• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Er du på jagt efter hudplejeprodukter, der sætter fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser? Well, så er du kommet det rette sted hen! I dagens indslag har jeg gjort det ekstra nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger hudplejeprodukter. Fællesnævner for de 14 forskellige brands, jeg introducerer dig til, er, at de enten er certificerede, med økologiske og naturlige ingredienser, veganske eller bæredygtige. Nogle er måske en blanding af det hele? Lad os se på det!

Jeg får tit spørgsmålet fra venner og familie: ''hvilke hudpleje produkter skal jeg vælge, hvis jeg gerne vil have nogle med økologiske ingredienser?''. Da jeg er overbevist om, at det ikke kun er mine nærmeste, der søger svar på spørgsmålet, tænkte jeg, at det vil være en god idé at opsummere nogle af de skønne hudpleje helte, der sætter fokus på særligt økologi. Her kommer de:

14 hudepleje darlings med naturlige og økologisk ingredienser:

1. NUXE - Naturlig fransk wellness

Du kender måske allerede det populære franske luksus hudplejemærke NUXE, som bl.a. har vundet en Danish Beauty Award for deres vidunderlige olie til ansigt, hår og krop? Fun fact, så er brandet faktisk kendt fra de franske apoteker.. Er du ikke bekendt med NUXE, skal du vide, at de grundlæggende værdier for det ekstremt populære brand er natur og luksus. Selv er jeg så heldig at have deres Award vindende Huile Prodigieuse Dry Oil stående i skabet, og jeg kan skrive under på, at den bare er god!

NUXE er et brand for dig, der har et ønske om at bruge naturlig og bæredygtig hudpleje, som samtidg har maksimal fokus på wellness og luksus. ​​​​​​​

2. Dr. Hauschka - Med naturlige ingredienser og udvalgte lægeplanter

Dr. Hauschka har været pionér inden for hudpleje med omtanke for bæredygtighed, siden verden for første gang blev introducerede til brandet tilbage i 1900 tallet. Med et produkt fra Dr. Hauschka kan du forvente et produkt, hvor der hovedsageligt er brugt økologiske ingredienser. Fællesnævner for produkterne er, at de ikke er fremstillet til en bestemt hudtype, men det behov og den tilstand, din hud er i.


En klassisker fra Dr. Hauschka er deres populære Rose Day Cream, som har været til at finde på mange badeværelseshylder i over 30 år. Den plejende creme beskytter den normale, tørre og sarte hud, og så er den særlig god til dig, der har tendens til rødmen og synlige blodkar.

(26)
Dr. Hauschka Rose Day Cream 30 ml
239,95
Optjen 24 point
Dr. Hauschka Facial Toner 100 ml
229,95
Optjen 23 point
Dr. Hauschka Læbebalsam
99,95
Optjen 10 point
Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Spot Trenden

Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Havtorn, det lille gule bær, som har været kendt i årtusinder, er blevet genopdaget både i hudpleje som kosttilskud og i det nye nordiske køkken. Læs med og bliv klogere.

Læs også

3. REN - Genbrugsvenlig og naturlig

Det britiske naturmærke, REN, udnytter at de naturlige ingrediensers egne dufte efterlader huden med en fornemmelse af velvære. De naturlige ingredienser, du finder i RENs produkter, er håndplukket med tanke for, at produkterne skal tolereres godt. Og så er produkterne tilmeld genbrugsvenlige - sådan!


Siden RENs lancering i 2000 har mærket fået kultstatus hos både forbrugere og skønhedseksperter, og jeg forstår godt, hvorfor. Deres værdier er i orden, og produkterne er skønne. High-five, Ren!

4. Jurlique - En kombination af urtemedicin og homøopati

Sød historie kort, så skabte biokemikeren Dr. Jürgen Klien og hans kone, Ulrikke, skønhedsbrandet Jurlique sammen. Deres drøm var at genskabe forbindelsen imellem mennesket og naturen, hvorfor deres produkter er en kombination af bl.a. urtemedicin og homøopati (en alternativ behandlingsform, hvor små doser af udvalgte ekstrakter kan bidrage til at skabe balance i huden).


En af de populære hudpleje helte fra det australske brand er deres Moisture Replenishing Day Cream, der er en kombination af blødgørende ingredienser som avocado, saflorolier, sheasmør og bivoks. Derudover beskytter ansigtscremen mod påvirkninger fra miljøet, og så indeholder den naturligvis også økologiske ingredienser. Win-win!

(7)
Jurlique Moisture Replenishing Day Cream 125 ml
534,95
Optjen 54 point
(5)
Jurlique Purely Age-Defying Face Oil 50 ml
429,95
Optjen 43 point
Jurlique Rosewater Balancing Mist 100 ml
299,95
Optjen 30 point

5. Matas Natur - Skånsom for dig og miljøet

Matas Natur er hudpleje med økologisk indhold og naturlige, skånsomme ingredienser med en lækker konsistens og veldokumenteret effekt.


To af de tre hudplejeserier er med mild duft og én er helt uden parfume. Den lyse hudplejeserie uden parfume er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.


Alle tre serier er Svanemærket og udviklet med ingredienser, der tager særligt hensyn til dig og miljøet. Det betyder, at de bl.a. er uden farvestoffer, MI og phthalater.

6. My Moments - Naturlig spaoplevelse

Produkterne fra My Moments er primært baseret på plejende ingredienser fra naturen. Serien, der er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, en hel buket blomster samt olier fra raps og hvedekim – flere af dem er økologiske.


My Moments er made by Matas, og det betyder, at produkterne er produceret uden mærkningspligtige parfumestoffer og 100% fri for farvestoffer.

(34)
My Moments Wash & Glow Shower Gel 240 ml
50,00
Førpris 99,95
Optjen 5 point
(94)
My Moments Mindful Deluxe Body Oil 100 ml
50,00
Førpris 159,95
Optjen 5 point
(42)
My Moments Helping Hand Cream 75 ml
50,00
Førpris 99,95
Optjen 5 point

7. Aurelia - 100% ren botanik

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika. Probiotika hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv. Resultatet er en mere klar og strålende hud - fri for rødme og inflammation.


Aurelias probiotika beroliger hudens immuntriggere og aktiverer hudens evne til at reparere sig selv, og så booster den naturlige proces, der genopretter kollagen, elastin og sunde celler.


En af Aurelias absolut bestsellers er deres deodorant med naturlige ingredienser, og som har en creme-til-pudder-konsistens.

(34)
Aurelia Botanical Cream Deodorant 50 g
194,95
Optjen 20 point
(7)
Aurelia Cell Repair Night Oil 50 ml
574,95
Optjen 58 point
(11)
Aurelia Miracle Cleanser 120 ml
394,95
Optjen 40 point
Aurelia Probiotic Concentrate 10 ml
394,95
Optjen 40 point

8. Tromborg - Økologisk hudpleje, de

Hos Tromborg er kun de bedste ingredienser gode nok. Derfor bruger de luksuriøse økologiske æteriske olier og økologisk planteekstrakter fra bl.a. calendula, passionsblomst, granatæble, som alle tilfører huden fugt og energi på en nem, hurtig og effektiv måde.


Kun de reneste økologisk æteriske olier er brugt, for ud over at virke aktivt har de også en fantastisk terapeutisk effekt. Kan i fornemme, hvilken spaoplevelse produkterne giver? For det kan jeg..

(86)
Tromborg Deluxe Face Cream 50 ml
479,95
Optjen 48 point
(42)
Tromborg Cleansing Foam 150 ml
289,95
Optjen 29 point
(5)
Tromborg Anti-Aging Wrinkle Serum 15 ml
859,95
Optjen 86 point
Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Bag om brandet

Portræt: Marianne Tromborg - Økologi der virker

Du skal kunne stole på, hvad du putter på din hud. Sådan siger kvinden bag Tromborg-brandet, Marianne Tromborg, der tror på naturlige ingredienser og økologi – men ikke uden forskning og evidens bag. Manden Tim er nemlig biokemiker og er med til at sørge for, at det helt rigtige indhold lander i Tromborgs produkter, så de ikke bare virker lækre, men rent faktisk også virker.

Læs også

9. Sard Kopenhagen - Fyldt med rene olier

SARDkopenhagen er, som man måske kan tyde ud fra navnet, både udviklet og produceret i Danmark. Basen i produkterne består af argan-, mandel- og abrikoskerneolie.


Det er en innovativ multifunktionel serie af produkter, der er baseret på 100% rene og naturlige olier og ingredienser. Hudplejen er tilpasset alle hudtyper – også de, der har tendens til at være sensitive. ​​​​​​​

(6)
SARDkopenhagen Hyaluron Boost Serum No. 3 30 ml
399,95
Optjen 40 point
(11)
SARDkopenhagen Facial Mist 100 ml
174,95
Optjen 18 point

10. Rudolph Care - Bæredygtig luksus

Rudolph Care er hudpleje med ingredienser, der både er økologisk og bæredygtigt. Produkterne fra Rudolph Care er ren luksus kombineret med aktive ingredienser, der søger for, at huden får den pleje, den har behov for – uanset om det er på kroppen eller i ansigtet.


Alle produkter er helt fri for uønsket kemi, æteriske olier og de 26 særligt allergene parfumestoffer, som er på EUs liste.

(103)
Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream 50 ml
494,95
Optjen 50 point
(33)
Rudolph Care Hydrating Cleansing Milk 100 ml
294,95
Optjen 30 point
(37)
Rudolph Care To the Rescure Lip Balm 10 ml
164,95
Optjen 17 point
(99)
Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30 50 ml
244,95
Optjen 25 point
(342)
Rudolph Care A Hint of Summer 50 ml
344,95
Optjen 35 point

11. Melissa - Plantebaseret pleje

Mellisa er naturbaserede produkter, som tror på, at naturen er det bedste for huden.


Emballagen er delvist genbrugsmateriale, ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet er mærket med det nordiske miljømærke Svanen. Produktionen af produkterne foregår lokalt i Hørsholm i nordsjælland. Dét er bæredygtigt og klimavenligt, hvis jeg selv skal sige det..

(54)
Mellisa Multivitamin Cream 50 ml
209,95
Optjen 21 point
(22)
Mellisa AHA Herbal Lotion 150 ml
169,95
Optjen 17 point
(7)
Mellisa Multivitamin Shampoo 200 ml
109,95
Optjen 11 point
(10)
Mellisa Mineral Serum15 ml
149,95
Optjen 15 point
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs også

12. Mádara - Nordisk økologi

Mádara er et økologisk hudplejemærke fra Letland, og er pioner inden for videnskabelige undersøgelser af vilde, nordiske, økologiske planter.​​​​​​​


Mærket handler med omtanke for vores velbefindende og for de miljømæssige fodspor, vi efterlader – derfor bruges der kun effektive, naturlige ingredienser høstet på deres egen økologiske landbrugsjord. Derudover er emballagen miljøvenlig og 100% genanvendelig.

MÁDARA Infinity Drops Immuno-serum 30 ml
594,95
Optjen 60 point
(7)
MÁDARA Infinity Mist Probiotic Essence 100 ml
324,95
Optjen 33 point
MÁDARA Balancing Toner 200 ml
134,95
Optjen 14 point

13. Origins - Omtanke for dig og miljøet

Origins laver hudplejeprodukter, der er indeholder naturlige og effektive ingredienser.


Hos Origins tager man udgangspunkt i naturen, og får bekræftet effekten gennem videnskaben. På den måde skaber man virkningsfulde produkter af planter, økologiske ingredienser og både terapeutiske og 100% naturlige æteriske olier.

14. Evolve - Håndlavet og vegansk

Evolve blev grundlagt for at gøre det lettere for dig at være grøn i hverdagen. Mærket består af håndlavede, økologiske og naturlige hudpleje og hårprodukter.


Alt er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier og udtræk fra hele verden. Produkterne er veganske og laves i små serier for at sikre det højeste niveau af friskhed.

Evolve Miracle Facial Oil 30 ml
299,95
Optjen 30 point
Evolve Miracle Mask 60 ml
249,95
Optjen 25 point
(25)
Evolve Hyaluronic Serum 200 30 ml
299,95
Optjen 30 point
(5)
Evolve Hyaluronic Eye Complex 10 ml
169,95
Optjen 17 point
Evolve Daily Detox Facial Wash 100 ml
169,95
Optjen 17 point

Relaterede produkter

Jurlique Balancing Day Care Cream 125 ml
534,95
Optjen 54 point
Weleda Lavendel Body Oil 100 Ml
154,95
Optjen 16 point
(12)
Juhldal Face & Body Oil 50 ml
69,95
Optjen 7 point

Relaterede artikler

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Spot Trenden

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund, for mælkesyrebakterierne fungerer som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv. Her er alt du skal vide om probiotika i hudpleje.

Læs Mere
7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Vi guider

7 danske hudplejebrands med én fællesnævner

Af Michelle Weis

Her på Stories redaktionen er vi vilde med danske hudplejebrands, og det er der mange gode grunde til. Én af grundene er, at danskhed, som oftest, er lig med høj kvalitet samt naturlige ingredienser, og netop disse er nøgleord for de syv danske brands, som vi giver spotlight til i dagens indlæg: Raunsborg, NatureCell, Matas Natur, Tromborg, Rudolph Care, RAZspa og MIILD.

Læs Mere
14 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere