Menu
Nyhed

Få sundt hår med økologisk hårpleje fra HairLust

Du bliver, hvad du spiser, siger man, men du bliver i dén grad også, hvad du smører på din hud eller bruger til dit hår. Med den nye serie af proteinrige, veganske og økologiske hårprodukter fra det innovative danske hårplejebrand, HairLust, behøver du ikke gå på kompromis med hverken sundhed eller skønhed.

At bruge ingredienser, man kan genkende, plukke i naturen og spise uden at skulle frygte for ens ve og vel, er noget vi alle foretrækker, når vi laver mad. Men hvad vi smører i hovedbunden eller bruger til at vaske håret med, trænger også ind i vores kroppe.

Sundt og velplejet hår med økologiske og veganske hårprodukter

Hos HairLust tror de på, at naturlige ingredienser gør en større forskel og at økologi og sundhed går hånd i hånd - også når det gælder dit hår. Det er dog de færreste, der ved eller går op i, hvad deres hårprodukter egentlig indeholder og hvilken effekt, de har på sundheden af både hår og krop. Dét vil HairLust gerne ændre på, og med naturlige ingredienser, økologiske hårprodukter, gennemsigtighed og stærke veganske værdier har de dedikeret sig til at forbedre og bevare naturlig skønhed, for “alle har nemlig ret til et sundt hår!” ​​​​​​​

Plej dine lokker med HairLust

Nyhed

Plej dine lokker med HairLust

Sæt tænderne i de velsmagende vingummier fra HairLust, og plej dine lokker - indefra og ud. Vi har samlet 2 populære produkter fra det skønne mærke, der har vundet indpas hos alle dem, der bare gerne vil bibeholde hårpragten og styrke håret.

Læs også

Fra naturlige og veganske kosttilskud til hårplejeprodukter

Derfor har HairLust udvidet deres populære sortiment af naturlige og veganske kosttilskud til håret med en ny serie af proteinrige, økologiske hårprodukter, der genopbygger og plejer både hår og hovedbund og booster naturlig hårvækst.


Skønhed kommer ikke bare udefra, men også indefra. Hvor vi normalt tænker, at god hårpleje handler om at bruge en god shampoo eller huske hårkuren, er dette ikke altid nok hvis vi ønsker et sundt og smukt hår. Alting starter indefra, og derfor kombinerer HairLust indre og ydre hårpleje på effektiv vis gennem kosttilskud til håret, der giver kroppen de vitaminer og næringsstoffer, den har brug for til at gro et sundt hår, mens deres hårprodukter og accessories giver håret den optimale ydre pleje, som vedligeholder hårets sundhed og styrke.


Økologiske hårprodukter med styrkende proteiner

På samme måde som kroppen og musklerne skal bruge proteiner for at kunne fungere, kan proteinmangel resultere i, at dit hår, der hovedsageligt består af proteiner, bliver tørt, skrøbeligt og måske endda begynder at falde af.


For at kunne give dit hår et ekstra genopbyggende proteinboost i hverdagen, har de økologiske hårprodukter i den nye veganske hårplejeserie fra HairLust én ting til fælles; de indeholder alle vegetabilske proteiner fra bl.a. hvede, ris og gær, som virker genopbyggende på håret og hjælper det med at gro langt og sundt.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo er en genopbyggende, økologisk shampoo mod hårtab til tørt og skrøbeligt hår. Propfyldt med vegetabilske proteiner og økologiske planteekstrakter fra aloe vera, blåbær og mango, forhindrer denne shampoo mod hårtab håret i at udtørre og virker plejende og beroligende på en sart hovedbund. 

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner

Hair Growth & Repair Conditioner er en genopbyggende og beskyttende silikonefri balsam til tørt, skadet og skrøbeligt hår. Rig på vegetabilske proteiner og sunde fedtsyrer fra bl.a. økologisk olivenolie og kakaosmør, giver den effektivt næring, fugt og pleje til håret. TIP: Brug altid balsam efter hårvask, da balsam virker forseglende på hårstråene, der er ekstra skrøbelige efter vask. 

HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask

Supplér med en plejende, økologisk hårkur ugentligt, når håret har brug for ekstra kærlighed. Hair Growth & Protection Hair Mask virker fugtgivende og beskyttende på tørt hår og spaltede spidser. TIP: Brug altid din hårkur eller hårmaske efter vask med shampoo og før hårstråene forsegles med balsam. Så får håret nemlig bedst gavn af de nærende ingredienser i kuren. 

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask

Protein Reconstructor Hair Mask er det ekstra proteinboost, håret har brug for et par gange om måneden. Det høje indhold af vegetabilske proteiner genopbygger og styrker effektivt tørt og skadet hår indefra, mens hårets elasticitet og styrke genvindes. TIP: Lad den virke og trænge dybt ind i håret mens du chiller med netflix eller nyder en god bog - jo længere tid, des bedre. 

Relaterede artikler

Redaktionen tester hårprodukter fra Gun-Britt

Hairstudio

Redaktionen tester hårprodukter fra Gun-Britt

Af Amalie Schiller

Som Gun-Britt selv fortæller: Vi skal behandle vores hår, som vi behandler vores hud. Den danske stjernefrisør har udviklet en række produkter, der netop plejer og styler håret på bedste vis. I artiklen her fortæller jeg om min hårplejerutine med produkterne fra Gun-Britt, og hvordan du kan kan få mere fylde i håret takket være styling produkterne iblandt.

Læs Mere
Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Nyhed

Hårtab? Disse tips og produkter kan hjælpe

Af Matas

Måske kender du fornemmelsen af at kigge nervøst på hårbørsten for at tjekke, hvor meget hår, der er gået tabt. Eller du frygter at kigge på risten i afløbet, efter du har været i bad. Hårtab er desværre en daglig udfordring for mange, men heldigvis er der hjælp at hente. Her guider vi dig til Hair Loss-serien fra Australian Bodycare, der er målrettet kampen mod hårtab. Vi ser også nærmere på, hvad hårtab kan skyldes, og giver dig en række gode råd, der kan hjælpe dig på vej.

Læs Mere
Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Hairstudio

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har muligvis hørt om sulfater i shampoo før. Det er et stof, der findes i mange shampooer, og som er med til at vaske dit hår rent og give den der skummende fornemmelse, mange elsker. Flere og flere brands undgår dog de skrappe sulfater, da de kan udtørre håret. I denne artikel dykker vi ned i, hvad sulfatfri shampoo er, og vores frisør Mike svarer på de mest stillede spørgsmål.

Læs Mere
Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Vi guider

Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Olie har taget skønhedsverdenen med storm. Flere og flere inkorporerer olie som en del af den daglige skønhedsrutine. Bliv klogere på, hvad de gyldne dråber er særligt gode til.

Læs Mere