Tilbage
Se alt i
Vi guider

Grøn hudpleje med god samvittighed

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Vil du gerne have flere naturlige produkter hjem på din hylde? Eller går du måske allerede efter de økologiske produkter? Her får du et overblik over nogle af de naturlige og grønne mærker, som vi fører i Matas, så du selv kan lære at navigere.

Naturlig hudpleje:


Matas Natur

Matas Natur er hudpleje med økologisk indhold og naturlige, skånsomme ingredienser med en lækker konsistens og veldokumenteret effekt.

To af de tre hudplejeserier er med mild duft og én er helt uden parfume. Den lyse hudplejeserie uden parfume er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.


Alle tre serier er Svanemærket og udviklet med ingredienser, der tager særligt hensyn til dig og miljøet. Det betyder, at de bl.a. er uden farvestoffer, parabener, MI og phthalater.REN

Det britiske naturmærke, REN, er omhyggelig med at undgå hudirriterende ingredienser. Produkterne er fremstillet på naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer som parabener, farvestoffer eller syntetisk parfume. Og så er produkterne tilmeld genbrugsvenlige.


Siden RENs lancering i 2000 har mærket fået kultstatus hos både forbrugere og skønhedsbloggere.


Optjen 28 Point
Optjen 28 Point
Optjen 39 Point

Rudolph Care

Rudolph Care er hudpleje, der både er økologisk og bæredygtigt. Produkterne fra Rudolph Care er ren luksus kombineret med aktive ingredienser, der søger for, at huden får den pleje, den har behov for – uanset om det er på kroppen eller i ansigtet.


Alle produkter er helt fri for skadelig kemi, æteriske olier, og de 26 allergene parfumestoffer, som EU advarer mod.Evolve

Evolve blev grundlagt for at gøre det lettere for dig at være sund og grøn i hverdagen. Mærket består af håndlavede, økologiske og naturlige hud-, krops- og hårprodukter.


Alt er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og naturlige superfoods fra hele verden. Produkterne er veganske og laves i små serier for at sikre det højeste niveau af friskhed.
Optjen 30 Point
Optjen 25 Point
Optjen 17 Point
Optjen 17 Point
Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Spot Trenden

Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Havtorn, det lille gule bær, som har været kendt i årtusinder, er blevet genopdaget både i hudpleje som kosttilskud og i det nye nordiske køkken, hvor bærrene ryger under betegnelsen superfood. Læs med og bliv klogere.

Læs også

My Moments

Produkterne fra My Moments er baseret på plejende ingredienser fra naturen. Serien, der er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, en hel buket blomster samt olier fra raps og hvedekim – flere af dem er økologiske.


My Moments er made by Matas, og det betyder, som altid, at produkterne er produceret uden de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer, og at de er fri for phthalater, farvestoffer, MI og parabener.Aurelia

Aurelia Probiotic Skincare er pionér inden for probiotika. Probiotika hjælper huden med at beskytte, genoprette og balancere sig selv. Resultatet er en mere klar og strålende hud - fri for rødme og inflammation.


Aurelias probiotika beroliger hudens immuntriggere og aktiverer hudens evne til at reparere sig selv og booster den naturlige proces, der genopretter kollagen, elastin og sunde celler.


Prøv eksempelvis den naturlige, aluminiumsfri deodorant, der er en af mærkets bestsellers.


Optjen 20 Point
Optjen 58 Point
Optjen 40 Point
Optjen 40 Point

Tromborg

Hos Tromborg er kun de bedste ingredienser gode nok. Derfor bruger de økologisk certificerede æteriske olier og økologisk certificerede planteekstrakter fra bl.a. calendula, passionsblomst, granatæble, som alle tilfører huden fugt og energi på en nem, hurtig og effektiv måde.


Kun de reneste økologisk æteriske olier er brugt, for ud over at virke aktivt har de også en fantastisk terapeutisk effekt.


Optjen 46 Point
Optjen 68 Point
Optjen 26 Point
Optjen 86 Point

Sard Kopenhagen

SardKopenhagen er, som man måske kan tyde ud fra navnet, både udviklet og produceret i Danmark. Basen i produkterne består af argan-, mandel- og abrikoskerneolie.


Det er en innovativ multifunktionel serie af produkter, der er baseret på 100% rene og naturlige olier og ingredienser. Hudplejen er tilpasset alle hudtyper – også de, der har tendens til at være sensitive. ​​​​​​​


Melissa

Mellisa er naturbaserede produkter, der er fri for kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. De tror på, at naturen er det bedste for huden.


Emballagen er delvist genbrugsmateriale, ingredienserne er så vidt muligt økologiske, og en del af produktsortimentet er mærket med det nordiske miljømærke Svanen. Produktionen af produkterne foregår lokalt i Hørsholm i nordsjælland.​​​​​​​

Optjen 16 Point
Optjen 12 Point
Optjen 8 Point
Optjen 12 Point
Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Bag om brandet

Mellisa er økologisk hudpleje med kærlig hånd

Mellisa fremstiller økologiske hudplejeprodukter på deres egen fabrik i Hørsholm, hvor de selv styrer hele processen - fra råvarerne blandes til de færdige cremer kommer på flaske.

Læs også

NUXE

Hos NUXE er et fransk luksus hudplejemærke, som er kendt fra de franske apoteker.


Natur og luksus er de grundlæggende værdier for det ekstremt populære mærke. NUXE er for dig, der har et ønske om at bruge både naturlig og bæredygtig hudpleje, der samtidg har maksimal fokus på wellness og luksus. ​​​​​​​

Optjen 25 Point
Optjen 13 Point
Optjen 25 Point
Optjen 18 Point

Balance Me

Balance Me er rene, naturlige skønhedsprodukter, der virker. Med innovative og naturligt aktive ingredienser mikset og rene æteriske olier bliver hudplejeserien fra Balance Me til.

​​​​​​​

På grund af de rene og naturlige ingredienser kan produkterne bruges til alle hudtyper hver dag – med god samvittighed.


Optjen 36 Point
Optjen 35 Point
Optjen 29 Point

Origins

Origins laver hudplejeprodukter, der er naturlige og effektive.


Hos Origins tager man udgangspunkt i naturen og får bekræftet effekten gennem videnskaben. På den måde skaber man virkningsfulde produkter af planter, økologiske ingredienser og både terapeutiske og 100% naturlige æteriske olier.


Relaterede produkter

Optjen 13 Point
Optjen 17 Point
Optjen 7 Point

Relaterede artikler

Morgenkaffe og ansigtsmaske

Bag om brandet

Morgenkaffe og ansigtsmaske

Af Matas

Se hvordan Christiane Schaumburg-Müller har testet og ladet produkterne fra My Moments blive en del af sin morgenrutine.

Læs Mere
Giv din hud fugt, energi og glød med GinZing™

Bag om brandet

Giv din hud fugt, energi og glød med GinZing™

Af Matas

Gør dig klar til at få et øjeblikkeligt kick og et strålende look med GinZing™-seriens supereffektive energiboostere til huden.

Læs Mere
Tid til detox

Vi guider

Tid til detox

Af Matas

Trænger du til en gennemgående udrensning af kroppen? Vi guider dig til, hvordan du renser ud - uanset om det er hud, hår eller kroppen.

Læs Mere
Dit sunde 2018

Vi guider

Dit sunde 2018

Af Trine Brøndsted

Hvad byder 2018 egentligt på, når det kommer til helse og sundhedstrends?

Læs Mere