ready Steady Glow Daily Aha Tonic 250 ml
SPAR 20%ABONNÉR
250 ml
REN Clean SkincareRadiance Ready Steady Glow Daily Aha Tonic
289,95 kr.
(24)
REN Clean Skincare Evercalm Redness Relief Serum 30 ml
SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
REN Clean SkincareEvercalm Redness Relief Serum
484,95 kr.
(14)4. Jurlique - En kombination af urtemedicin og homøopati

Sød historie kort, så skabte biokemikeren Dr. Jürgen Klien og hans kone, Ulrikke, skønhedsbrandet Jurlique sammen. Deres drøm var at genskabe forbindelsen imellem mennesket og naturen, hvorfor deres produkter er en kombination af bl.a. urtemedicin og homøopati (en alternativ behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til at skabe balance i huden).


En af de populære hudpleje helte fra det australske brand er deres Moisture Replenishing Day Cream, der er en kombination af blødgørende ingredienser som avocado, saflorolier, sheasmør og bivoks. Derudover beskytter ansigtscremen mod påvirkninger fra miljøet, og så indeholder den naturligvis også økologiske ingredienser. Win-win!

Jurlique Moisture Replenishing Day Cream 125 ml
125 ml
JurliqueMoisture Replenishing Day Cream
539,95 kr.
(13)
Jurlique Purely Age-Defying Face Oil 50 ml
50 ml
JurliquePurely Age-Defying Face Oil
444,95 kr.
(8)
Jurlique Rosewater Balancing Mist 100 ml
100 ml
JurliqueRosewater Balancing Mist
314,95 kr.
(5)

5. Embryollisse – Kultproduktet, alle vil have fingrene i

Franske Embryolisse er især kendt for deres Lait-Crème Concentré, som er blevet lidt af et kultprodukt verden over – og det med god grund. Det er en supernærende fugtighedscreme, som er brugt af makeupartiser og dermatologer verden over. Den indeholder en unik kombination af vitaminer, fedtsyre og essentielle næringsstoffer, som både genopbygger huden samtidig med at den beskytter fugtbarrieren.

Suppler med Radiant Eye Stick, som er en kølende øjencreme i stick-form, der kan bruges til at lysne øjenomgivelserne og udjævne hudtonen, så huden fremstår mere jævn og lækker. Den hjælper med at reducere mørke rande og poser under øjnene.

Embryolisse Lait Creme Concentre Fugtighedscreme 75 ml
Hot on Social
75 ml
EmbryolisseLait Creme Concentre Fugtighedscreme
209,95 kr.
(148)
Embryolisse Radiant Eye Stick Kølende 4,5 g
4,5 g
EmbryolisseRadiant Eye Stick Kølende
169,95 kr.
(36)
Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Vi guider

Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Har du styr på din hudplejerutine? Det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor har jeg allieret mig med Matas’ egen kosmetiker, Zita, der har sammensat den perfekte hudplejerutine til dig. Følg med i step-by-step guiden her og bliv inspireret til en komplet hverdagsrutine.

Læs også

6. The Organic Pharmacy – Skræddersyet hudpleje til alle hudtyper

The Organic Pharmacy er – som navnet antyder – økologisk hudpleje, som i den grad er testet igennem for at sikre, at alle produkter er af høj kvalitet. Så hvis du ønsker bæredygtige ingredienser af høj kvalitet, som virkelig giver resultater, så er det her, du skal investere!

Vi har her linket til to skønne hudplejehelte, som er et rigtig godt sted at starte, hvis man ønsker en god, naturlig hudplejerutine. Deres Antioxiodant Face Serum indeholder en kombination af hyben, vindruekerner og alfalipoinsyre, som er en stærk kombi, der i den grad giver resultater. Den hjælper med at reducere fine linjer og rynker og beskytter samtidig mod frie radikaler.


Suppler efterfølgende med Antioxidant Face Gel, som er en ansigtscreme i en let gel-form, som er rig på urteekstrakter. Den opstrammer, giver øget elasticitet og reducerer i øvrigt synligheden af porer i huden. Et rigtig godt makkerpar til din badeværelseshylde!

7. Matas Natur - Skånsom for dig og miljøet

Matas Natur er hudpleje med økologisk indhold og naturlige, skånsomme ingredienser med en lækker konsistens og veldokumenteret effekt.


Tre af de fire hudplejeserier er med mild duft og én er helt uden parfume. Den lyse hudplejeserie uden parfume er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.


Alle fire serier er Svanemærket og udviklet med ingredienser, der tager særligt hensyn til dig og miljøet. Det betyder, at de bl.a. er uden farvestoffer, MI og phthalater.

Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin 24H Anti-Age Ansigtscreme 50 ml
SPAR 25%KØB 2
50 ml
Matas NaturAloe Vera & E-vitamin 24H Anti-Age Ansigtscreme
144,95 kr.
(328)
Matas Natur Hampefrø- & Mandelolie Serum 30 ml
SPAR 25%KØB 2
30 ml
Matas NaturHampefrø- & Mandelolie Serum
129,95 kr.
(134)
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Ansigtspeeling 80 ml
SPAR 25%KØB 2
80 ml
Matas NaturAloe Vera & E-vitamin Ansigtspeeling
79,95 kr.
(122)

8. My Moments - Naturlig spaoplevelse

Produkterne fra My Moments er primært baseret på plejende ingredienser fra naturen. Serien, der er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, en hel buket blomster samt olier fra raps og hvedekim – flere af dem er økologiske.


My Moments er made by Matas, og det betyder, at produkterne er produceret uden mærkningspligtige parfumestoffer og 100% fri for farvestoffer.

My Moments My Relaxing Hand Cream 75 ml
2 FOR 1
75 ml
My MomentsMy Relaxing Hand Cream
99,95 kr.
(36)
My Moments My Relaxing Body Lotion 250 ml
2 FOR 1
250 ml
My MomentsMy Relaxing Body Lotion
149,95 kr.
(23)
My Moments My Relaxing Salt Body Scrub 250 ml
2 FOR 1
250 ml
My MomentsMy Relaxing Salt Body Scrub
149,95 kr.
(21)

9. Aurelia - 100% ren botanik

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika. Probiotika hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv. Resultatet er en mere klar og strålende hud - fri for rødme og inflammation.


En af Aurelias absolut bestsellers er deres deodorant med naturlige ingredienser, som har en creme-til-pudder-konsistens.

Aurelia Botanical Cream Deodorant 50 g
50 g
AureliaBotanical Cream Deodorant
194,95 kr.
(47)
Aurelia Cell Repair Night Oil 50 ml
50 ml
AureliaCell Repair Night Oil
599,95 kr.
(8)
Aurelia Miracle Cleanser 120 ml
120 ml
AureliaMiracle Cleanser
+ 2 størrelser
414,95 kr.
(25)

10. Tromborg - Økologisk hudpleje med æteriske olier

Tromborg bruger økologiske æteriske olier samt økologisk planteekstrakter fra bl.a. calendula, passionsblomst og granatæble, som alle tilfører huden fugt og energi på en nem, hurtig og effektiv måde.


Indholdet af økologiske og æteriske olier giver en fantastisk terapeutisk effekt på huden.

Tromborg Deluxe Face Cream 50 ml
50 ml
TromborgDeluxe Face Cream
479,95 kr.
(105)
Tromborg Body and Shower Saltscrub Lemon Grass
Lemon Grass
TromborgBody and Shower Saltscrub
+ 2 størrelser
339,95 kr.
(100)
Tromborg Cleansing Foam 150 ml
150 ml
TromborgCleansing Foam
289,95 kr.
(53)
Redaktionens musthaves fra Tromborg

Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Indrømmet: der er et helt særligt dansk brand, der får mit beauty-hjerte til at banke ekstra hurtigt. Et brand, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære pakket i de smukkeste flakoner, som pynter så fint på badeværelset. Jeg refererer naturligvis til Tromborg, og i indslaget her viser jeg mine absolut favoritter fra selv samme brand.

Læs også

11. SARDkopenhagen

SARDkopenhagen er, som man måske kan tyde ud fra navnet, både udviklet og produceret i Danmark. Basen i produkterne består af argan-, mandel- og abrikoskerneolie.


Det er en innovativ multifunktionel serie af produkter, der er baseret på naturlige olier og ingredienser. SARDkopenhagen er tilpasset alle hudtyper – også den sensitive. ​​​​​​​

SARDkopenhagen Hyaluron Boost Serum No. 3 30 ml
30 ml
SARDkopenhagenHyaluron Boost Serum No. 3
439,95 kr.
(8)
SARDkopenhagen Facial Mist 100 ml
100 ml
SARDkopenhagenFacial Mist
199,95 kr.
(14)
SARDkopenhagen 100% Arganolie 100 ml
100 ml
SARDkopenhagen100% Arganolie
339,95 kr.
(34)
SARDkopenhagen Face and Body Scrub Melon, Fersken, Eucalyptus
Melon, Fersken, Eucalyptus
SARDkopenhagenFace and Body Scrub
194,95 kr.
(16)
SARDkopenhagen Sød Mandelolie 100 ml
100 ml
SARDkopenhagenSød Mandelolie
179,95 kr.
(27)

12. Rudolph Care - Bæredygtig luksus

Rudolph Care er hudpleje med ingredienser, der både er økologiske og bæredygtige. Produkterne fra Rudolph Care er ren luksus kombineret med aktive ingredienser, der søger for, at huden får den pleje, den har behov for – uanset om det er på kroppen eller i ansigtet.


Alle produkter er fri for uønsket kemi, æteriske olier og de 26 allergene parfumestoffer, som er på EUs liste.

Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream 50 ml
50 ml
Rudolph CareAcai Anti-Stress Facial Cream
544,95 kr.
(128)
Rudolph Care Hydrating Cleansing Milk 100 ml
100 ml
Rudolph CareHydrating Cleansing Milk
324,95 kr.
(48)
Rudolph Care To the Rescure Lip Balm 10 ml
10 ml
Rudolph CareTo the Rescure Lip Balm
184,95 kr.
(54)
Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30 50 ml
50 ml
Rudolph CareOrganic Sun Face Cream SPF 30
284,95 kr.
(177)
Rudolph Care A Hint of Summer 50 ml
50 ml
Rudolph CareA Hint of Summer
374,95 kr.
(465)

13. Melissa - Plantebaseret pleje

Mellisa er naturbaserede produkter, som tror på, at naturen er det bedste for huden.


Emballagen er delvist genbrugsmateriale, ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet er mærket med det nordiske miljømærke: Svanen. Produktionen foregår lokalt i Hørsholm i Nordsjælland.

8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs også

14. Mádara - Nordisk økologi

Mádara er et økologisk hudplejemærke fra Letland, og er pioner inden for videnskabelige undersøgelser af vilde, nordiske, økologiske planter.​​​​​​​


Mærket handler med omtanke for vores velbefindende og for de miljømæssige fodspor, vi efterlader. Derfor bruges der kun effektive, naturlige ingredienser, som er høstet på deres egen økologiske landbrugsjord. Derudover er emballagen miljøvenlig og 100% genanvendelig.

MÁDARA Balancing Toner 200 ml
200 ml
MÁDARABalancing Toner
134,95 kr.
(2)

15. Evolve - Håndlavet og vegansk

Evolve blev grundlagt for at gøre det lettere for dig at være grøn i hverdagen. Evolve består af håndlavede hudpleje- og hårprodukter med økologiske og naturlige ingredienser.


Alt er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier og udtræk fra hele verden. Produkterne laves i små serier for at sikre det højeste niveau af friskhed.

Evolve Miracle Facial Oil 30 ml
KUN ONLINE
30 ml
EvolveMiracle Facial Oil
299,95 kr.
(2)
Evolve Miracle Mask 60 ml
KUN ONLINE
60 ml
EvolveMiracle Mask
249,95 kr.
(3)
Evolve Hyaluronic Serum 200 30 ml
KUN ONLINE
30 ml
EvolveHyaluronic Serum 200
309,95 kr.
(28)
Evolve Hyaluronic Eye Complex 10 ml
KUN ONLINE
10 ml
EvolveHyaluronic Eye Complex
179,95 kr.
(10)
Evolve Daily Detox Facial Wash 100 ml
KUN ONLINE
100 ml
EvolveDaily Detox Facial Wash
169,95 kr.
(4)

Relaterede produkter

Nuxe Hand & Nail Cream 50 ml
50 ml
NuxeHand & Nail Cream
94,95 kr.
(110)
Jurlique Balancing Day Care Cream 125 ml
125 ml
JurliqueBalancing Day Care Cream
539,95 kr.
Weleda Lavendel Body Oil 100 Ml
WeledaLavendel Body Oil 100 Ml
169,95 kr.
Juhldal face & body Oil 50 ml, rejsestørrelse
50 ml, rejsestørrelse
JuhldalJuhldal face & body Oil
+ 3 størrelser
69,95 kr.
(156)

Relaterede artikler

8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Vi guider

Kosmetikeren guider: Den komplette hudplejerutine

Af Amalie Kaaris Lund

Har du styr på din hudplejerutine? Det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor har jeg allieret mig med Matas’ egen kosmetiker, Zita, der har sammensat den perfekte hudplejerutine til dig. Følg med i step-by-step guiden her og bliv inspireret til en komplet hverdagsrutine.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.