• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Nyhed

Få sundt hår med økologisk hårpleje fra HairLust

Du bliver, hvad du spiser, siger man, men du bliver i dén grad også, hvad du smører på din hud eller bruger til dit hår. Med den nye serie af proteinrige, veganske og økologiske hårprodukter fra det innovative danske hårplejebrand, HairLust, behøver du ikke gå på kompromis med hverken sundhed eller skønhed.

At bruge ingredienser, man kan genkende, plukke i naturen og spise uden at skulle frygte for ens ve og vel, er noget vi alle foretrækker, når vi laver mad. Men hvad vi smører i hovedbunden eller bruger til at vaske håret med, trænger også ind i vores kroppe.

Sundt og velplejet hår med økologiske og veganske hårprodukter

Hos HairLust tror de på, at naturlige ingredienser gør en større forskel og at økologi og sundhed går hånd i hånd - også når det gælder dit hår. Det er dog de færreste, der ved eller går op i, hvad deres hårprodukter egentlig indeholder og hvilken effekt, de har på sundheden af både hår og krop. Dét vil HairLust gerne ændre på, og med naturlige ingredienser, økologiske hårprodukter, gennemsigtighed og stærke veganske værdier har de dedikeret sig til at forbedre og bevare naturlig skønhed, for “alle har nemlig ret til et sundt hår!” ​​​​​​​

Vi introducerer HairLust - et populært dansk brand

Nyhed

Vi introducerer HairLust - et populært dansk brand

Nu kan du købe HairLust vitaminer til håret hos Matas! Køb enten lækre vingummier eller kapsler, der kommer i varianter til både mænd og kvinder, som ønsker et tilskud til håret.

Læs også

Fra naturlige og veganske kosttilskud til hårplejeprodukter

Derfor har HairLust udvidet deres populære sortiment af naturlige og veganske kosttilskud til håret med en ny serie af proteinrige, økologiske hårprodukter, der genopbygger og plejer både hår og hovedbund og booster naturlig hårvækst.


Skønhed kommer ikke bare udefra, men også indefra. Hvor vi normalt tænker, at god hårpleje handler om at bruge en god shampoo eller huske hårkuren, er dette ikke altid nok hvis vi ønsker et sundt og smukt hår. Alting starter indefra, og derfor kombinerer HairLust indre og ydre hårpleje på effektiv vis gennem kosttilskud til håret, der giver kroppen de vitaminer og næringsstoffer, den har brug for til at gro et sundt hår, mens deres hårprodukter og accessories giver håret den optimale ydre pleje, som vedligeholder hårets sundhed og styrke.

Økologiske hårprodukter med styrkende proteiner

På samme måde som kroppen og musklerne skal bruge proteiner for at kunne fungere, kan proteinmangel resultere i, at dit hår, der hovedsageligt består af proteiner, bliver tørt, skrøbeligt og måske endda begynder at falde af.


For at kunne give dit hår et ekstra genopbyggende proteinboost i hverdagen, har de økologiske hårprodukter i den nye veganske hårplejeserie fra HairLust én ting til fælles; de indeholder alle vegetabilske proteiner fra bl.a. hvede, ris og gær, som virker genopbyggende på håret og hjælper det med at gro langt og sundt.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo er en genopbyggende, økologisk shampoo mod hårtab til tørt og skrøbeligt hår. Propfyldt med vegetabilske proteiner og økologiske planteekstrakter fra aloe vera, blåbær og mango, forhindrer denne shampoo mod hårtab håret i at udtørre og virker plejende og beroligende på en sart hovedbund. 

(36)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo 250 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner

Hair Growth & Repair Conditioner er en genopbyggende og beskyttende silikonefri balsam til tørt, skadet og skrøbeligt hår. Rig på vegetabilske proteiner og sunde fedtsyrer fra bl.a. økologisk olivenolie og kakaosmør, giver den effektivt næring, fugt og pleje til håret. TIP: Brug altid balsam efter hårvask, da balsam virker forseglende på hårstråene, der er ekstra skrøbelige efter vask. 

(20)
HairLust Hair Growth & Repair Conditioner 250 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point

HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask

Supplér med en plejende, økologisk hårkur ugentligt, når håret har brug for ekstra kærlighed. Hair Growth & Protection Hair Mask virker fugtgivende og beskyttende på tørt hår og spaltede spidser. TIP: Brug altid din hårkur eller hårmaske efter vask med shampoo og før hårstråene forsegles med balsam. Så får håret nemlig bedst gavn af de nærende ingredienser i kuren. 

(26)
HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask 200 ml
199,95
DU OPTJENER 20 Point

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask

Protein Reconstructor Hair Mask er det ekstra proteinboost, håret har brug for et par gange om måneden. Det høje indhold af vegetabilske proteiner genopbygger og styrker effektivt tørt og skadet hår indefra, mens hårets elasticitet og styrke genvindes. TIP: Lad den virke og trænge dybt ind i håret mens du chiller med netflix eller nyder en god bog - jo længere tid, des bedre. 

(14)
HairLust Protein Reconstructor Hair Mask 200 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point

Relaterede produkter

(3)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Men 250 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
HairLust Hair Gummies 90 stk
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(4)
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Blondes 250 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
HairLust Hair Vitamins 60 kaps
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(11)
HairLust Eyelash Enhancing Serum 8 ml
449,95
DU OPTJENER 45 Point
(17)
HairLust Strengthening & Protection Hair Oil 50 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Relaterede artikler

Gun-Britt Zeller: Behandl dit hår ligesom din hud

Vi guider

Gun-Britt Zeller: Behandl dit hår ligesom din hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Hvor mange hårprodukter har du egentlig brug for? Det giver stjernefrisøren, Gun-Britt Zeller, sit bud på her, når hun guider dig til den helt rette hårplejerutine.

Læs Mere
Boost til din hårvækst med Australian Bodycare

Nyhed

Boost til din hårvækst med Australian Bodycare

Ny serie ved hårtab fra Australian Bodycare hjælper dig med at give dit hår de mest optimale vækstbetingelser. Grow-serien består af et serum, en shampoo og en hårspray. Produkterne indeholder naturlige ingredienser som Tea Tree Oil og Capilia Longa, som stimulerer hårvækst samt fremmer en sundere hovedbund.

Læs Mere
Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Vi guider

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du hørt om sulfater før? Det er et stof, der findes i mange shampooer, og som er med til at vaske dit hår rent og give den der storskummende følelse, mange elsker. Man kan kende dem på ingredienslisten som SLS, Sodium Laureth Sulfat og i nogle tilfælde Sodium Lauryl Sulfat. Men vidste du også, at flere brands undgår at bruge sulfater som den vaskeaktive ingrediens for at skåne hår og hovedbund?

Læs Mere
Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Vi guider

Olie: Guide til forskellige olier og deres fordele

Olie har taget skønhedsverdenen med storm. Flere og flere inkorporerer olie som en del af den daglige skønhedsrutine. Bliv klogere på, hvad de gyldne dråber er særligt gode til.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret